Isasza4444
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no miał [emoji16] ale różowe dziecko z różowym kocem w różowym wózku to by było przegięcie [emoji23]
No planujemy 2w1, mi tam się spacerówka podoba. Ale powiedz mi co masz na myśli z tą spacerówką, że posłuży dłużej, jakie to te co służą dłużej? i z tym, że siostra miała problemy z taką spacerówką? [emoji6] Ja tak liczę taki wózek do 2 lat mniej więcej, zbyt optymistycznie? [emoji16]Oj tam czy ja wiem haha [emoji23] wózek bardzo ładny, fajna kolorystyka, gondolka mi się podoba ale zerknęłam sobie na internecie to spacerówka totalnie nie w moim stylu..planujesz 2w1 kupic? [emoji5] kurczę ja jakoś szukam wózka który będzie miał już taką spacerówkę która posłuży dłużej .. a tego typu właśnie moim zdaniem totalnie nie nadają się dla większych dzieci. Pamietam, że moja siostra też miała spacerówkę tego typu na początku to spacery w tym wózku były okropne [emoji23] ale fajnie, że udało się Wam znaleść.. bo przy takim wyborze wózków podjęcie decyzji jest mega trudne!
Hejka ja w drodze do mamy. Za 100 km będziemy [emoji23]
Paola wózek cudny ale ja muszę mieć dentkowe uwielbiam konfort jazdy. Ale poza tym piękny. Kiedy kupujecie?
Ja mam z granatowego jeansu. Lubię róż i większość ciuszków mam różowych ale wózek jedank racja ha ha ha
No planujemy 2w1, mi tam się spacerówka podoba. Ale powiedz mi co masz na myśli z tą spacerówką, że posłuży dłużej, jakie to te co służą dłużej? i z tym, że siostra miała problemy z taką spacerówką? [emoji6] Ja tak liczę taki wózek do 2 lat mniej więcej, zbyt optymistycznie? [emoji16]
Myślę, że po nowym roku już będziemy się na niego czaić, w sensie obserwować, czy są jakieś promocje i jak się trafi coś fajnego to pewnie weźmiemy [emoji6]
Szerokiej drogi!
Aaa o wiele więcej miejsca na nóżki ma, już rozumiem [emoji16] w takim razie muszę się jeszcze przyjrzeć wymiarom tej spacerówki [emoji848] myślałam, że spacerówki w tych wózkach 2w1 to w miarę podobne robią [emoji16] dzięki za wskazówkiCiężko to wytłumaczyć, te spacerówki w tych wózkach 2w1 są takie hmm „płytkie” i siedzisko jest strasznie wysoko.. takie większe dziecko miałoby ciężko sobie samo usiąść do takiego wózka. Patrz znalazłam fotki mojej siostrzenicy.. jest miesiąc różnicy między tymi zdjęciami, w dwóch innych wózkach [emoji39] dla mnie różnica ogromna [emoji3] na pierwszym zdjęciu miała 9miesiecy, nie wyobrażam sobie większego dziecka w tym wózku [emoji3] a na drugim 10 miesięcy.. teraz ma 3 latka i jeździ nadal w tym wózku.
Zobacz załącznik 1054565
Zobacz załącznik 1054566
Aaa o wiele więcej miejsca na nóżki ma, już rozumiem [emoji16] w takim razie muszę się jeszcze przyjrzeć wymiarom tej spacerówki [emoji848] myślałam, że spacerówki w tych wózkach 2w1 to w miarę podobne robią [emoji16] dzięki za wskazówki
P. S. Ślicznotka z tej Twojej siostrzenicy [emoji7] cudna jest!
Kulałam ze śmiechu jak to przeczytałam, bo zamiast "mięta" moja głowa widziała słowo minetaA ja zaraz umrę tak mnie boli żołądek. Zrobiłam sobie miente.