reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
U nas wszystko dobrze własnie zaczęłam 24 tc i też mnie tu nie było kawałek czasu przez problemy zdrowotne i rodzinne także rozumiem [emoji9]Wiem co czujesz, ja tak mam od początku ciąży. Wczoraj dziwilam się co taka śpiąca jestem pierwszy raz od dawna.. Dziś wstałam z anginą i czuję się jak trup [emoji2356]Mam w rodzinie kilka osób z grudnia i żadnej to nie odpowiada, zdecydowanie lepiej być na początku rocznika [emoji14]
Ja też się czuję jak trup. Mega zmęczona oczy pieka a jak przyjdzie co do czego to nie mogę spać.

Na angine raczej chyba nic nie możesz brać. Plucz sobie gardło woda utleniona chyba mała łyżeczka na pół szklanki wody ja tak się leczylam.

Ja dziś leżę plackiem nic nie zrobiłam. Syf w chacie na potęgę ale nie mam siły dziś. Jutro może ogarne.
Oli i ja cały dzień w Piżamach mamy dzień lenia [emoji23] mięso i sos miłam od wczoraj wysłałam m po Pyzy. Zjedliśmy obiad na szybko.
Jutro mam wizytę po niecałych 2 tygodniach mam nadzieję że ostatnia. Na 18.40 chyba mam.

Ja też się czuję jak trup. Mega zmęczona oczy pieka a jak przyjdzie co do czego to nie mogę spać.

Na angine raczej chyba nic nie możesz brać. Plucz sobie gardło woda utleniona chyba mała łyżeczka na pół szklanki wody ja tak się leczylam.

Ja dziś leżę plackiem nic nie zrobiłam. Syf w chacie na potęgę ale nie mam siły dziś. Jutro może ogarne.
Oli i ja cały dzień w Piżamach mamy dzień lenia [emoji23] mięso i sos miłam od wczoraj wysłałam m po Pyzy. Zjedliśmy obiad na szybko.
Jutro mam wizytę po niecałych 2 tygodniach mam nadzieję że ostatnia. Na 18.40 chyba mam.
Daj koniecznie znać po wizycie [emoji16]

Mój synus 05.11.2015 [emoji16]

Wstałam posprzatalam, kurze podłogi odkurzylam dywany. Wynylam cała kuchnie. Chcę się wybrać do biedry maja promocje na Pieluchy i wyprzedaż tekstyliów, ciuchów itp. Za dwa dni o tej porze mogę rodzic [emoji23]

Wstałam posprzatalam, kurze podłogi odkurzylam dywany. Wynylam cała kuchnie. Chcę się wybrać do biedry maja promocje na Pieluchy i wyprzedaż tekstyliów, ciuchów itp. Za dwa dni o tej porze mogę rodzic [emoji23]
Jeju jak Ty tak zasuwasz to i zaraz się posypiesz! Zwolnij Kochana [emoji16] Ty na ost nogach i taki power to mi wstyd za mojego lenia [emoji23][emoji23][emoji2960]

Byłam w biedrze Kupiłam. Mlodemu zabawkę dla malutkiej pluszak gratis i dwie piżamy na 140cm za 26zl bo druga gratis i Pieluchy.

Nie wiem czy nie przełożeń tej wizyty na za tydzień. Trochę szkoda mi kasy bo laze co dwa tygodnie i to nie całe

reklama
Byłam w biedrze Kupiłam. Mlodemu zabawkę dla malutkiej pluszak gratis i dwie piżamy na 140cm za 26zl bo druga gratis i Pieluchy.

Nie wiem czy nie przełożeń tej wizyty na za tydzień. Trochę szkoda mi kasy bo laze co dwa tygodnie i to nie całe
Za 2 tyg to już nie będzie wizyty [emoji23][emoji23][emoji23] chyba że po porodowa [emoji2956]

Do góry