reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka wieczorem [emoji3] jestem po prenatalnych, wszystko okej. Szymek waży 420g [emoji5] ale nie chciał współpracować i w piątek muszę podjechać na jakieś pomiary bo dziś się nie dało, leży buźką do mojego kręgosłupa.. pooglądałam sobie głównie jego plecki [emoji23] czułam, że jakoś ostatnio słabsze te jego ruchy no i faktycznie by się zgadzało [emoji39]
Marta ale masz brzuszek! Myślałam, że już większy być nie może a mam wrażenie, że dalej rośnie[emoji33] słodki ten Twój Oliś jak się tuli do brzuszka [emoji7]
Co do wagi to nie wiem czy to się tak sprawdza.. ja przed ciążą nie byłam jakaś szczupła a przytyłam już dużo. Przy wzroście 177cm miałam 63,5 kg teraz już mam 9kg na plusie [emoji23]
Jeszcze Wam się tu pokaże.. dziś 21+6 [emoji7]
Zobacz załącznik 1057588
Ale pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] bosko.
Oj kochana z synem miałam większy brzuch w 41tc to była masakra. Nie wiem jak ja chodziłam jak znajdę to wam wrzucę. A jak mala kest odwrócona to też mniej czuję ruchy.
@aga.i.nieszka nie martw się ją mam teraz podobna wagę startowa 67kg z ust ważenia a dawni się nie ważyłam i chyva nie chce [emoji2960]

@MartaSx przybijam 5tke identyczna sytuacja, przed ciąża 51/52, do końca ciąży 70kg, po porodzie szybko wróciłam do wagi 51kg i na macierzyńskim potem powrót do oracy nieregularne żarcie i mi się przykulalo i tak zostało. Mam podobnie bo 165cm.

Dziewczyny już sama niewiem co myśleć, ale @ nie ma i ból trochę zelzal także może @ poczeka na swoh termin do soboty [emoji106]
To jesteśmy we dwie [emoji23] na ja się muszę wziąć za siebie w końcu. Już dawno miałam ale po pracy zawsze zmęczona jestem.

reklama
@Olineekg bosko wyglądasz!!! Co wy robicie że w ciąży tak ładnie wygladacie. Ja to wyglądała jak buka z Muminków [emoji23][emoji24][emoji23]

@MartaSx [emoji106] jestem za ja sobie ciągle mówię że po 2giej ciąży będę wyglądać lepiej niż po pierwszej, tylko jeszcze w nią niezaszlam [emoji23][emoji23]

Stresuje się wizyra, dziś póki co nie boli @ nie ma [emoji106] dziś ost dzień dupek, 25dc.

Pojechałam na "szybkie" zakupy rano żeby zrobić pyszne śniadanko, a tam najpierw stado atakujace kasy ( skąd ich się tyle bierze??!! ), potem gdy już wylozylam na taśmę swoje "kupię tylko bułki na śniadanie" + pierdylion innych rzeczy bo akurat mi się przypomniało... Zj***a się kasa, i musiałam wszystko wkładać do koszyka jeszcze raz i drałowac do innej kasy. Swoją drogą też bym się z***a jakby od rana ktoś mną tyle razy robił "pik, pik". Kawy już chyva nie potrzebuje [emoji23][emoji23][emoji106] a jak u was poranek??

@Olineekg bosko wyglądasz!!! Co wy robicie że w ciąży tak ładnie wygladacie. Ja to wyglądała jak buka z Muminków [emoji23][emoji24][emoji23]

@MartaSx [emoji106] jestem za ja sobie ciągle mówię że po 2giej ciąży będę wyglądać lepiej niż po pierwszej, tylko jeszcze w nią niezaszlam [emoji23][emoji23]

Stresuje się wizyra, dziś póki co nie boli @ nie ma [emoji106] dziś ost dzień dupek, 25dc.

