ariska
Fanka BB :)
niby nie można ale ja wprowadzam ciągle jakieś nowości i nie patrze na to czy 3 dni coś tam dostawała czy nie i nic nas nie uczula a kaszki to bananowa, morelowa i kleik tez juz opanowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba mozna kleik nieuczula jest bezpiecznyDzieki za odpowiedz
Mam jeszcze jedno pytanie czy mozna wprowadzić w tym samym czasie np. marchewke i kleik ryzowy
ja daje malemu kaszke na gesto lyzeczka na obiadek 1 dzien dostaje zupke na obiad nastepny dzien kaszke na obiad nastepny dzien zupke na obiad i nastepny dzien owoce na obiad i tak dalej zupka,kaszka,zupka , owoce tak zeby codziennie bylo cos innego bo jak bedzie ciagle to samo to moze sie dziecku znudzic a na noc daje mleko z kleikiem 180 ml a na obiad jak jest kaszka to zje 150 ml jak zupka to maly sloiczek a jak owoce to zjada dwa sloiczki tam mu smakoja :-)dziewczyny a w jaki sposób podajecie kaszke tzn z butli czy łyżeczka, i czy zamiast posilku??
kochana ja tez karmie piersia tylko na noc daje bebilon pepti a sloiczki zaczelam malemu dawac jak mial 3 miesiace i 2 tygodnie bo mleko zaczelo mi zanikac i chcialam mu jakos zastapic mu te braki w mleczku i teraz dalej daje na noc butle miedzy 12-14 obiadek (zalezy o ktorej wstanie po spaniu) a reszta dnia co godzine piers i czasem cherbatke dostajeariska boje się dawać tyle rzeczy na raz Miśkowi, nie wiem jak zareaguje
na razie miał wczoraj kaszkę malinową na wodzie o 13:00, potem o 14:00 i tak cyc
a na noc po 19:00 dostał cyca i potem jeszcze 100ml mojego mleczka z kleikiem
a w dzień dostaję 50ml soczku
herbatki nie daję , bo po tej koperkowej mały ma wzdęcia
no i oczywiście resztę dnia na cycu
a zastanawiam się co ze słoiczkami od kiedy dawać
mam podtuczyć Miśka bo mało przybiera troszkę
a zaś doktorka co prowadziła go w Zabrzu w klinice mówiła żeby z miesiąc poczekać
i że wszystko ok....
sama nie wiem