reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@Olineekg sama jestem ciekawa aczkolwiek trochę się martwię bo dziś się naprawdę źle czuje [emoji29]

@paola425 @MartaSx hmm myślę że to zależy gdzie się trafi bo też dużo słyszę że się zmienia na lepsze ale chyba nie u nas siostra chciała ochrzvic syna autystyka to ksiądz pow że ok ale tylko jak go nacpa jakimiś lekami żeby był zamulony i dźwięków nie wydawał ( bo takie dzieci się autostymuluja m. In. Dźwiękami lub uderza iem o coś ręką itp). A sąsiadce z bloku obok 3 razy odmówił chrztu i komuni syna bo jest na wózku i ma porażenie i się slini i pow że będzie "nieestetycznie" wyglądał na zdjęciach innych dzieci. No witki opadły. Siostrze już się odechciało wiary bo wyla cały dzień, a sąsiadka w końcu pojechała chrzcic na wieś.

A może to złe samopoczucie dobrze wróży? Może owu faktycznie była, udało się i dlatego źle się czujesz? Teoretycznie jesteś 8 dni po owulacji więc całkiem możliwe! Myśl pozytywnie! [emoji5]

reklama
Ja mam za dwa dni 36tc a z usg 37. Mama mówi że mi się brzuch obniżył. Wszystko mnie boli.

Ja wam powiem że faceci to chyba są z Marsa. Mój m wiecznie czegoś szuka i się drze że nie ma. Idę patrzę no kur..wa jest no cud się stał jest leży jak byk na woerzchu. Jak to jest ze oni nic nie widzą [emoji35]

U mojej koleżanki ksiądz na mszy dziecięcej powiedział dzieciom że Mikołaj nie istnieje i teraz są załamani i płaczą. Cóż za podejście normalnie bym go.....
O kurczę, to już coraz bliżej do wielkiego dnia [emoji3059] masz już jakieś skurcze przepowiadające?
@Olineekg sama jestem ciekawa aczkolwiek trochę się martwię bo dziś się naprawdę źle czuje [emoji29]

@paola425 @MartaSx hmm myślę że to zależy gdzie się trafi bo też dużo słyszę że się zmienia na lepsze ale chyba nie u nas siostra chciała ochrzvic syna autystyka to ksiądz pow że ok ale tylko jak go nacpa jakimiś lekami żeby był zamulony i dźwięków nie wydawał ( bo takie dzieci się autostymuluja m. In. Dźwiękami lub uderza iem o coś ręką itp). A sąsiadce z bloku obok 3 razy odmówił chrztu i komuni syna bo jest na wózku i ma porażenie i się slini i pow że będzie "nieestetycznie" wyglądał na zdjęciach innych dzieci. No witki opadły. Siostrze już się odechciało wiary bo wyla cały dzień, a sąsiadka w końcu pojechała chrzcic na wieś.
Hmm, to cofam to co mówiłam. Jednak w niektórych miastach nadal to samo zacofane myślenie... Nie wiem co bym zrobiła na miejscu tych ludzi, okropne traktowanie [emoji35]
A może to złe samopoczucie dobrze wróży? Może owu faktycznie była, udało się i dlatego źle się czujesz? Teoretycznie jesteś 8 dni po owulacji więc całkiem możliwe! Myśl pozytywnie! [emoji5]
Też tak mi cały czas krąży po głowie takie rozwiązanie [emoji4]

Brzuch mi się napina bardzo ale wcześniej też tak miałam. Więc w sumie nie wiem. Z synem porostu odpadł czop i po kilku dniach chlusly wody. A teraz nie wiem czego się spodziewać [emoji23]

Brzuch mi się napina bardzo ale wcześniej też tak miałam. Więc w sumie nie wiem. Z synem porostu odpadł czop i po kilku dniach chlusly wody. A teraz nie wiem czego się spodziewać [emoji23]
Na pewno coś tam się zaczyna dziać, tylko teraz pytanie ile to jeszcze potrwa do porodu [emoji6]

@MartaSx jeju to faktycznie już zaraz [emoji2956] ale super [emoji16]

Ja dziś 2gi dzień duphaston, ale pierwszy raz czuje się raczej źle, podbrzusze mam jakby rozepchane /spuchniete, i czuję stały dyskomfort, jakbym tam miała balon, zaczynam się zastanawiać czy może tych leków nie można tak długo?
Ehh niestety dop w przyszłym tygodniu najwcześniej mogę iść do gina [emoji29]

Zapomniałam wam napisać że hitem jest to że test owu 2gi raz w tym cyklu wyszedł mi pozytyw 1szy 8dc ( o góry ten zblakniety już) i dziś 17dc ( na dole) czo jest z tymi testami albo że mną??!!

Nie dodało mi
IMG_20191209_204642.jpeg

reklama
Do góry