marcia331
Fanka BB :)
Ehh Wy tu już dawno w warzywach, owocach a teraz już nawet mięsach, a ja nadal w kaszkach siedzę. I nadal nie do końca ogarniam temat kaszkowy, a co dopiero pozostałe. Znowu mam do Was pytanie. Część z Was pisała że podaje kaszkę z dodatkiem owoców ze słoiczka. Ale do jakiej kaszki te owoce dodajecie?? Bo ja widziałam wszystkie kaszki smakowe. A jak dla mnie to te owoce to do takiej bezsmakowej by się nadały, a bezsmakowe to tylko kleiki a nie kaszki. Ja już głupia jestem. Tymek wcina teraz kaszkę ryżową bobovity o smaku bananowym. Robię ją na samej wodzie a nie na mm jak to piszą na opakowaniu i tak się zastanawiam czy to aby nie zbyt mało odżywcze jak nie ma mleka. Inna sprawa że on jeszcze po tej kaszce popija cycem jabłka samego mi nie chciał jeść więc tak sobie pomyślałam że może bym mu owoce do tej kaszki dała w małych ilościach na początek to może załapie. A przy okazji kaszka będzie bardziej odżywcza. Tylko do bananowej nie dam mu jabłek poradźcie mi co zrobić, proszę, bo nie wiem czy dobrze kombinuję.