reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wzięłam pierwsze lepsze wózki z internetu dla przykładu też i zobacz że oba są w wersji 3w1 a w tym drugim spacerówka posłuży znacznie dłużej.. wręcz do samego końca :) sama zastanawiam się co zrobić, czy wymienić po prostu spacerówkę jak dziecko zacznie już siedzieć na jakaś lepszą czy faktycznie szukać wózka który będzie w 100% odpowiadał pod każdym względem i będzie miał spacerówkę na lata w wersji 3w1 [emoji39] zwariować można od tych wózków [emoji23]
Zobacz załącznik 1054585Zobacz załącznik 1054586
Ja rozmawiałam z mężem i chyba nie będziemy się przejmować tą spacerówką z 2w1, jak przestanie się sprawdzać to po prostu kupimy jakąś porządna osobno i już [emoji16]
Ja póki co nam samą gondolę, a jak wyrośnie to kupie spacerówkę, żeby na dłużej starczyła.

Przeżyłam chrzciny, poszłam spać po 4 dopiero, ale wszystko się udało:) Hubercik dostał nawet pamiątkę od księdza, z czym pierwszy raz się spotkałam. Teraz tylko ręce mi wysiadają, trzymać takiego klocuszka przez pół mszy to wyzwanie. Ale byłam z niego mega dumna, całą mszę przespał, nawet jak go ksiądz polewał masą wody to go nie ruszyło. No i taki miły gest, ksiądz wiedział że ojca nie ma, więc gdzie się dało to mówił "rodzina dziecka" albo mama, tak indywidualnie pod naszą sytuację.

Kulałam ze śmiechu jak to przeczytałam, bo zamiast "mięta" moja głowa widziała słowo mineta:p
Super, że się chrzciny udały [emoji6] pierwsza ważna impreza Huberta [emoji16]

reklama
Ja rozmawiałam z mężem i chyba nie będziemy się przejmować tą spacerówką z 2w1, jak przestanie się sprawdzać to po prostu kupimy jakąś porządna osobno i już [emoji16]Super, że się chrzciny udały [emoji6] pierwsza ważna impreza Huberta [emoji16]

No jasne, a może akurat u Was się będzie sprawdzać, każdy lubi co innego [emoji3] dla mnie bez sensu po prostu dawać 3 tysiace za wózek który mi nie posłuży i będę musiała i tak kupić inny wiec albo rozważam samą gondole tak jak właśnie dziewczyny pisały albo jakiś wózek z fajną spacerówką [emoji3]

No jasne, a może akurat u Was się będzie sprawdzać, każdy lubi co innego [emoji3] dla mnie bez sensu po prostu dawać 3 tysiace za wózek który mi nie posłuży i będę musiała i tak kupić inny wiec albo rozważam samą gondole tak jak właśnie dziewczyny pisały albo jakiś wózek z fajną spacerówką [emoji3]
A jeszcze szukasz, czy jesteście zdecydowani na ten ibebe?

A jeszcze szukasz, czy jesteście zdecydowani na ten ibebe?

Jeszcze kompletnie nic nie wiem [emoji23] ibebe mi się podoba na internecie [emoji23] tzn widziałam go w sklepie ale przeszłam koło niego i wtedy za bardzo nie zwróciłam na niego uwagi bo myślałam, że cena jest kosmiczna. Także jeśli pojadę w końcu go ogladnąć i będzie miał więcej plusów niż minusów i ogólnie będzie spoko to pewnie go kupimy [emoji3] ale nie nastawiam się, bo jednak wózek trzeba przetestować wiec jeśli mi nie będzie odpowiadał pod jakimś względem to nie kupimy ale za bardzo innego typu nie mam wiec zacznę dopiero szukać [emoji23]

