Ale pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] bosko.Hejka wieczorem [emoji3] jestem po prenatalnych, wszystko okej. Szymek waży 420g [emoji5] ale nie chciał współpracować i w piątek muszę podjechać na jakieś pomiary bo dziś się nie dało, leży buźką do mojego kręgosłupa.. pooglądałam sobie głównie jego plecki [emoji23] czułam, że jakoś ostatnio słabsze te jego ruchy no i faktycznie by się zgadzało [emoji39]
Marta ale masz brzuszek! Myślałam, że już większy być nie może a mam wrażenie, że dalej rośnie[emoji33] słodki ten Twój Oliś jak się tuli do brzuszka [emoji7]
Co do wagi to nie wiem czy to się tak sprawdza.. ja przed ciążą nie byłam jakaś szczupła a przytyłam już dużo. Przy wzroście 177cm miałam 63,5 kg teraz już mam 9kg na plusie [emoji23]
Jeszcze Wam się tu pokaże.. dziś 21+6 [emoji7]
Zobacz załącznik 1057588
Oj kochana z synem miałam większy brzuch w 41tc to była masakra. Nie wiem jak ja chodziłam jak znajdę to wam wrzucę. A jak mala kest odwrócona to też mniej czuję ruchy.
To jesteśmy we dwie [emoji23] na ja się muszę wziąć za siebie w końcu. Już dawno miałam ale po pracy zawsze zmęczona jestem.@aga.i.nieszka nie martw się ją mam teraz podobna wagę startowa 67kg z ust ważenia a dawni się nie ważyłam i chyva nie chce [emoji2960]
@MartaSx przybijam 5tke identyczna sytuacja, przed ciąża 51/52, do końca ciąży 70kg, po porodzie szybko wróciłam do wagi 51kg i na macierzyńskim potem powrót do oracy nieregularne żarcie i mi się przykulalo i tak zostało. Mam podobnie bo 165cm.
Dziewczyny już sama niewiem co myśleć, ale @ nie ma i ból trochę zelzal także może @ poczeka na swoh termin do soboty [emoji106]