reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się i ja wieczorem.
@RoseGold myślałam o Tobie. Kurde bo jak się je... bie to wszystko na raz. Ale gnojom bym nie podarowała z tym autem. A co do woreczka to może jednak warto go usunąć. Bo w sumie po co on jest. Tym bardziej że masz takie bóle.

@nast95 super ten Twój Marcel, słodziak. Ja bym chciała już urodzić seriio mam ostatnio kryzys. Boli mnie wszsstko.

@młoda1994 wszystko przed Tobą jeszcze. Przecież możesz zrobić prawko. A co z tym kursem Twoim? Przyznali Ci?

reklama
@RoseGold ja pitole, współczuję, dobrze że termin udało Ci się jeszcze w listopadzie? Narzucili Ci dietę?
Autko piękne.

@MartaSx rozumiem, ja przy synu znosilam ciąże dobrze do samej końcówki ost 8 tyg to byłam już tak zmęczona, ani się wyspać ani nic, że tylko czekałam na poród.

@młoda1994 ja to za kółkiem zawsze coś nakrece ale o dziwo nie miałam żadnych wypadków [emoji16]

@nast95 no ja sue nie dziwie, że poplynelas z Marcelkiem, takie to szkrabunio przecudne [emoji3590][emoji2956]

U mnie dziś 11dc, test owu druga krecha widoczna ale jaśniejsza, za to jajnik kłuję.
Niewiem dzisiaj mam jakiś luz w temacie, jakbym miała w****e niewiem czemu bo tak nie jest, zależy mi bardzo ale dzisiaj mi po prostu spina odpuściła. Może już doszła do granic i pękła [emoji23][emoji23]

Na tej grupie, na której to znalazłam, dziewczyny pisały, ze od 25mlU/ml dopiero wykrywa, wiec jednak nie jest tak super jak beta[emoji17] chyba ze nie miały racji

Ja czytałam ze wykrywa od 50 [emoji23] na stronie gdzie test . Ale ze tyle mniej więcej beta wychodzi w 3 tyg . No tak jeśli owu wystąpi w 12-14 dniu to tyle beta będzie w 4 tyg

@RoseGold myślałam o Tobie. Kurde bo jak się je... bie to wszystko na raz. Ale gnojom bym nie podarowała z tym autem. A co do woreczka to może jednak warto go usunąć. Bo w sumie po co on jest. Tym bardziej że masz takie bóle.

@nast95 super ten Twój Marcel, słodziak. Ja bym chciała już urodzić seriio mam ostatnio kryzys. Boli mnie wszsstko.

@młoda1994 wszystko przed Tobą jeszcze. Przecież możesz zrobić prawko. A co z tym kursem Twoim? Przyznali Ci?
A jak tam się czujesz? Ty już na końcówce, to wiem, że jest ciężko.

I co tam dziewczyny u Was? Coś ważnego mnie ominęło tutaj? [emoji4] Nie dam rady niestety nadrobić Was, bo to nierealne po takiej przerwie, więc liczę na to, że mi streścicie wszystko trochę [emoji6]

Nie mogę zrobić prawka ponieważ mam tą nie szczesnal padaczke.

Jedna decyzję już dostałam teraz muszę wysłać do bundesamt wniosek i czekać od nich na decyzję. Potrwa to do max 6 tygodni.

Niestety z woreczkiem to jest tak, ze ataki mogą być przed wycięciem i po :/ moja babcia po wycięciu miała zlogi w drogach żółciowych i tez strasznie cierpiała[emoji31] moja lekarka rodzinna przyznała mi się, ze tez ma kamienie, ale ich nie usunęła... dlatego mam mętlik w głowie. No ale skoro od soboty mam bóle, które nie wydają się przechodzić, no to niech mnie tną, a później będę się ratować dieta.

@RoseGold ja pitole, współczuję, dobrze że termin udało Ci się jeszcze w listopadzie? Narzucili Ci dietę?
Autko piękne.

U mnie dziś 11dc, test owu druga krecha widoczna ale jaśniejsza, za to jajnik kłuję.
Niewiem dzisiaj mam jakiś luz w temacie, jakbym miała w****e niewiem czemu bo tak nie jest, zależy mi bardzo ale dzisiaj mi po prostu spina odpuściła. Może już doszła do granic i pękła [emoji23][emoji23]
Tak, mam dietę, później tez będę mieć[emoji24] ja kocham jedzenie ponad wszystko, dlatego dla mnie to rewolucja prawie, ze nie do przejścia[emoji24]
Autko piękne, szkoda tylko, ze na lawecie i na razie to jedyny sposób jego poruszania się[emoji17] naprawdę mam patowa sytuacje, bo nie jestem w stanie w swoim stanie jeździć pociągiem na uczelnię, a samochodu nie mam[emoji24]
Jeśli masz już wyj*bane to najlepiej :D w końcu wszystkie sobie wzajemnie cały czas tłumaczymy, ze trzeba odpuścić, żeby się udało :D
Ja siłą rzeczy muszę mieć wywalone, bo po pierwsze atak przerwał nam starania w tym miesiącu, a po drugie byłoby trochę słabo, jeśli chwile przed zabiegiem dowiedziałabym się, ze jestem w ciąży[emoji32]

Ja czytałam ze wykrywa od 50 [emoji23] na stronie gdzie test . Ale ze tyle mniej więcej beta wychodzi w 3 tyg . No tak jeśli owu wystąpi w 12-14 dniu to tyle beta będzie w 4 tyg
Generalnie fajna alternatywa dla testów ciążowych.

Niestety z woreczkiem to jest tak, ze ataki mogą być przed wycięciem i po :/ moja babcia po wycięciu miała zlogi w drogach żółciowych i tez strasznie cierpiała[emoji31] moja lekarka rodzinna przyznała mi się, ze tez ma kamienie, ale ich nie usunęła... dlatego mam mętlik w głowie. No ale skoro od soboty mam bóle, które nie wydają się przechodzić, no to niech mnie tną, a później będę się ratować dieta.

Tak, mam dietę, później tez będę mieć[emoji24] ja kocham jedzenie ponad wszystko, dlatego dla mnie to rewolucja prawie, ze nie do przejścia[emoji24]
Autko piękne, szkoda tylko, ze na lawecie i na razie to jedyny sposób jego poruszania się[emoji17] naprawdę mam patowa sytuacje, bo nie jestem w stanie w swoim stanie jeździć pociągiem na uczelnię, a samochodu nie mam[emoji24]
Jeśli masz już wyj*bane to najlepiej :D w końcu wszystkie sobie wzajemnie cały czas tłumaczymy, ze trzeba odpuścić, żeby się udało :D
Ja siłą rzeczy muszę mieć wywalone, bo po pierwsze atak przerwał nam starania w tym miesiącu, a po drugie byłoby trochę słabo, jeśli chwile przed zabiegiem dowiedziałabym się, ze jestem w ciąży[emoji32]

Generalnie fajna alternatywa dla testów ciążowych.

Ja mam usunięty woreczek bo miałam małe dolegliwości ale potem się nasilały po zjedzeniu obiadu i zdecydowałam na usunięcie . Lepszej decyzji nie podjęłam w życiu [emoji23] teraz mogę jeść wszytko i nic mnie nie boli a dietę miałam tylko może dwa miesiące po operacji

Dzień dobry

Obiecałam sobie, ze dzisiaj już siedzę na dupie i nigdzie się nie ruszam z domu, ale moja młodsza córka, a raczej jej układ moczowy, pokazał mi środkowy palec[emoji31] w nocy się młoda posiusiała, od rana boli ją „siusiu” i nawet nie mogę zebrać moczu do badania, bo dziecko oddaje siki po kropelce[emoji31]

reklama
Ja mam usunięty woreczek bo miałam małe dolegliwości ale potem się nasilały po zjedzeniu obiadu i zdecydowałam na usunięcie . Lepszej decyzji nie podjęłam w życiu [emoji23] teraz mogę jeść wszytko i nic mnie nie boli a dietę miałam tylko może dwa miesiące po operacji

Serio? To mnie pocieszyłaś :D chociaż nie wiem, czy będę miała odwagę zjeść jeszcze kiedykolwiek pizzę, ale może chociaż kawę będę mogła[emoji85]

Do góry