Tak bym chciała ale jak nie to wiesz ja w ciąży z Oliwierem byłam w 38 potem w 40+2. A dziś mam 38+4tc. 1 stycznia będę robić wszystko żeby urodzić. Seks, masaż skutków, schody wysprzatam chatę.Za 2 tyg to już nie będzie wizyty [emoji23][emoji23][emoji23] chyba że po porodowa [emoji2956]
reklama
Sarinak
Fanka BB :)
Ja robiłam wszystko co się dało i nawet jak mi wody odeszły to młody nie chciał wyjść, schody już mi się po nocach śniły, herbatka z liści malin plułam, masaż sutków tylko wkurzał bo cała mokra byłamTak bym chciała ale jak nie to wiesz ja w ciąży z Oliwierem byłam w 38 potem w 40+2. A dziś mam 38+4tc. 1 stycznia będę robić wszystko żeby urodzić. Seks, masaż skutków, schody wysprzatam chatę.
an.eta
Heej. Mam pytanie. Zrobiłam badania krwi, hcv, hiv, różyczka itp. Wszystkie badania już mam dostępne on-line, tylko na przeciwciała różyczki nie dotarły. Myślicie, że to dlatego, że jest coś nie tak? Zaczęłam się trochę stresować...
Na uczelni jestem na bieżąco (oczywiście nie licząc starych zaległości i faktu, ze oficjalnie dalej mnie nie ma na tym semestrze[emoji23])@RoseGold cudownie Cię znów czytać.
3mam kciuki za wizytę z Młodą u lekarza [emoji16]
Współczuję wydatków, jak ba złość na sam koniec.
Wszystko udało się na uczelni nadhonic?
U mnie po krotce, zmiana leków z clo na lamette plus dalej dupek, cykle 28 dni się owulki brak. Bałam się bo po tych lekach się źle czułam starając się o synka ( chociaż pomogły) ale o dziwo dziś 4 dzirn ( mam je brać jak clo 5 dni id 5 do 9dc) i jeszcze żyje. Wiąże ogromne nadzieję z 2020 że wreszcie nam się uda, choć coraz częściej kielkuje we mnie ziarnko tragizmu z lekiem że cis tam wyjdzie i mnie i nici będą.
Fajnie, ze na razie nie czujesz się źle po tych lekach. Oby tak dalej. A najlepiej by było, jakby po prostu szybko wskoczyła ciąża i nie trzeba byłoby się wtedy martwić o objawy niepożądane (po lekach, bo przy ciąży, to różne objawy wiadomo[emoji85])
Super! Trzymam za Ciebie kciuki!Ja dziewczyny po raz kolejny wracam do starań o zdrowa dietę, ruch i schudniecie. Pewnie nieraz zbladze ale stwierdziłam że im więcej dni na plus tym lepiej. Więc będę upadac i próbować do skutku [emoji106] na wadze znow ok 70kg.
P. S. Mój dzisiejszy obiad i mój mały wielki sukces ruszyłam [emoji527] po miesiącu i przejechałem 25 km na rowerku [emoji106] jestem z siebie dumna [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1061673Zobacz załącznik 1061674Zobacz załącznik 1061675
Ja ogólnie schudłam ok 11kg przez moją dietę zdrowotna. Na świętach dalej bardzo uważałam co jem, zero majonezu i alkoholu, tylko jeden kawałek smażonej ryby, sałatki na jogurcie itd jedyne co, to trochę czekolady pojadłam, bo niestety mi nie szkodzi[emoji85] i przed te kilka dni znów przybrałam 11kg. Nie wiem, co się dzieje. Jutro idę z młoda do lekarki, to się zapytam, o co chodzi, bo to naprawdę nie jest normalne.
A jak ogólnie się czujesz? Dotrzymasz do 1.01?No ja też się za siebie będę musiała wziąć po porodzie heh i to ostro. W końcu jesteś [emoji7] super cieszę się bardzo. Trzymam kciuki za wizyty. W cale nie głupio ze po takim czasie.
