reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka wieczorem [emoji3] jestem po prenatalnych, wszystko okej. Szymek waży 420g [emoji5] ale nie chciał współpracować i w piątek muszę podjechać na jakieś pomiary bo dziś się nie dało, leży buźką do mojego kręgosłupa.. pooglądałam sobie głównie jego plecki [emoji23] czułam, że jakoś ostatnio słabsze te jego ruchy no i faktycznie by się zgadzało [emoji39]
Marta ale masz brzuszek! Myślałam, że już większy być nie może a mam wrażenie, że dalej rośnie[emoji33] słodki ten Twój Oliś jak się tuli do brzuszka [emoji7]
Co do wagi to nie wiem czy to się tak sprawdza.. ja przed ciążą nie byłam jakaś szczupła a przytyłam już dużo. Przy wzroście 177cm miałam 63,5 kg teraz już mam 9kg na plusie [emoji23]
Jeszcze Wam się tu pokaże.. dziś 21+6 [emoji7]
Zobacz załącznik 1057588
Ale pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] bosko.
Oj kochana z synem miałam większy brzuch w 41tc to była masakra. Nie wiem jak ja chodziłam jak znajdę to wam wrzucę. A jak mala kest odwrócona to też mniej czuję ruchy.
@aga.i.nieszka nie martw się ją mam teraz podobna wagę startowa 67kg z ust ważenia a dawni się nie ważyłam i chyva nie chce [emoji2960]

@MartaSx przybijam 5tke identyczna sytuacja, przed ciąża 51/52, do końca ciąży 70kg, po porodzie szybko wróciłam do wagi 51kg i na macierzyńskim potem powrót do oracy nieregularne żarcie i mi się przykulalo i tak zostało. Mam podobnie bo 165cm.

Dziewczyny już sama niewiem co myśleć, ale @ nie ma i ból trochę zelzal także może @ poczeka na swoh termin do soboty [emoji106]
To jesteśmy we dwie [emoji23] na ja się muszę wziąć za siebie w końcu. Już dawno miałam ale po pracy zawsze zmęczona jestem.

reklama
@Olineekg bosko wyglądasz!!! Co wy robicie że w ciąży tak ładnie wygladacie. Ja to wyglądała jak buka z Muminków [emoji23][emoji24][emoji23]

@MartaSx [emoji106] jestem za ja sobie ciągle mówię że po 2giej ciąży będę wyglądać lepiej niż po pierwszej, tylko jeszcze w nią niezaszlam [emoji23][emoji23]

Stresuje się wizyra, dziś póki co nie boli @ nie ma [emoji106] dziś ost dzień dupek, 25dc.

Pojechałam na "szybkie" zakupy rano żeby zrobić pyszne śniadanko, a tam najpierw stado atakujace kasy ( skąd ich się tyle bierze??!! ), potem gdy już wylozylam na taśmę swoje "kupię tylko bułki na śniadanie" + pierdylion innych rzeczy bo akurat mi się przypomniało... Zj***a się kasa, i musiałam wszystko wkładać do koszyka jeszcze raz i drałowac do innej kasy. Swoją drogą też bym się z***a jakby od rana ktoś mną tyle razy robił "pik, pik". Kawy już chyva nie potrzebuje [emoji23][emoji23][emoji106] a jak u was poranek??

@Olineekg bosko wyglądasz!!! Co wy robicie że w ciąży tak ładnie wygladacie. Ja to wyglądała jak buka z Muminków [emoji23][emoji24][emoji23]

@MartaSx [emoji106] jestem za ja sobie ciągle mówię że po 2giej ciąży będę wyglądać lepiej niż po pierwszej, tylko jeszcze w nią niezaszlam [emoji23][emoji23]

Stresuje się wizyra, dziś póki co nie boli @ nie ma [emoji106] dziś ost dzień dupek, 25dc.

