reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pierwszy duży zakup [emoji3059] jestem zachwycona, jakieś to wszystko bardziej realne się staje [emoji4]
Generalnie jestem zadowolona, jest dosyć lekkie, duże, ma fajny materacyk w zestawie. Pasuje idealnie, mam nadzieję, że się sprawdzi [emoji16] Tylko musimy wymienić kółka, na jakieś silikonowe, czy coś, bo te plastiki takie se [emoji6]
IMG_20191205_191743.jpeg
IMG_20191205_191421.jpeg

reklama
Pierwszy duży zakup [emoji3059] jestem zachwycona, jakieś to wszystko bardziej realne się staje [emoji4]
Generalnie jestem zadowolona, jest dosyć lekkie, duże, ma fajny materacyk w zestawie. Pasuje idealnie, mam nadzieję, że się sprawdzi [emoji16] Tylko musimy wymienić kółka, na jakieś silikonowe, czy coś, bo te plastiki takie se [emoji6] Zobacz załącznik 1053603Zobacz załącznik 1053604
Wyjątkowo urocze i zgrabne łóżeczko [emoji106]

Hej wszystkim [emoji6] jakoś dziś tylko do 8 pospałam, w ogóle to miałam cała noc okropne sny [emoji849] jeszcze nie wstaje, bo pies śpi, więc i ja udaję, że śpię [emoji23]
Witam się w 14dc, wg apki dziś owulka zobaczymy co testy "powiedzą" ale postaram się na wszelki wypadek dopaść m [emoji16]
To nigdy nie zaszkodzi [emoji16] a i mąż będzie zadowolony [emoji4]

Generalnie jestem zadowolona, jest dosyć lekkie, duże, ma fajny materacyk w zestawie. Pasuje idealnie, mam nadzieję, że się sprawdzi [emoji16] Tylko musimy wymienić kółka, na jakieś silikonowe, czy coś, bo te plastiki takie se [emoji6] Zobacz załącznik 1053603Zobacz załącznik 1053604

O super jest, jak się dokładnie nazywa?

No wyglada na bardzo fajne [emoji3]

reklama
Witam po porannym karmieniu... Pogoda do dupy w Poznaniu, pada, wieje, pewnie zimno jest - oczywiście w ten jeden dzień kiedy potrzebuję ładnej aury. Wolałabym, żeby mi się młody przez chrzciny nie przeziębił bo za tydzień szczepienie, ale na poprawę pogody jakoś nie liczę. To będzie długi dzień, jak nikogo nie zabiję to powinni mi jakiś medal dać

Do góry