reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nie , krwiak podobno nie miał z tym nic wspólnego . Choć przyczyny nie znam i nadal szukam . Napewno jakiś czynnik jest za to odpowiedzialny ale jeszcze nie poznałam jego. Ciagle robię badania i może wkoncu któryś wynik da odpowiedz
Współczuję... Ale tak widocznie musiało być... Trzymam w takim razie kciuki za następna ciążę :*

reklama
O widzisz, mnie wszystko ominęło przez ten woreczek. Jestem ciekawa opinii na temat tego testu

On jest w Czechach prawie w każdej aptece . Już znalazłam tez [emoji23] cena jest taka sama jak w PL. Ale w PL tylko widziałam na tej stronie co wrzucilas zrzut . I zaczęłam się zastanowić czy nie kupić [emoji85]

Hahah masz racje, fajnie się „jeździło”[emoji23]
Dzisiaj drugi raz oglądałam samochód, który teraz chcemy kupić i powiem szczerze, ze właśnie w porównaniu do A4 to załamała mnie ilość miejsca z tylu[emoji17] ogólnie ciasny, chociaż bagażnik chyba większy... sama nie wiem, mam mętlik w głowie, najchętniej to odzyskałabym swoje audi. A niestety tak się prezentuje na lawecie[emoji24]
Zobacz załącznik 1041838
Mimo że nie mogę mieć prawka i sama nigdy nie siądę za kółkiem ale jako pasażer ka też się zajebiscie jezdzilo.

W Pl raz mąż wziol mnie zima na plac manewrowy mieliśmy małe autko i pozwolił mi po prowadzić. Nie powiem ale frajda byla[emoji6] ale tylko do czasu. Gdyby nie to że zapomniałam że siedzę za kolkiem i oglądałam się wszędzie i prawie bym wjechała w stacje benzynowa [emoji23]ale jak to mój m powiedział typowy kierowca od razu noga na hamulec. Ale tak się wystraszylam że wylece z m i z młodszym bratem w powietrze że nigdy już za kółko nie siądę nawet jak auto będzie stało na parkingu.

On jest w Czechach prawie w każdej aptece . Już znalazłam tez [emoji23] cena jest taka sama jak w PL. Ale w PL tylko widziałam na tej stronie co wrzucilas zrzut . I zaczęłam się zastanowić czy nie kupić [emoji85]

Ja poczekam aż zrobi się bardziej popularny i będzie więcej opinii. Bo jednak jest dwa razy droższy (nie wspominając o tych z Allegro po zeta[emoji23]) niż zwykle testy z apteki

Mimo że nie mogę mieć prawka i sama nigdy nie siądę za kółkiem ale jako pasażer ka też się zajebiscie jezdzilo.

W Pl raz mąż wziol mnie zima na plac manewrowy mieliśmy małe autko i pozwolił mi po prowadzić. Nie powiem ale frajda byla[emoji6] ale tylko do czasu. Gdyby nie to że zapomniałam że siedzę za kolkiem i oglądałam się wszędzie i prawie bym wjechała w stacje benzynowa [emoji23]ale jak to mój m powiedział typowy kierowca od razu noga na hamulec. Ale tak się wystraszylam że wylece z m i z młodszym bratem w powietrze że nigdy już za kółko nie siądę nawet jak auto będzie stało na parkingu.

Ja zanim naprawdę nie nauczyłam się jeździć to tak samo na pustym parkingu umiałam znaleźć jedyna przeszkodę i w nią wjechać hahaha. Później już jak człowiek robi kurs i faktycznie zaczyna nabierać jakieś umiejętności to takie akcje się (zazwyczaj) nie dzieją :D chociaż różnie to bywa[emoji23]

Ja zanim naprawdę nie nauczyłam się jeździć to tak samo na pustym parkingu umiałam znaleźć jedyna przeszkodę i w nią wjechać hahaha. Później już jak człowiek robi kurs i faktycznie zaczyna nabierać jakieś umiejętności to takie akcje się (zazwyczaj) nie dzieją :D chociaż różnie to bywa[emoji23]
Uwierz ze u mnie to różnie bywa[emoji23][emoji23]

reklama
Hej dziewczyny. A ja po zgadaniu sie z kolezanka ktora chodzi do tego samego gina co ja zalapalam.sie na wizyte juz jutro zamiast w grudniu.. bo Ona swoja chciala odwolac bo coś tam.. to sie zamienilysmy terminami :) no to zobaczymy co tam gin powie na te plamienie.. i co dalej w kwestii starania sie.. aczkolwiek od maja na tyle wylaczylam myslenie staraczkowe ze ciekawe jak sie przestawie spowrotem [emoji1787]
Poki co lece się kąpać i do łòżka.. na 7 do pracy o 12 się urwe do lekarza i po wizycie wracam zapierniczac dalej [emoji16] Janek pewnie bedzie mi jutro wydzwanial co 10 minut w godzinach okołowizytowych [emoji1787]
Spokojnej nocy wszystkim :)

Do góry