Pojechałam na "szybkie" zakupy rano żeby zrobić pyszne śniadanko, a tam najpierw stado atakujace kasy ( skąd ich się tyle bierze??!! ), potem gdy już wylozylam na taśmę swoje "kupię tylko bułki na śniadanie" + pierdylion innych rzeczy bo akurat mi się przypomniało... Zj***a się kasa, i musiałam wszystko wkładać do koszyka jeszcze raz i drałowac do innej kasy. Swoją drogą też bym się z***a jakby od rana ktoś mną tyle razy robił "pik, pik". Kawy już chyva nie potrzebuje [emoji23][emoji23][emoji106] a jak u was poranek??
Ja właśnie mam nadzieję że po urodzeniu zejdzie mi wszystko albo będę z tych co po ciąży ważą mniej niż przed no ale zobaczymy 😅

Cześć dziewczyny,
Ja na dziś miałam tyle do zrobienia, ale jakoś energii brak [emoji53] muszę potem do paczkomatu jechać i do zoologicznego po witaminki... A wszystkie kwestie domowe chyba przełożę na jutro [emoji23]
@Isasza4444
@MartaSx
Właśnie już któryś raz słyszę że jak kobieta jest szczuplejsza to w ciąży więcej utyje a jak grubsza to mniej. Dla mnie to pocieszające bo waże 66.5 kg przy wzroście 168 cm i właśnie dzisiaj w lustrze stwierdziłam że nie mogę na siebie patrzeć [emoji85]
Boję się co będzie jak zajdę teraz w ciążę no ale jak w grudniu nie zajdę to styczeń trochę wezmę się za siebie [emoji846]
No nie wiem, u mnie ta teoria się nie sprawdza [emoji16] startowałam z 50,5 kg, a teraz 22+6 i 3 kg na plusie [emoji6]
Hejka wieczorem [emoji3] jestem po prenatalnych, wszystko okej. Szymek waży 420g [emoji5] ale nie chciał współpracować i w piątek muszę podjechać na jakieś pomiary bo dziś się nie dało, leży buźką do mojego kręgosłupa.. pooglądałam sobie głównie jego plecki [emoji23] czułam, że jakoś ostatnio słabsze te jego ruchy no i faktycznie by się zgadzało [emoji39]
Marta ale masz brzuszek! Myślałam, że już większy być nie może a mam wrażenie, że dalej rośnie[emoji33] słodki ten Twój Oliś jak się tuli do brzuszka [emoji7]
Co do wagi to nie wiem czy to się tak sprawdza.. ja przed ciążą nie byłam jakaś szczupła a przytyłam już dużo. Przy wzroście 177cm miałam 63,5 kg teraz już mam 9kg na plusie [emoji23]
Jeszcze Wam się tu pokaże.. dziś 21+6 [emoji7]
Zobacz załącznik 1057588
Super wyglądacie [emoji4]
Dziekuje grypa mnie rozkłada nic wziąść nie mogę że względu na serce ,masakra, czosnek i cebulę i apap... ehh
Okres nie przyszedł jak na razie zobaczymy jutro zrobię sikanca z rana .
Zdrówka! Jak tam test? [emoji6]

Cześć dziewczyny,
Ja na dziś miałam tyle do zrobienia, ale jakoś energii brak [emoji53] muszę potem do paczkomatu jechać i do zoologicznego po witaminki... A wszystkie kwestie domowe chyba przełożę na jutro [emoji23]No nie wiem, u mnie ta teoria się nie sprawdza [emoji16] startowałam z 50,5 kg, a teraz 22+6 i 3 kg na plusie [emoji6]Super wyglądacie [emoji4] Zdrówka! Jak tam test? [emoji6]
Okres przyszedł że zdwojona siła z gorączką 40 ...

Nie dość że gorączką, to ilość, plus gluty i opuchnięte oczy . . . Nic dodać nic ująć
Idę na 16 do lekarza bo nie mogę być chora przy zapaleniu serca A apap można sobie wsadzić w....

reklama
Do góry