Ja robię rano obiadki do słoiczków po konfitórze z Lidla, takie 220 są. Robię 2 warzywne i 2 owocowe i on to wszystko wmiata. Skończyło się gotowanie co 2 dni... W międzyczasie jest herbatka, albo soczek z marchwi, rano i wieczorem kaszka po 200ml... Waga stoi. Chyba się wyciąga, waży 9350 i już ma 76cm.
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
k8 co on za rok będzie jadł pójdziesz z torbami
kakakarolina
fajnie Wam moja wypiła 80
kakakarolina
Irisson jak śpi to już jest luzik. Tylko w dzień marudzi. pewnie się obudzi po tap model to doje a potem dopiero rano.
k8 co on za rok będzie jadł pójdziesz z torbami
no ja nie wiem, ale z pewnością będzie lepiej go ubierać niż karmić...
cornelka
K8 niedługo sobie porcję jak wasze na obiad zażyczy ;-)
MieMie ja najpierw chyba dałam obiadek z ryżem w całości, nie chciał za bardzo tego jeść, więc jeszcze raz zblendowałam. Za drugim razem dałam rozgotowanego ziemniaka do zblendowanego na paćkę obiadku, potem już większe kawałki ryżu, ziemniaka, marchewki, kruszone żółtko, rozgniecionego banana. Kiedy zaczynasz Lili większe kawałki serwować? :-)
A u nas jakaś wysypka, całą bródkę i jeden policzek ma dzisiaj czerwony i wysypany Wczoraj dostał na obiad batata, pietruszkę, szpinak, łososia i masełko, wieczorem banana z jabłkiem, poza tym mleko i kaszkę bio i dzisiaj rano obudził się taki wysypany. Z nowych rzeczy był tylko ten batat, ale ponoć na niego rzadko są alergie...
MieMie ja najpierw chyba dałam obiadek z ryżem w całości, nie chciał za bardzo tego jeść, więc jeszcze raz zblendowałam. Za drugim razem dałam rozgotowanego ziemniaka do zblendowanego na paćkę obiadku, potem już większe kawałki ryżu, ziemniaka, marchewki, kruszone żółtko, rozgniecionego banana. Kiedy zaczynasz Lili większe kawałki serwować? :-)
A u nas jakaś wysypka, całą bródkę i jeden policzek ma dzisiaj czerwony i wysypany Wczoraj dostał na obiad batata, pietruszkę, szpinak, łososia i masełko, wieczorem banana z jabłkiem, poza tym mleko i kaszkę bio i dzisiaj rano obudził się taki wysypany. Z nowych rzeczy był tylko ten batat, ale ponoć na niego rzadko są alergie...
kakakarolina
k8 nie mów chop może będzie miał 2,20 i nogę 46 to łatwo nie będzie
reklama
tak źle mi życzysz?k8 nie mów chop może będzie miał 2,20 i nogę 46 to łatwo nie będzie
a, no i jeszcze czasem chrupka kukurydziana mu wpadnie
no ale on cały dzień na podłodze, nie ma zlituj, ćwiczenia cały dzień! bardzo się wyciągnął