reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Azik bardzo Ci dziękuję za wyczerpujące info. Brodawki mam wystające, więc chyba będzie ok - jestem dobrej myśli. Położnej zapytam, to mama mojej przyjaciółki, więc mam smiałośc do niej.
Po co głupia się katowałam...
Po co głupia się katowałam...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
za bardzo wierzę lekarzowi teraz najpierw będę wszystko z Wami konsultowała
A tak w ogóle to wpadłam na pomysł, żeby iść do innego gina i wszystko zweryfikować Może drugi gin zobaczy co tam spłodzilismy na urlopie
A tak w ogóle to wpadłam na pomysł, żeby iść do innego gina i wszystko zweryfikować Może drugi gin zobaczy co tam spłodzilismy na urlopie
wodniczka22
Fanka BB :)
Ja nie mam żadnych i oby tak zostało.....
A używam FISSAN - jak dla mnie jest OK
A używam FISSAN - jak dla mnie jest OK
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasia, a masz jakiegoś fajnego, sprawdzonego lekarza? Mam problem z wyborem!
mam dra Kudłę, ale on będzie dopiero w styczniu na kilka dni i znów wraca do NY. Ale zapisałam się do niego na usg.
Myślałam o wikarku, ale ostatnio się dowiedziałam, że nie tylko w szpitalu robi szybko bez objaśnień usg ale i w gabinecie też, więc odpada.
myślę o lekarzu z Zabrza (dr cholewa) i o lekarzu z Tychów - prof. Poręba. Tego ostatniego chwali moja kuzynka, która do niego chodziła w ciąży. będę dzwonić do każdego w poniedziałek. teraz to mi chodzi o usg dopplerowskie, a na 3d idę 23.XI. poszłabym chętnie do p.włoch, ale wizyta najwcześniej w okolicach 8-10.XI., a i cena jest rozbrajająca.
Myślałam o wikarku, ale ostatnio się dowiedziałam, że nie tylko w szpitalu robi szybko bez objaśnień usg ale i w gabinecie też, więc odpada.
myślę o lekarzu z Zabrza (dr cholewa) i o lekarzu z Tychów - prof. Poręba. Tego ostatniego chwali moja kuzynka, która do niego chodziła w ciąży. będę dzwonić do każdego w poniedziałek. teraz to mi chodzi o usg dopplerowskie, a na 3d idę 23.XI. poszłabym chętnie do p.włoch, ale wizyta najwcześniej w okolicach 8-10.XI., a i cena jest rozbrajająca.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasia, jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to podeślij mi meilem namiary na nich. W Dąbrowie nie mogę nikogo znaleźć, dziewczyny jakoś nie mają swoich faworytów, mówią tylko o tych złych Mojego gina też nie zaliczają do dobrego i martwie się!
Podziel się: