reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozstępy :((((((((

reklama
hmm, ja sie niczym nie smaruje (nienawidze tego uczucia tlustosci po jakimkolwiek kremie na skorze) ale tez rozstepy sie nie pojawily. Wydaje mi sie, ze duza role moga tu odgrywac dziedziczne sklonnosci. A poza tym zawsze mialam troche nadprogramowej skory na brzuchu (samej skory wlasnie) wiec moze rozstepy sie nie pojawiaja bo ona wlasciwie wcale sie nie rozciaga? :D A na nogach specjalnie mi nie przybylo :) Wszystko idzie w brzuszek i biust.

mi jak do tej pory udaje sie rozstepow unikac:)smaruje sie krememi i jak narazie dziala, ani jednego rozstepu nie ma

ja chyba mam szczęscie

rozstępy mam na udkach od wielu lat, ale są i nie ruszają sie...
pioerwsza ciażę przezyłam bez żadnego dodatku na udach, brzusiu, piersiach
i lieczę na to że druga tez tak się skończy ;)

ale smaruję sie oliwką z oliwek na noc
(poza ciązą z dodatkiem witaminy a)

ja mam rozstepy na piersiach - od odchudzania się i tycia :(
teraz smaruję sobie i piersi, uda, biodra i brzuch - mam nadzieję, że nie wyjda, choć raczej mam skłonności

reklama
teraz chyba bardziej mi się spodobał VICHY jeszcze łatwiej się wchłania i szybciej niż MUSTELA tyle że nie wiem jakie działanie ma , niestety mniejsze i droższe opakownie

Do góry