Pojechałam na "szybkie" zakupy rano żeby zrobić pyszne śniadanko, a tam najpierw stado atakujace kasy ( skąd ich się tyle bierze??!! ), potem gdy już wylozylam na taśmę swoje "kupię tylko bułki na śniadanie" + pierdylion innych rzeczy bo akurat mi się przypomniało... Zj***a się kasa, i musiałam wszystko wkładać do koszyka jeszcze raz i drałowac do innej kasy. Swoją drogą też bym się z***a jakby od rana ktoś mną tyle razy robił "pik, pik". Kawy już chyva nie potrzebuje [emoji23][emoji23][emoji106] a jak u was poranek??
Ja właśnie mam nadzieję że po urodzeniu zejdzie mi wszystko albo będę z tych co po ciąży ważą mniej niż przed no ale zobaczymy 😅

Cześć dziewczyny,
Ja na dziś miałam tyle do zrobienia, ale jakoś energii brak [emoji53] muszę potem do paczkomatu jechać i do zoologicznego po witaminki... A wszystkie kwestie domowe chyba przełożę na jutro [emoji23]
@Isasza4444
@MartaSx
Właśnie już któryś raz słyszę że jak kobieta jest szczuplejsza to w ciąży więcej utyje a jak grubsza to mniej. Dla mnie to pocieszające bo waże 66.5 kg przy wzroście 168 cm i właśnie dzisiaj w lustrze stwierdziłam że nie mogę na siebie patrzeć [emoji85]
Boję się co będzie jak zajdę teraz w ciążę no ale jak w grudniu nie zajdę to styczeń trochę wezmę się za siebie [emoji846]
No nie wiem, u mnie ta teoria się nie sprawdza [emoji16] startowałam z 50,5 kg, a teraz 22+6 i 3 kg na plusie [emoji6]
Hejka wieczorem [emoji3] jestem po prenatalnych, wszystko okej. Szymek waży 420g [emoji5] ale nie chciał współpracować i w piątek muszę podjechać na jakieś pomiary bo dziś się nie dało, leży buźką do mojego kręgosłupa.. pooglądałam sobie głównie jego plecki [emoji23] czułam, że jakoś ostatnio słabsze te jego ruchy no i faktycznie by się zgadzało [emoji39]
Marta ale masz brzuszek! Myślałam, że już większy być nie może a mam wrażenie, że dalej rośnie[emoji33] słodki ten Twój Oliś jak się tuli do brzuszka [emoji7]
Co do wagi to nie wiem czy to się tak sprawdza.. ja przed ciążą nie byłam jakaś szczupła a przytyłam już dużo. Przy wzroście 177cm miałam 63,5 kg teraz już mam 9kg na plusie [emoji23]
Jeszcze Wam się tu pokaże.. dziś 21+6 [emoji7]
Zobacz załącznik 1057588
Super wyglądacie [emoji4]
Dziekuje grypa mnie rozkłada nic wziąść nie mogę że względu na serce ,masakra, czosnek i cebulę i apap... ehh
Okres nie przyszedł jak na razie zobaczymy jutro zrobię sikanca z rana .
Zdrówka! Jak tam test? [emoji6]

Cześć dziewczyny,
Ja na dziś miałam tyle do zrobienia, ale jakoś energii brak [emoji53] muszę potem do paczkomatu jechać i do zoologicznego po witaminki... A wszystkie kwestie domowe chyba przełożę na jutro [emoji23]No nie wiem, u mnie ta teoria się nie sprawdza [emoji16] startowałam z 50,5 kg, a teraz 22+6 i 3 kg na plusie [emoji6]Super wyglądacie [emoji4] Zdrówka! Jak tam test? [emoji6]
Okres przyszedł że zdwojona siła z gorączką 40 ...

Nie dość że gorączką, to ilość, plus gluty i opuchnięte oczy . . . Nic dodać nic ująć
Idę na 16 do lekarza bo nie mogę być chora przy zapaleniu serca A apap można sobie wsadzić w....

reklama
Do góry