reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Moje dziecko chyba lubi muzykę klasyczną [emoji16] od rana cisza totalna z jej strony, a jak jej teraz puściłam muzę to od razu kopniak [emoji4][emoji3059]

Może już się odzywają ukryte talenty... To są najpiękniejsze chwilę...
Marta brzusio już, że hoho. Piękny i nie wiem jak to możliwe, że masz tylko 6 kg na plusie. Zazdro!!! Marzy mi się taki brzusio i tylko tyle na plusie kg. A synuś widać, że tez już zakochany. Napewno ciągle pyta kiedy? Jak? Czy już?

Dziewczyny czy waszym zdaniem ten test jest negatywny??
Już wyjaśniam, od po południa boli mnie całe podbrzusze jak na okres i już się zalamalam że cykl mi się skraca czego nie chce ale potem zaczęły mnie kuc jajniki i pomyślałam że może to owu??
Teraz cały czas mnie boli brzuch i jakby piecze, martwię się, jak dostanę @ przed jutrzejszą wizyta to się rozplacze.
IMG_20191216_154620.jpeg

Ale pięknie wyglądasz! A zdjęcie totalnie mnie rozczuliło [emoji7] synek taki szczęśliwy, pewnie już się nie może doczekać [emoji4]
Już wyjaśniam, od po południa boli mnie całe podbrzusze jak na okres i już się zalamalam że cykl mi się skraca czego nie chce ale potem zaczęły mnie kuc jajniki i pomyślałam że może to owu??
Teraz cały czas mnie boli brzuch i jakby piecze, martwię się, jak dostanę @ przed jutrzejszą wizyta to się rozplacze.Zobacz załącznik 1057480
Negatywny [emoji6] a który masz dziś dzień cyklu?

Może już się odzywają ukryte talenty... To są najpiękniejsze chwilę...

Marta brzusio już, że hoho. Piękny i nie wiem jak to możliwe, że masz tylko 6 kg na plusie. Zazdro!!! Marzy mi się taki brzusio i tylko tyle na plusie kg. A synuś widać, że tez już zakochany. Napewno ciągle pyta kiedy? Jak? Czy już?
Brzuchol wielki że ho ho
@MartaSx jak T pięknie wyglądasz, ja byłam w ciąży taka nieforemna zazdro, ale takie pozytywne [emoji16]
W obu ciążach mam taki brzuch do przodu. Tylko że ja zaczynalam z waga 66kg to też inaczej że mam dopiero 6kg na plusie. Z synem miałam 54 kg i przytyłam 14.
Ale pięknie wyglądasz! A zdjęcie totalnie mnie rozczuliło [emoji7] synek taki szczęśliwy, pewnie już się nie może doczekać [emoji4]Negatywny [emoji6] a który masz dziś dzień cyklu?
Oli się nie może doczekać pyta kiedy Amelka w końcu będzie.

Isasza wydaje mi się że negatywny bo muszą być dwie takie same KRECHY.

Teraz cały czas mnie boli brzuch i jakby piecze, martwię się, jak dostanę @ przed jutrzejszą wizyta to się rozplacze.Zobacz załącznik 1057480
A wiesz ile minęło od owu? Pamiętam, że miałaś dwa razy w cyklu pozytywne testy owu... Kurcze bo tak, jak boli tak 7-9 po owu, to może świadczyc, że może dzidzi próbuje się zagniezdzic. Ten test też jakiś zbyt mocny jak na brak LH, a według krazacych teorii potrafi wskazać wczesna ciąże. Nie chcę BROŃ boże robić nadzieji, ale odrazu takie teorie wpadły do głowy.. A u ciebie taki ból poraz pierwszy?

Brzuchol wielki że ho ho W obu ciążach mam taki brzuch do przodu. Tylko że ja zaczynalam z waga 66kg to też inaczej że mam dopiero 6kg na plusie. Z synem miałam 54 kg i przytyłam 14.
Oli się nie może doczekać pyta kiedy Amelka w końcu będzie.

Isasza wydaje mi się że negatywny bo muszą być dwie takie same KRECHY.
To jest mega słodkie, jak starsze rodzeństwo oczekuje dzidzi. Mój starszy tak bardzo się cieszył i oczekiwał braciszka, że kilka razy dziennie kazał mi iść już do szpitala i do roku czasu był zakochany w braciszka. Ale jak młody dostał się na nogi i zaczoł przeszkadzać to już nie było tak kolorowo i tak już 7 lat jak pies z kotem...

@MartaSx to ja podobnie tylko więcej, jak zaszłam z synem ważyłam 51/52 a kończąc ciąże ciut ponad 70kg czyli prawie 20kg przykulalam. Teraz waga startowa to będzie 67kg o ile do czasu zajścia nie przytyjesz [emoji23][emoji23]

@Martyna84 no pierwszy raz dlatego tak się boję że mi się @ zacznie bo dzięki lekom udało mi się wgl odzyskać cykl, i to piękny bo po 28dni i jeśli mi się zacznie skraca do 24 dni lub mniej to znowu [emoji527] będzie. W tym cyklu to wgl owu pozytyw wyszedł mi 8dc, potem 17,18dc i bądź tu mądra pisz wiersze. Na ciaze niestety objawów żadnych totalnie brak, zresztą jakiś nie czuje ze to ten cykl i się z tym pogodzilam tylko niech mi się ta @ nie zaczyna szybciej [emoji120]

reklama
O zesz z tego wszystkiego nie napisałam 24dc.
To pewnie @ [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

@MartaSx to ja podobnie tylko więcej, jak zaszłam z synem ważyłam 51/52 a kończąc ciąże ciut ponad 70kg czyli prawie 20kg przykulalam. Teraz waga startowa to będzie 67kg o ile do czasu zajścia nie przytyjesz [emoji23][emoji23]

@Martyna84 no pierwszy raz dlatego tak się boję że mi się @ zacznie bo dzięki lekom udało mi się wgl odzyskać cykl, i to piękny bo po 28dni i jeśli mi się zacznie skraca do 24 dni lub mniej to znowu [emoji527] będzie. W tym cyklu to wgl owu pozytyw wyszedł mi 8dc, potem 17,18dc i bądź tu mądra pisz wiersze. Na ciaze niestety objawów żadnych totalnie brak, zresztą jakiś nie czuje ze to ten cykl i się z tym pogodzilam tylko niech mi się ta @ nie zaczyna szybciej [emoji120]

Hmm, no nie wiem... Nie chcę Cię nakręcać, ale żebyś się jutro u lekarza nie zdziwiła [emoji16] ja jak się udało nie miałam totalnie żadnego objawu ciążowego! Tylko potrzeba zjedzenia śniadania i częste sikanie... Ale żadnego z tych ciążowych, których tak się dopatrywałam. Tak jak Martyna mówi owulacyjne niby pokazują też czasami ciążę, u mnie się to akurat nie sprawdziło, ale kto wie [emoji848] a jak masz tak pierwszy raz to może zaskoczyło i będziesz miała piękny prezent na święta [emoji4]

Do góry