O tych hippa mówimy HiPP: Ciasteczka te pierwsze, marcelito dobrze sobie z nimi radzi ale biednemu dziecku matka z siostra namiętnie wyjadają ;-) a te holle zaraz po wyjęciu z opakowania nawet dla mnie były twarde i się łamały, potem miękną.
reklama
LeRemi
Fanka BB :)
Karolina a jakie biszkopty z hippa? Bo jak moja te ich ciasteczka tak lubi to dla urozmaicenia biszkopta bym jej tez dala. A czy macie w slepach produkty dla dzieci hainz? Bo tu sa i tez maja podobne ciatka, ale jeszcze nie probowalam.
Ostatnia edycja:
ale mi dzisiaj Młoda z jedzeniem marudzi, jak wczoraj jej smakowała pomidorówka, to dzisiaj buzia zamknięta, o 11 zjadła 120ml kaszki, dopiero o 16:30 wcisnęłam jej budyń na mm z bananem, bardzooo smakowało ! :-)
kakakarolina
LeRemi pisząc biszkopty miałam na myśli te właśnie ciasteczka. Nic innego nie widziałam ewentualnie z innej firmy ale tak mi się nie podobały
reklama
LeRemi
Tez tutaj jest sloiczkowy ryz na mleku czekoladowy, ale nawet nie patrzylam co tam jest w srodku. No ale skoro jest to chyba mozna, ja mimo to sie nie skusze, jeszcze sie czekolady w zyciu naje a teraz takie pyszne deserki mozna wymyslic z owocami to czaruje
Ja mojej sok jablkowy lub gruszkowy daje bo i tak malo pije. Z dodatkiem truskawki tez widzialam, ale ja tez czekam na sezonowe.
Mam pytanie co do owsianki, czy ktoras juz dawala? A taki kisiel czy budyn z mm to maka ziemniaczana robilyscie, czy kukurydziana?
Ja mojej sok jablkowy lub gruszkowy daje bo i tak malo pije. Z dodatkiem truskawki tez widzialam, ale ja tez czekam na sezonowe.
Mam pytanie co do owsianki, czy ktoras juz dawala? A taki kisiel czy budyn z mm to maka ziemniaczana robilyscie, czy kukurydziana?