Jeszcze kompletnie nic nie wiem [emoji23] ibebe mi się podoba na internecie [emoji23] tzn widziałam go w sklepie ale przeszłam koło niego i wtedy za bardzo nie zwróciłam na niego uwagi bo myślałam, że cena jest kosmiczna. Także jeśli pojadę w końcu go ogladnąć i będzie miał więcej plusów niż minusów i ogólnie będzie spoko to pewnie go kupimy [emoji3] ale nie nastawiam się, bo jednak wózek trzeba przetestować wiec jeśli mi nie będzie odpowiadał pod jakimś względem to nie kupimy ale za bardzo innego typu nie mam wiec zacznę dopiero szukać [emoji23]
Tak, to jest fakt, że trzeba obejrzeć na żywo i zobaczyć jak się prowadzi, jak jest wykonany [emoji6] na zdjęciach w internecie czasami wszystko wygląda zupełnie inaczej niż na żywo. W takim razie trzymam kciuki za rajd po sklepach i dobre wybory [emoji4]

@Sarniak super że wszystko tak super poszło i fajnie że ksiądz się tak zachował.

@Olineekg tak 8dc był pozytyw teraz cały czas negatywy ale będę robiła dalej bo chce zobaczyć czy nie wyskoczy pozytyw jak w ost cyklu 17,18dc.

Dziś zaczęłam dupka i czuję jakby zamulenie w brzuchu,może to efekt tego że to już 3ci miesiąc??!

Tak, to jest fakt, że trzeba obejrzeć na żywo i zobaczyć jak się prowadzi, jak jest wykonany [emoji6] na zdjęciach w internecie czasami wszystko wygląda zupełnie inaczej niż na żywo. W takim razie trzymam kciuki za rajd po sklepach i dobre wybory [emoji4]
Szczerze mówiąc chciałabym żeby ibebe spełniał moje oczekiwania bo nie musiałabym już niczego szukać [emoji23]

@Sarniak super że wszystko tak super poszło i fajnie że ksiądz się tak zachował.

@Olineekg tak 8dc był pozytyw teraz cały czas negatywy ale będę robiła dalej bo chce zobaczyć czy nie wyskoczy pozytyw jak w ost cyklu 17,18dc.

Dziś zaczęłam dupka i czuję jakby zamulenie w brzuchu,może to efekt tego że to już 3ci miesiąc??!

Strasznie jestem ciekawa jak ten Twój cykl będzie dalej wyglądał [emoji5]

Ja mam wrażenie, że ci księża teraz już coraz lepiej podchodzą do sprawy i wychodzą naprzeciw ludziom [emoji6] znajomi niedawno chrzcili swojego synka, nie mają ślubu kościelnego, a ksiądz nie robił żadnych problemów [emoji4]
Co do dupka to Ci nie powiem, bo nigdy w życiu nie brałam..

Ja mam za dwa dni 36tc a z usg 37. Mama mówi że mi się brzuch obniżył. Wszystko mnie boli.

Ja wam powiem że faceci to chyba są z Marsa. Mój m wiecznie czegoś szuka i się drze że nie ma. Idę patrzę no kur..wa jest no cud się stał jest leży jak byk na woerzchu. Jak to jest ze oni nic nie widzą [emoji35]

U mojej koleżanki ksiądz na mszy dziecięcej powiedział dzieciom że Mikołaj nie istnieje i teraz są załamani i płaczą. Cóż za podejście normalnie bym go.....

reklama
@Olineekg sama jestem ciekawa aczkolwiek trochę się martwię bo dziś się naprawdę źle czuje [emoji29]

@paola425 @MartaSx hmm myślę że to zależy gdzie się trafi bo też dużo słyszę że się zmienia na lepsze ale chyba nie u nas siostra chciała ochrzvic syna autystyka to ksiądz pow że ok ale tylko jak go nacpa jakimiś lekami żeby był zamulony i dźwięków nie wydawał ( bo takie dzieci się autostymuluja m. In. Dźwiękami lub uderza iem o coś ręką itp). A sąsiadce z bloku obok 3 razy odmówił chrztu i komuni syna bo jest na wózku i ma porażenie i się slini i pow że będzie "nieestetycznie" wyglądał na zdjęciach innych dzieci. No witki opadły. Siostrze już się odechciało wiary bo wyla cały dzień, a sąsiadka w końcu pojechała chrzcic na wieś.

Do góry