no piersi mi zrobiły się bardzo wrazliwe wystarczy na nie pochuchać i podmuchać a ja już gotowa ale też mam wrażenie jakby o kilogram każda cięższa była - pewnie dlatego ta waga mi tak szybko rośnie ;D a bolą mnie cholernie zwłaszcza po nocy jak wyjmuję je ze śpiworków : i każda śpi gdzie chce
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
;D mam to samo
teraz moge zapomnieć o szybkich chodzeniu albo podbieganiu do autobusu - chyba złamałyby mi te piersi kręgosłup mąż cieszy się i mówi, że w końcu wyglądam jak człowiek (czytaj: prawdziwa kobieta)
teraz moge zapomnieć o szybkich chodzeniu albo podbieganiu do autobusu - chyba złamałyby mi te piersi kręgosłup mąż cieszy się i mówi, że w końcu wyglądam jak człowiek (czytaj: prawdziwa kobieta)
mój jest zadowolony bo takich cytuję : bomb nie widział ;D tyle że przed ciążą nosiłam 75 D/E : i one jescze spuchły, tylko mam obawę o będzie po ciąży będę wyglądać jak stara murzynka???? worki do pasa??? zbieram na podciągnięcie!! hihihi
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kurcze, to już przed ciążą miałaś niezły rozmiar! Ja miałam 75 C - mąż kwiczał, że maleństwa. Teraz stanik D robi się za mały.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
;D jak mój chce mnie wkurzyć, to mi mówi, że pachnę mlekiem
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
;D nie wyobrażam sobie dziewczyny naszych piersi po porodzie, podczas karmienia, rozmiarów zabraknie!!! pójdę na zmniejszanie biustu!!!!
reklama
Podziel się: