Hejka ja już małego zaprowadzilam do szkoły i już po pobraniu krwi. Jak mnie ludzie wkur...wiaja to masakra. Babka w diagnostyce mówi że mam wejść bez kolejki ale oczyście babka koło 50 wjeb..ala się przede mną [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] co za ludzie. O 18 mam zebranie w szkole u syna muszę iść. Byle do piątku i mają 2 tyg wolnego i m też ma urlop od piątku idzie dopiero o 3 krolach no chyba że urodze to nie pójdzie [emoji23]
reklama
Kotmonika87
Fanka BB :)
Ja ostatnio piatek miałam bardzo dużo badań do pobrania, pigula mówi teraz Pani wchodzi do koleżanki bo dużo krwi to ona to zrobi najlepiej A zaraz kończy pracę. Po czym stoję pod drzwiami A Pani w bęrecie z lat 20 do mnie ze jestem bezczelna i nie wychowana ,Mówię jej grzecznie że nie życzę sobie takich komentarzy i jak ma jakiś problem to niech kieruje je do pani która wyznacza kolejke więc kawa z rana nie potrzebna weszłam Pani załatwiła mnie szybko i wyszłam A Pani na całą poczekalnie jakich to się czasow doczekalismy. Więc odpowiedziałam czasow w których mlodych się nie szanuje A starym się wszytko należy z racji wieku, zamknela się i nawet nie patrzyła na mnie. Mój M myślałam że padnie
My za to dziś w domu, młoda ma gluta ja zresztą też , okresu brak A dzis 15/16 dpo
My za to dziś w domu, młoda ma gluta ja zresztą też , okresu brak A dzis 15/16 dpo
Hejka ja już małego zaprowadzilam do szkoły i już po pobraniu krwi. Jak mnie ludzie wkur...wiaja to masakra. Babka w diagnostyce mówi że mam wejść bez kolejki ale oczyście babka koło 50 wjeb..ala się przede mną [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] co za ludzie. O 18 mam zebranie w szkole u syna muszę iść. Byle do piątku i mają 2 tyg wolnego i m też ma urlop od piątku idzie dopiero o 3 krolach no chyba że urodze to nie pójdzie [emoji23]
I bardzo dobrze ja też zawsze coś powiem.Ja ostatnio piatek miałam bardzo dużo badań do pobrania, pigula mówi teraz Pani wchodzi do koleżanki bo dużo krwi to ona to zrobi najlepiej A zaraz kończy pracę. Po czym stoję pod drzwiami A Pani w bęrecie z lat 20 do mnie ze jestem bezczelna i nie wychowana ,Mówię jej grzecznie że nie życzę sobie takich komentarzy i jak ma jakiś problem to niech kieruje je do pani która wyznacza kolejke więc kawa z rana nie potrzebna weszłam Pani załatwiła mnie szybko i wyszłam A Pani na całą poczekalnie jakich to się czasow doczekalismy. Więc odpowiedziałam czasow w których mlodych się nie szanuje A starym się wszytko należy z racji wieku, zamknela się i nawet nie patrzyła na mnie. Mój M myślałam że padnie
I wylaza mi opryszczka muszę do lekarza napisać czy mam brać hascovir. Już drugi raz w tej ciąży [emoji35]
I mi się tak pić chciało że kupiłam 7up i wychlalam [emoji23]
Ja nigdy temp nie mierzyłam z racji lenistwa. Nie chciało mi się.
Kotmonika87
Szanuje starszych ale ta poniosla fanrazja =)I bardzo dobrze ja też zawsze coś powiem.
I wylaza mi opryszczka muszę do lekarza napisać czy mam brać hascovir. Już drugi raz w tej ciąży [emoji35]
I mi się tak pić chciało że kupiłam 7up i wychlalam [emoji23]
Ja nigdy temp nie mierzyłam z racji lenistwa. Nie chciało mi się.
Isasza4444
Hej dziewczyny [emoji16]
Powiedzmy z rana [emoji16]
Synek w domku mi zostaje bo ma temperaturę biedulek.
Ja musze się do gina dodzwonić i się umówić na jutro. Jakoś się stresuję chyva [emoji2369]
Ja musze się do gina dodzwonić i się umówić na jutro. Jakoś się stresuję chyva [emoji2369]
Isasza4444
Dziewczyny umówiłam [emoji2960] mam wizytę jutro 16.20.
Dziewczyny umówiłam [emoji2960] mam wizytę jutro 16.20.
U mnie Oliwier ma trochę katar ale ten tydzień i mają wolne 2 tyg. Super daj znać po wizycie.Hej dziewczyny [emoji16]
Isasza4444
No synus mi narazie tylko gorączka i trochę kaszel ale o często wygrzeje wyleczy i jest ok [emoji106]
Ooo właśnie mi portale plotkarskie do niosly że Pani M. Rozenek się udało i jest [emoji1767][emoji1767][emoji1767][emoji1767][emoji1767] super [emoji106][emoji16]
Ooo właśnie mi portale plotkarskie do niosly że Pani M. Rozenek się udało i jest [emoji1767][emoji1767][emoji1767][emoji1767][emoji1767] super [emoji106][emoji16]
reklama
Isasza4444
Napewno zdam relacje [emoji16] mam ogromną nadzieję że ta wizyta wniesie coś więcejU mnie Oliwier ma trochę katar ale ten tydzień i mają wolne 2 tyg. Super daj znać po wizycie.
Podziel się: