czesc dziewczyny!!! nie wiem,czy mnie pamiętacie jeszcze hehehe,bo dluuuuugo mnie nie było na forum
gl.dlatego,ze komp miałam w pokoju,gdzie spi mala i jakos miałam straszne opory,zeby tam klikac jej nad glowa
a teraz mam laptopa,wiec wracam do zywych
urodziłam 14 sierpnia Emilke, 58cm, 3880..no mniejsza
strasznie się ciesze,ze mogę z wami popisac i dzielic roznego typu kwestie
co do rozszerzania diety, to my w polowie 5.mca zaczynamy
oczywiście to po konsultacji z naszym lekarzem. Karmie piersią,ale już od ok.1,5 mca mala dostaje raz dziennie(czasem dwa razy) mm. Ladnie je z butelki. Od 5.mca zamierzam już pol na pol ja karmic-i piersią i mm,wiec dlatego polowa 5.mca rozszerzamy dietke. Zaczniemy od marchewki, po kilku dniach już cos dodatkowo itd....przeczytałam większość wpisow na ten temat,ktore poczynilyscie
nigdy nie kupowałam dyni,ale mysle,ze teraz to się zmieni
zaczne jednak od słoiczka-ktoraz z was wspomniała o hipp-ie(wlasnie takie mamy mm),wiec tej samej firmy będę się trzymać.Potem pewnie sama będę pichcić,ale na początek wole kupic..fajnie,ze mogę wreszcie być aktywna z wami
wspomnienia wracają..
no wlasnie,kwestia glutenu jest dla mnie mało znana..wiem,ze jak piersią to wcześniej lepiej wprowadzić,a jak mm to ciut później,ale co z mieszanym karmieniem? mysle,ze jak na pocz.6mca zaczne podawac te male dawki,to będzie akurat
pozdrawiam was wszystkie