Isasza4444
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dziecko chyba lubi muzykę klasyczną [emoji16] od rana cisza totalna z jej strony, a jak jej teraz puściłam muzę to od razu kopniak [emoji4][emoji3059]
Marta brzusio już, że hoho. Piękny i nie wiem jak to możliwe, że masz tylko 6 kg na plusie. Zazdro!!! Marzy mi się taki brzusio i tylko tyle na plusie kg. A synuś widać, że tez już zakochany. Napewno ciągle pyta kiedy? Jak? Czy już?Jutro równo 37tcZobacz załącznik 1057478
Ale pięknie wyglądasz! A zdjęcie totalnie mnie rozczuliło [emoji7] synek taki szczęśliwy, pewnie już się nie może doczekać [emoji4]Jutro równo 37tcZobacz załącznik 1057478
Negatywny [emoji6] a który masz dziś dzień cyklu?Dziewczyny czy waszym zdaniem ten test jest negatywny??
Już wyjaśniam, od po południa boli mnie całe podbrzusze jak na okres i już się zalamalam że cykl mi się skraca czego nie chce ale potem zaczęły mnie kuc jajniki i pomyślałam że może to owu??
Teraz cały czas mnie boli brzuch i jakby piecze, martwię się, jak dostanę @ przed jutrzejszą wizyta to się rozplacze.Zobacz załącznik 1057480
O zesz z tego wszystkiego nie napisałam 24dc.Ale pięknie wyglądasz! A zdjęcie totalnie mnie rozczuliło [emoji7] synek taki szczęśliwy, pewnie już się nie może doczekać [emoji4]Negatywny [emoji6] a który masz dziś dzień cyklu?
Brzuchol wielki że ho hoMoże już się odzywają ukryte talenty... To są najpiękniejsze chwilę...
Marta brzusio już, że hoho. Piękny i nie wiem jak to możliwe, że masz tylko 6 kg na plusie. Zazdro!!! Marzy mi się taki brzusio i tylko tyle na plusie kg. A synuś widać, że tez już zakochany. Napewno ciągle pyta kiedy? Jak? Czy już?
W obu ciążach mam taki brzuch do przodu. Tylko że ja zaczynalam z waga 66kg to też inaczej że mam dopiero 6kg na plusie. Z synem miałam 54 kg i przytyłam 14.@MartaSx jak T pięknie wyglądasz, ja byłam w ciąży taka nieforemna zazdro, ale takie pozytywne [emoji16]
Oli się nie może doczekać pyta kiedy Amelka w końcu będzie.Ale pięknie wyglądasz! A zdjęcie totalnie mnie rozczuliło [emoji7] synek taki szczęśliwy, pewnie już się nie może doczekać [emoji4]Negatywny [emoji6] a który masz dziś dzień cyklu?
A wiesz ile minęło od owu? Pamiętam, że miałaś dwa razy w cyklu pozytywne testy owu... Kurcze bo tak, jak boli tak 7-9 po owu, to może świadczyc, że może dzidzi próbuje się zagniezdzic. Ten test też jakiś zbyt mocny jak na brak LH, a według krazacych teorii potrafi wskazać wczesna ciąże. Nie chcę BROŃ boże robić nadzieji, ale odrazu takie teorie wpadły do głowy.. A u ciebie taki ból poraz pierwszy?Dziewczyny czy waszym zdaniem ten test jest negatywny??
Już wyjaśniam, od po południa boli mnie całe podbrzusze jak na okres i już się zalamalam że cykl mi się skraca czego nie chce ale potem zaczęły mnie kuc jajniki i pomyślałam że może to owu??
Teraz cały czas mnie boli brzuch i jakby piecze, martwię się, jak dostanę @ przed jutrzejszą wizyta to się rozplacze.Zobacz załącznik 1057480
To jest mega słodkie, jak starsze rodzeństwo oczekuje dzidzi. Mój starszy tak bardzo się cieszył i oczekiwał braciszka, że kilka razy dziennie kazał mi iść już do szpitala i do roku czasu był zakochany w braciszka. Ale jak młody dostał się na nogi i zaczoł przeszkadzać to już nie było tak kolorowo i tak już 7 lat jak pies z kotem...Brzuchol wielki że ho ho W obu ciążach mam taki brzuch do przodu. Tylko że ja zaczynalam z waga 66kg to też inaczej że mam dopiero 6kg na plusie. Z synem miałam 54 kg i przytyłam 14.
Oli się nie może doczekać pyta kiedy Amelka w końcu będzie.
Isasza wydaje mi się że negatywny bo muszą być dwie takie same KRECHY.
O zesz z tego wszystkiego nie napisałam 24dc.
To pewnie @ [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
@MartaSx to ja podobnie tylko więcej, jak zaszłam z synem ważyłam 51/52 a kończąc ciąże ciut ponad 70kg czyli prawie 20kg przykulalam. Teraz waga startowa to będzie 67kg o ile do czasu zajścia nie przytyjesz [emoji23][emoji23]
@Martyna84 no pierwszy raz dlatego tak się boję że mi się @ zacznie bo dzięki lekom udało mi się wgl odzyskać cykl, i to piękny bo po 28dni i jeśli mi się zacznie skraca do 24 dni lub mniej to znowu [emoji527] będzie. W tym cyklu to wgl owu pozytyw wyszedł mi 8dc, potem 17,18dc i bądź tu mądra pisz wiersze. Na ciaze niestety objawów żadnych totalnie brak, zresztą jakiś nie czuje ze to ten cykl i się z tym pogodzilam tylko niech mi się ta @ nie zaczyna szybciej [emoji120]