reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam po porannym karmieniu... Pogoda do dupy w Poznaniu, pada, wieje, pewnie zimno jest - oczywiście w ten jeden dzień kiedy potrzebuję ładnej aury. Wolałabym, żeby mi się młody przez chrzciny nie przeziębił bo za tydzień szczepienie, ale na poprawę pogody jakoś nie liczę. To będzie długi dzień, jak nikogo nie zabiję to powinni mi jakiś medal dać
Ja też z Poznania [emoji4]
Dzis mam w planach sprzątać i pasować a jutro do mamy mojej na obiad jedziemy

reklama
Ja też z Poznania [emoji4]
Dzis mam w planach sprzątać i pasować a jutro do mamy mojej na obiad jedziemy
A my dzisiaj do mojej mamy na obiadek [emoji4] mam też w planach zahaczyć o jakieś sklepy z wózkami, a potem może jeszcze prezenty jakieś ogarnąć [emoji848]

Przyjemnie się na Was patrzy 🥰

Witam po porannym karmieniu... Pogoda do dupy w Poznaniu, pada, wieje, pewnie zimno jest - oczywiście w ten jeden dzień kiedy potrzebuję ładnej aury. Wolałabym, żeby mi się młody przez chrzciny nie przeziębił bo za tydzień szczepienie, ale na poprawę pogody jakoś nie liczę. To będzie długi dzień, jak nikogo nie zabiję to powinni mi jakiś medal dać
Mimo wszystko życzę żeby dzień jakoś się polepszył! [emoji5]

A my dzisiaj do mojej mamy na obiadek [emoji4] mam też w planach zahaczyć o jakieś sklepy z wózkami, a potem może jeszcze prezenty jakieś ogarnąć [emoji848]
O to zdaj relacje po oglądaniu wózków [emoji3] mi się dziś śniło, że kupiłam ibebe i był taki cudowny.. że teraz to już chyba go kupię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tylko, że chciałam turkusowy a we śnie miałam czarny, wiec będzie dylemat [emoji23]

No my jutro bo m dziś w pracy odrabiaja 24 grudnia ale mam już po sprzątane za to.
Przyjemnie się na Was patrzy [emoji3059]

O to zdaj relacje po oglądaniu wózków [emoji3] mi się dziś śniło, że kupiłam ibebe i był taki cudowny.. że teraz to już chyba go kupię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tylko, że chciałam turkusowy a we śnie miałam czarny, wiec będzie dylemat [emoji23]
Dziękuję ale coraz ciężej mi [emoji23] czytałam gdzieś że jeśli pierwsza ciąża była przenoszona to druga też.

Przyjemnie się na Was patrzy [emoji3059]

Mnie jakoś ten ibebe nie przekonuje, chyba wolę klasykę bardziej [emoji16] dam znać, co upatrzyłam, mam nadzieję, że będę miała co oglądać [emoji16]
No my jutro bo m dziś w pracy odrabiaja 24 grudnia ale mam już po sprzątane za to. Dziękuję ale coraz ciężej mi [emoji23] czytałam gdzieś że jeśli pierwsza ciąża była przenoszona to druga też.
Lepiej ciut przenosić niż urodzić w grudniu [emoji16]

Hej dziewczyny.

U nas od rana też szaro buro deszczowo i ponuro aż mi się wszystkiego odechciewa.
Musiałam dzisiaj zrobić zakupy i powiem wam tylko ndz zamknięte a na mieście armagedon ludzie jakby piwariowali. Tak jak lubię zakupy tak już chciałam do domku.

Ja dzisiaj 15dc, id jutra dupek. Wczoraj poprzytulabe, choć testy owu negatywy. Gdzieś za 2 tyg mam znowu wizytę bo muszę wziąć receptę ba leki bo potem święta a nie chce robić przerwy póki wszystko się ustabilizowalo.

Powiem wam że ja niewiem kiedy mi ten rok zlecial a tu za 3 tyg sylwester [emoji2369]

Nam udało się dziś pojechać obejrzeć wózki [emoji4] no i się zakochałam, mam już swojego faworyta i nie chcę patrzeć na inne, co najlepsze gdybym go widziała w internecie to bym nie zwróciła na niego specjalnej uwagi, a na żywo mega wow! [emoji7]z wszystkich bebetto, które mi się na zdjęciach podobały rezygnuję, jakieś takie liche mi się wydawały przy tym [emoji23] no zrobił na mnie mega wrażenie, cudownie się prowadzi, ma kółka bezdętkowe, jest lekki, składa się ze spacerówką, ma fajny duży kosz i przede wszystkim cudownie się prezentuje, ma boskie koła, boski stelaż, no w zasadzie cały jest boski [emoji7] [emoji16]
IMG_20191207_190055.jpeg

Nam udało się dziś pojechać obejrzeć wózki [emoji4] no i się zakochałam, mam już swojego faworyta i nie chcę patrzeć na inne, co najlepsze gdybym go widziała w internecie to bym nie zwróciła na niego specjalnej uwagi, a na żywo mega wow! [emoji7]z wszystkich bebetto, które mi się na zdjęciach podobały rezygnuję, jakieś takie liche mi się wydawały przy tym [emoji23] no zrobił na mnie mega wrażenie, cudownie się prowadzi, ma kółka bezdętkowe, jest lekki, składa się ze spacerówką, ma fajny duży kosz i przede wszystkim cudownie się prezentuje, ma boskie koła, boski stelaż, no w zasadzie cały jest boski [emoji7] [emoji16]Zobacz załącznik 1054393

Halo halo miał być różowy?! [emoji3]

reklama
Do góry