annika1801
zainteresowana
Oczywiscie mam tez obawy czy to wszytko nie za szybko. W kąpieli to istny szogun. Zawsze pół łazienki zachlapane...Słodziutki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie mam tez obawy czy to wszytko nie za szybko. W kąpieli to istny szogun. Zawsze pół łazienki zachlapane...Słodziutki
Jasiek najpierw na boczek potem nóżkę podkula i prostuje rączki podpierając sie na nich...do całkowitwgo soadania jeszcze daleka droga ale czasem mnie przerażają akrobacje jakie młody robi. Ale przyjemnie patrzeć na to jak codziennie nasze szkraby uczą się czegoś nowegoU nas nie ma prób siadania. Też nie wiem jak by miały wyglądać, kiedy widać że chce siadać Hubert leży na plecach, rączki wyciąga do przodu i przebiera nogami ale to chyba nie to
Kochana, gotowa czy nie składam gratulacje ))Dziewczyny a u mnie taka sytuacja. Nie wiem czy jestem gotowa
No pewnie, że tak. Powoli dacie radę a za jakiś czas na pewno syt materialna się poprawi. Polecam olx. Ludzie oddają za darmo wiele rzeczy zwłaszcza ciuchy a zabawki i inne można kupić w dobrych cenach.Dziekuje....mam mnostwo obaw tym bardziej ze wszystko co małe juz wydane i zaś od nowa....a sytuacja ekonomiczna tez nieciekawa...nie tem czas ale trzeba stawic czola rzeczywistosci
Gratulacje! Na olx vinted można znaleźć rzeczy w dobrym stanie za grosze. Na pewno dacie radęDziewczyny a u mnie taka sytuacja. Nie wiem czy jestem gotowa
Na pewno dasz radę. Na początku będzie ciężko, ale później jaka radośćJa też cały czas karmię piersią.....po iesza mnie wizja dwoch szkarabów bawiących sie razem...musimy dać radę.W poniedzialek lecę na betę bo szczerze nawet nie pamietam kiedy miałam @. mały tak mnie absorbuje że zapomniałam zanotować w apce
Gratulacje i dużo zdrówkaDziewczyny a u mnie taka sytuacja. Nie wiem czy jestem gotowa