Nie sądzę, żeby złe parametry powodowały brak Wyniku. Raczej badanie nie zostało jeszcze wykonaneHeej. Mam pytanie. Zrobiłam badania krwi, hcv, hiv, różyczka itp. Wszystkie badania już mam dostępne on-line, tylko na przeciwciała różyczki nie dotarły. Myślicie, że to dlatego, że jest coś nie tak? Zaczęłam się trochę stresować...
Co do dzieci z końca roku to powiem Wam, ze nigdy nie zwracałam jakoś na to uwagi. Moja młoda jest z 21.11 i zawsze odstawała, ale ona zawsze była opóźniona w rozwoju psycho-ruchowym (polowe pierwszych 18 miesięcy życia spędziła w szpitalach i nie jadła ani grama białka, które jest budulcem mózgu). Natomiast teraz mając 5 lat, uważam, ze naprawdę dogoniła inne dzieci.
Aaa i moj mąż jest z 23.12. Jest tez opóźniony, ale myśle, ze to nie wina daty urodzenia[emoji23][emoji23][emoji23]
Aaa i moj mąż jest z 23.12. Jest tez opóźniony, ale myśle, ze to nie wina daty urodzenia[emoji23][emoji23][emoji23]
U nas wszystko dobrze własnie zaczęłam 24 tc i też mnie tu nie było kawałek czasu przez problemy zdrowotne i rodzinne także rozumiem [emoji9]Wiem co czujesz, ja tak mam od początku ciąży. Wczoraj dziwilam się co taka śpiąca jestem pierwszy raz od dawna.. Dziś wstałam z anginą i czuję się jak trup [emoji2356]Mam w rodzinie kilka osób z grudnia i żadnej to nie odpowiada, zdecydowanie lepiej być na początku rocznika [emoji14]
Ale to już zleciało[emoji7] a problemy zdrowotne mam nadzieje, ze nie związane z ciąża?
Czuję się chu..jowo na maksa. Cała miednicy mnie boli i kość, brzuch na dole jakby mi tam mega Napierała. Na Pęcherz tak uciska że idę na czworaka. W nocy boli brzuch jak na @ ale apap pomaga. 1 mogę rodzic niech się dzieje już wtedy co chce. Zresztą muszę urodzić bo kasy mi szkoda na wizytę znów. No chce co 12 dni. A to 200 bo pobrał na paciorkowca a tak to 140 w grudniu wydalam 600zl. A szkołe muszę zapłacić a święta były i sprezenty. MasakraNa uczelni jestem na bieżąco (oczywiście nie licząc starych zaległości i faktu, ze oficjalnie dalej mnie nie ma na tym semestrze[emoji23])
Fajnie, ze na razie nie czujesz się źle po tych lekach. Oby tak dalej. A najlepiej by było, jakby po prostu szybko wskoczyła ciąża i nie trzeba byłoby się wtedy martwić o objawy niepożądane (po lekach, bo przy ciąży, to różne objawy wiadomo[emoji85])
Super! Trzymam za Ciebie kciuki!
Ja ogólnie schudłam ok 11kg przez moją dietę zdrowotna. Na świętach dalej bardzo uważałam co jem, zero majonezu i alkoholu, tylko jeden kawałek smażonej ryby, sałatki na jogurcie itd jedyne co, to trochę czekolady pojadłam, bo niestety mi nie szkodzi[emoji85] i przed te kilka dni znów przybrałam 11kg. Nie wiem, co się dzieje. Jutro idę z młoda do lekarki, to się zapytam, o co chodzi, bo to naprawdę nie jest normalne.
A jak ogólnie się czujesz? Dotrzymasz do 1.01?
Nie sądzę, żeby złe parametry powodowały brak Wyniku. Raczej badanie nie zostało jeszcze wykonane
reklama
Isasza4444
Dziewczyny pidlamalam się od 2 godz muli mnie i mdli, bierze na wymioty [emoji29] a tak się cieszylam. Do tego w WC na papierze śluz zabarwiony na różowo i dwa mini strzepki jak to owu to się chyva rozplacze bo z m mijam się tsk że najwcześniej przytulasy jutro wieczorem. No szlag mnie zaraz trafi.
Podziel się: