Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
;D Agao tak mnie rozbawiłaś dzis, że w ogóle nie chce mi się spać. jutro idę na 7 do pracy!!! ;D :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
azik pisze:nie wolno skubać drapać masować piersi i brzuszka przed 38 tygodniem - powoduje to skurcze macicy.. po 38 tez nie skub (po co sprawiać sobie ból) tylko niech mąż masuje, masuje, masuje....
a rozumiem osinka że lekarza masz mężczyznę, zaproponuj mu by sam sobie skubał brodawki... powariowali!!!!
Azik - dziękuję za info. Ten mó lekarz w takim razie to szaleniec! Mąż z chęcią będzie mnie masował. Dobrze, że jest forum i jesteście Wy, inaczej zginełabym w tym gąszczu różnych informacji o ciąży.
Nie mogę się juz doczekać do końca marca. Chciałabym bardzo karmić piersią.