reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

reklama
Aia dobra kobieta. Olisko na Twoim mleku przespało pierwszą noc. Od 22 do 5 czyli 7h :szok: o 3.30 była jakaś pobudka ale nie zarejestrowałam co się stało czyli musiałyśmy szybko zasnąć ;-)

I drugi krok milowy. Olka właśnie zjadła zupkę z ryżem w całości :-) nie było żadnego problemu i grymaszenia. Czyli grudki i normalne jedzenie witajcie

A u nas jest anty nastawienie znow do obiadkow podejzewam ze to przez to ze górne jedynki idą , ale buraczki jeszcze nie dla nas i miesko tez nigdy zatwardzen nie było a po tym ból brzuszka i kupka mała i czarno zielona.

Martyna, u nas na początku też po mięsku twarda kupka była, ale tylko za pierwszym razem. Potem było OK.

Irisson wstałam dziś później bo M wziął olę. Jak się obudziłam było strasznie późno nie było czasu na gotowanie zupki bo umówiona na kawę byłam. Ubrałyśmy się wsiadły w auto i zatrzymały pod rosmanem. A tam promocja hipp drugi sliczek za 50% ceny. Stoimy i kminimy co by tu Olisko pochłonęło bo ona z tych mało słoiczkowych. Patrzę pomidorówka po 7 mies. Myślę sobie mhmmm to nie będzie mdłe powinno posmakować. patrzę na skład wszystko młoda jadła. Myślę sobie co za osły dlaczego dopiero po 7 mies i hyc do koszyka. No i w domu się przekonalam dlaczego po 7 mies. Bo tam był ryż w całości :-D ale wyjścia nie było ani planu awaryjnego no i młoda zjadła bez mrugnięcia okiem.
Tak oto powstał ten mój dzisiejszy ryż :rofl2:
No ale to był zwyczajny biały rozgotowany ryż ;-) więc będę gotować długo i tyle.

karolina, biały? ja bym wolała pełnoziarnisty jak myślisz?, a historia wciągająca, matka miała kawę, dziecko ryż:-)

Asia brązowy zdrowszy ale chyba potem. Teraz chyba troszkę za ciężki a nawet jak dobry to nie rozgotujesz brązowego ryżu zawsze będzie twardawy i będą takie małe ziarenka. Tak mi się wydaje.

reklama
Karolina bosko ! :-D a już myślałam, że tu zdradzisz jakąś tajemnicę, ok jutro muszę ugotować coś mojej żabie, może dodam dwie łyżki rozgotowanego, może nie poczęstuje mnie pawiem :sorry:

Do góry