reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozstępy :((((((((

reklama
Azik bardzo Ci dziękuję za wyczerpujące info. :) Brodawki mam wystające, więc chyba będzie ok - jestem dobrej myśli. Położnej zapytam, to mama mojej przyjaciółki, więc mam smiałośc do niej. :)
Po co głupia się katowałam... ;)

:D za bardzo wierzę lekarzowi ;) teraz najpierw będę wszystko z Wami konsultowała ;)
A tak w ogóle to wpadłam na pomysł, żeby iść do innego gina i wszystko zweryfikować :) Może drugi gin zobaczy co tam spłodzilismy na urlopie ;)

mam dra Kudłę, ale on będzie dopiero w styczniu na kilka dni i znów wraca do NY. Ale zapisałam się do niego na usg.
Myślałam o wikarku, ale ostatnio się dowiedziałam, że nie tylko w szpitalu robi szybko bez objaśnień usg ale i w gabinecie też, więc odpada.
myślę o lekarzu z Zabrza (dr cholewa) i o lekarzu z Tychów - prof. Poręba. Tego ostatniego chwali moja kuzynka, która do niego chodziła w ciąży. będę dzwonić do każdego w poniedziałek. teraz to mi chodzi o usg dopplerowskie, a na 3d idę 23.XI. poszłabym chętnie do p.włoch, ale wizyta najwcześniej w okolicach 8-10.XI., a i cena jest rozbrajająca.

reklama
Kasia, jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to podeślij mi meilem namiary na nich. W Dąbrowie nie mogę nikogo znaleźć, dziewczyny jakoś nie mają swoich faworytów, mówią tylko o tych złych ;) Mojego gina też nie zaliczają do dobrego i martwie się!

Do góry