Mój Oli jest z 2.11 ale on ruchowo był bardzo do przodu. On nam zaczął chodzić dookoła stołu jak miał 8 miesięcy. 2 lata miał jak jeździł na normalnym rowerze bez bocznych kółek z pedalami. Ale za to widzę różnice w ogarnięciu no rozwój emocjonalny np. Dziewczynki z jego klasy czy koledzy sami idą do sklepiku. Jak była wycieczka to sami biorą kasę i idą sobie ogarnąć. A Olis jest taki no i wrażliwy i do sklepiku musiałam iść z nim pierwszy raz. No i ma problemy z czytaniem ale ćwiczymy codziennie uparcie i już widzę postępy.Co do dzieci z końca roku to powiem Wam, ze nigdy nie zwracałam jakoś na to uwagi. Moja młoda jest z 21.11 i zawsze odstawała, ale ona zawsze była opóźniona w rozwoju psycho-ruchowym (polowe pierwszych 18 miesięcy życia spędziła w szpitalach i nie jadła ani grama białka, które jest budulcem mózgu). Natomiast teraz mając 5 lat, uważam, ze naprawdę dogoniła inne dzieci.
Aaa i moj mąż jest z 23.12. Jest tez opóźniony, ale myśle, ze to nie wina daty urodzenia[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Pamietam jak ja modliłam się, żeby starsza wychodziła, bo szkoda kasy mi byłoCzuję się chu..jowo na maksa. Cała miednicy mnie boli i kość, brzuch na dole jakby mi tam mega Napierała. Na Pęcherz tak uciska że idę na czworaka. W nocy boli brzuch jak na @ ale apap pomaga. 1 mogę rodzic niech się dzieje już wtedy co chce. Zresztą muszę urodzić bo kasy mi szkoda na wizytę znów. No chce co 12 dni. A to 200 bo pobrał na paciorkowca a tak to 140 w grudniu wydalam 600zl. A szkołe muszę zapłacić a święta były i sprezenty. Masakra
Wytrzymajcie jeszcze 2 dni, później idźcie na żywioł
To niedobrze[emoji17] ale może te plamienie to jednak przed owu i jutro wieczór starczy? U mnie plamienie jest na 100% przed owulacja.Dziewczyny pidlamalam się od 2 godz muli mnie i mdli, bierze na wymioty [emoji29] a tak się cieszylam. Do tego w WC na papierze śluz zabarwiony na różowo i dwa mini strzepki jak to owu to się chyva rozplacze bo z m mijam się tsk że najwcześniej przytulasy jutro wieczorem. No szlag mnie zaraz trafi.
Jutro też jest szansa ja tak zaszłam dzień po owu.Dziewczyny pidlamalam się od 2 godz muli mnie i mdli, bierze na wymioty [emoji29] a tak się cieszylam. Do tego w WC na papierze śluz zabarwiony na różowo i dwa mini strzepki jak to owu to się chyva rozplacze bo z m mijam się tsk że najwcześniej przytulasy jutro wieczorem. No szlag mnie zaraz trafi.
I co wyszła?Pamietam jak ja modliłam się, żeby starsza wychodziła, bo szkoda kasy mi było [emoji14]
Wytrzymajcie jeszcze 2 dni, później idźcie na żywioł
To niedobrze[emoji17] ale może te plamienie to jednak przed owu i jutro wieczór starczy? U mnie plamienie jest na 100% przed owulacja.
Mój Oli jest z 2.11 ale on ruchowo był bardzo do przodu. On nam zaczął chodzić dookoła stołu jak miał 8 miesięcy. 2 lata miał jak jeździł na normalnym rowerze bez bocznych kółek z pedalami. Ale za to widzę różnice w ogarnięciu no rozwój emocjonalny np. Dziewczynki z jego klasy czy koledzy sami idą do sklepiku. Jak była wycieczka to sami biorą kasę i idą sobie ogarnąć. A Olis jest taki no i wrażliwy i do sklepiku musiałam iść z nim pierwszy raz. No i ma problemy z czytaniem ale ćwiczymy codziennie uparcie i już widzę postępy.
moja zaczęła chodził po skończeniu 18 mż, czyli po wprowadzeniu do diety białka. Mówić tez zaczęła dopiero po tym.
Ale jeśli chodzi o takie zachowanie jak przytoczyłas ze sklepem, to moja starsza identycznie, w gębie chojrak, a jak przychodzi co do czego, to się boi. A jest z kwietnia, wiec myśle, ze to bardziej kwestia charakteru.
I co wyszła?
Wyszła, 2 tyg przed terminem
Kur....wa Mac kazał mi przyjść 8. No nie wierzę. Ja muszę 1 urodzić i koniec kropka [emoji24] łożysko II stopień, szyjka 1 cm.
Mala ma 3200.
M wku... rwiony drze ryja na mnie ze miałam mu powiedzieć że kasy nie mamy. Mądry niech sam powie. A jeszcze mu nie powiedziałam że mam mocz i krew zrobić i od 1 stycznia wizyta 150 bo podwyżka.
Mala ma 3200.
M wku... rwiony drze ryja na mnie ze miałam mu powiedzieć że kasy nie mamy. Mądry niech sam powie. A jeszcze mu nie powiedziałam że mam mocz i krew zrobić i od 1 stycznia wizyta 150 bo podwyżka.
Kur....wa Mac kazał mi przyjść 8. No nie wierzę. Ja muszę 1 urodzić i koniec kropka [emoji24] łożysko II stopień, szyjka 1 cm.
Mala ma 3200.
Nie jest tak łatwo powiedzieć lekarzowi, ze się kasy nie ma. Lekarz powie, ze nie ma wyjścia i tyle[emoji53]
Wiem ale po Ch..uj po tygodniu jak wszystko ok. On mi ds tego 8 skierowanie na wywołanie. Ale najwyżej przełoże wizytę i tyle.Nie jest tak łatwo powiedzieć lekarzowi, ze się kasy nie ma. Lekarz powie, ze nie ma wyjścia i tyle[emoji53]
Ale tak na serio muszę urodzić po 1 wszy. Cała chatę wysprzatam, pójdę na spacer i seks wieczorem a i będę na piłce skakać
reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie, dzięki wam się trochę uspokoilam. @MartaSx dzięki za nadzieję [emoji8]
@RoseGold a jak się czujesz teraz tyle od zabiegu?
@MartaSx rozumiem też bym lekarzowi nie powiedziała. Mężem się nie przejmuj po prostu zrób mu szybszego sylwestra i już dziś sprzedaj mu petarde [emoji23][emoji23]
Podwyżki straszne ale nic się nie martw pierwszego 4 minuty po północy zaczną Ci się skurcze [emoji106][emoji23][emoji8] a jakby to nie pomogło to wpadnij też do mnie posprzątać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@RoseGold a jak się czujesz teraz tyle od zabiegu?
@MartaSx rozumiem też bym lekarzowi nie powiedziała. Mężem się nie przejmuj po prostu zrób mu szybszego sylwestra i już dziś sprzedaj mu petarde [emoji23][emoji23]
Podwyżki straszne ale nic się nie martw pierwszego 4 minuty po północy zaczną Ci się skurcze [emoji106][emoji23][emoji8] a jakby to nie pomogło to wpadnij też do mnie posprzątać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: