@paola425 to strasznie mało przytyłaś, jak ty to robisz? Ja miałam w obu ciążach 28 kilo na plusie. Fakt, że po porodzie, przy karmieniu miałam później na minusie... A w trzeciej ciąży w 9 tyg miałam już 3kg na +. I do teraz mi zostały, ale się cieszę, bo jestem zbyt szczupła...
@MartaSx ja też wiem co przezywasz, ja w każdej ciąży miałam takie problemy, że wszystko za szybko się działo, w pierwszej już w 6 mc bym urodziła,.... A w drugiej od 36 tyg chodziłam że skurczami, a urodziłam tydzień po terminie bo szyjka tak mocno trzymała....
Więc to jest taka niewiadoma, że ta końcówka, jest taka stresująca i daje popalić, i jeszcze ten instynkt wicia gniazda... Chcę się, ale brak sił...
Ja mam bardzo mały brzuszek, to pewnie ma jakiś związek też z wagą [emoji6] poza tym samo dziecko ma dopiero coś ok pół kilo, więc pewnie największe tycia dopiero przede mną [emoji16]Hej Dziewczyny!
Ja dziś 18 dc, nie jestem w stanie ocenić czy miałam owulacje, niby miała być w piątek, ale temperatura mi nie wzrosła. Dzisiaj nadal czuje wilgoć a po owu chyba powinna zaniknąć?
To mój drugi cykl starań, choć nie wiem czy można to nazwać wielkimi staraniami bo nie przytulamy się na zawołanie w konkretne dni ani codziennie czy co drugi dzień, ale może jeszcze dzisiaj przyatakuje męża w razie czego skoro mam taką wilgoć [emoji28][emoji85]
Jak to możliwe żeby przytyć 3 kg do 6 miesiąca? Szok.
A druga dziewczyna pisze że w obu ciążach 28 kg, ja się strasznie boję jak ja przytyje [emoji51]
Eeej, co to za czarnowidztwo? Gdzie Twój optymizm, którym jeszcze nie tak dawno tu zarażałaś? Głowa do góry, niedługo Ci się uda i jeszcze w 2020 będziesz się cieszyć swoim maleństwem [emoji8]@Martyna84 witaj [emoji16] czasami tak jest ze coś nas zaskoczy nawet przerazi a potem okazuje się że daliśmy sobie radę [emoji106]
Dziewczyny ale to leci zaraz więcej będzie rozpakowanych niż starających [emoji41]
@Olineekg ja też tak miałam zanim urodziłam to już myślałam o kolejnym a potem mi się życie pokomplikowalo. Aczkolwiek teraz jeszcze nie zaszłam w drugą ciąże a już rozważam trzecie [emoji23][emoji23]
Ja dziś 23dc objawów że się udało żadnych wszystko idzie ku @. Na wt chce się umówić do gina.
Ostatnio mam jakieś lęki że coś ze mną nie tak i że się nie uda, że wyjdzie coś. Czasami się zastanawiam co bym zrobiła gdyby dr mi powiedział że nie uda mi się zajść i niewiem [emoji29] przeraża mnie to. Ostatnio mam jakieś fatalistyczne myślenie, bo to trwa i trwa.