reklama
M
milionka
Gość
Dzag, jasne Jak tylko ładnie wsuwa, to mu nie żałuj Ja będę chciała zrobić jakieś 2 tygodnie przerwy między obiadkiem a kleikiem. O ile obiadek się przyjmie ładnie
Gratulacje dla Tymka. Kolejny krok w stronę dorosłości
Te obiadki niestety stygną szybko... Są talerzyki z podwójnym dnem, w które można nalać wrzątek, żeby utrzymywał ciepło. Ale nie miałam takiego nigdy w rękach.
CANPOL UFO MISECZKA PODGRZEWANA GORĄCĄ WODĄ HIT (2779464367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MISECZKA TALERZ PODGRZEWANE DNO 0%BPA kolory sztuc (2745660577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miseczka z przyssawką podgrzewanym dnem podziałka (2787837299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jakbym miała wybierać, to bym wzięła bez podziałek Długo nie będą potrzebne, a jak dziecko zacznie jeść obiady z kilkoma składnikami, to już zwykły talerz (tyle że plastikowy) się przyda. Miseczki to jednak na papki czy zupki.
M
milionka
Gość
ja wkleiłam losowe tyle że z podgrzewanym dnem apropo Twojej wczesniejszej wypowiedzi
kakakarolina
Fanka BB :)
Dzag też mi się wydaje że znacznie lepsze jest dziecko co ciągle je niż ciągłe zastanawianie się czy na dwóch łyżkach kapusniaku 3 latek może pociagnąć cały dzień i dobrze zrozumiałaś tak się tym kleikiem najadł że miał dość na 3 dni. Potem jak już był ciut starszy to jak dałam kaszkę na śniadanie to np obiadu nie zjadł bo go jeszcze trzymało a jak na podwieczorek był soczek do kolacji nie jadł bo nie miał już miejsca dlatego soków też nie pijał. Postawiłam na mleko zupki i przeciery owocowe że to wazniejsze niż soczki i kaszki.
Summerbaby
kakakarolina
summer będzie odstrzelony do jedzenia :-) a te kubki to jakiej firmy?
Summerbaby
kubek z Avent - ten 360 stopnie który polecałaś chyba Ty albo ewa86.
reklama