reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się i ja wieczorem.
@RoseGold myślałam o Tobie. Kurde bo jak się je... bie to wszystko na raz. Ale gnojom bym nie podarowała z tym autem. A co do woreczka to może jednak warto go usunąć. Bo w sumie po co on jest. Tym bardziej że masz takie bóle.

@nast95 super ten Twój Marcel, słodziak. Ja bym chciała już urodzić seriio mam ostatnio kryzys. Boli mnie wszsstko.

@młoda1994 wszystko przed Tobą jeszcze. Przecież możesz zrobić prawko. A co z tym kursem Twoim? Przyznali Ci?

reklama
@RoseGold ja pitole, współczuję, dobrze że termin udało Ci się jeszcze w listopadzie? Narzucili Ci dietę?
Autko piękne.

@MartaSx rozumiem, ja przy synu znosilam ciąże dobrze do samej końcówki ost 8 tyg to byłam już tak zmęczona, ani się wyspać ani nic, że tylko czekałam na poród.

@młoda1994 ja to za kółkiem zawsze coś nakrece ale o dziwo nie miałam żadnych wypadków [emoji16]

@nast95 no ja sue nie dziwie, że poplynelas z Marcelkiem, takie to szkrabunio przecudne [emoji3590][emoji2956]

U mnie dziś 11dc, test owu druga krecha widoczna ale jaśniejsza, za to jajnik kłuję.
Niewiem dzisiaj mam jakiś luz w temacie, jakbym miała w****e niewiem czemu bo tak nie jest, zależy mi bardzo ale dzisiaj mi po prostu spina odpuściła. Może już doszła do granic i pękła [emoji23][emoji23]

Na tej grupie, na której to znalazłam, dziewczyny pisały, ze od 25mlU/ml dopiero wykrywa, wiec jednak nie jest tak super jak beta[emoji17] chyba ze nie miały racji

Ja czytałam ze wykrywa od 50 [emoji23] na stronie gdzie test . Ale ze tyle mniej więcej beta wychodzi w 3 tyg . No tak jeśli owu wystąpi w 12-14 dniu to tyle beta będzie w 4 tyg

@RoseGold myślałam o Tobie. Kurde bo jak się je... bie to wszystko na raz. Ale gnojom bym nie podarowała z tym autem. A co do woreczka to może jednak warto go usunąć. Bo w sumie po co on jest. Tym bardziej że masz takie bóle.

@nast95 super ten Twój Marcel, słodziak. Ja bym chciała już urodzić seriio mam ostatnio kryzys. Boli mnie wszsstko.

@młoda1994 wszystko przed Tobą jeszcze. Przecież możesz zrobić prawko. A co z tym kursem Twoim? Przyznali Ci?
A jak tam się czujesz? Ty już na końcówce, to wiem, że jest ciężko.

I co tam dziewczyny u Was? Coś ważnego mnie ominęło tutaj? [emoji4] Nie dam rady niestety nadrobić Was, bo to nierealne po takiej przerwie, więc liczę na to, że mi streścicie wszystko trochę [emoji6]

Nie mogę zrobić prawka ponieważ mam tą nie szczesnal padaczke.

Jedna decyzję już dostałam teraz muszę wysłać do bundesamt wniosek i czekać od nich na decyzję. Potrwa to do max 6 tygodni.

Niestety z woreczkiem to jest tak, ze ataki mogą być przed wycięciem i po :/ moja babcia po wycięciu miała zlogi w drogach żółciowych i tez strasznie cierpiała[emoji31] moja lekarka rodzinna przyznała mi się, ze tez ma kamienie, ale ich nie usunęła... dlatego mam mętlik w głowie. No ale skoro od soboty mam bóle, które nie wydają się przechodzić, no to niech mnie tną, a później będę się ratować dieta.

@RoseGold ja pitole, współczuję, dobrze że termin udało Ci się jeszcze w listopadzie? Narzucili Ci dietę?
Autko piękne.

U mnie dziś 11dc, test owu druga krecha widoczna ale jaśniejsza, za to jajnik kłuję.
Niewiem dzisiaj mam jakiś luz w temacie, jakbym miała w****e niewiem czemu bo tak nie jest, zależy mi bardzo ale dzisiaj mi po prostu spina odpuściła. Może już doszła do granic i pękła [emoji23][emoji23]
Tak, mam dietę, później tez będę mieć[emoji24] ja kocham jedzenie ponad wszystko, dlatego dla mnie to rewolucja prawie, ze nie do przejścia[emoji24]
Autko piękne, szkoda tylko, ze na lawecie i na razie to jedyny sposób jego poruszania się[emoji17] naprawdę mam patowa sytuacje, bo nie jestem w stanie w swoim stanie jeździć pociągiem na uczelnię, a samochodu nie mam[emoji24]
Jeśli masz już wyj*bane to najlepiej :D w końcu wszystkie sobie wzajemnie cały czas tłumaczymy, ze trzeba odpuścić, żeby się udało :D
Ja siłą rzeczy muszę mieć wywalone, bo po pierwsze atak przerwał nam starania w tym miesiącu, a po drugie byłoby trochę słabo, jeśli chwile przed zabiegiem dowiedziałabym się, ze jestem w ciąży[emoji32]

Ja czytałam ze wykrywa od 50 [emoji23] na stronie gdzie test . Ale ze tyle mniej więcej beta wychodzi w 3 tyg . No tak jeśli owu wystąpi w 12-14 dniu to tyle beta będzie w 4 tyg
Generalnie fajna alternatywa dla testów ciążowych.

Niestety z woreczkiem to jest tak, ze ataki mogą być przed wycięciem i po :/ moja babcia po wycięciu miała zlogi w drogach żółciowych i tez strasznie cierpiała[emoji31] moja lekarka rodzinna przyznała mi się, ze tez ma kamienie, ale ich nie usunęła... dlatego mam mętlik w głowie. No ale skoro od soboty mam bóle, które nie wydają się przechodzić, no to niech mnie tną, a później będę się ratować dieta.

Tak, mam dietę, później tez będę mieć[emoji24] ja kocham jedzenie ponad wszystko, dlatego dla mnie to rewolucja prawie, ze nie do przejścia[emoji24]
Autko piękne, szkoda tylko, ze na lawecie i na razie to jedyny sposób jego poruszania się[emoji17] naprawdę mam patowa sytuacje, bo nie jestem w stanie w swoim stanie jeździć pociągiem na uczelnię, a samochodu nie mam[emoji24]
Jeśli masz już wyj*bane to najlepiej :D w końcu wszystkie sobie wzajemnie cały czas tłumaczymy, ze trzeba odpuścić, żeby się udało :D
Ja siłą rzeczy muszę mieć wywalone, bo po pierwsze atak przerwał nam starania w tym miesiącu, a po drugie byłoby trochę słabo, jeśli chwile przed zabiegiem dowiedziałabym się, ze jestem w ciąży[emoji32]

Generalnie fajna alternatywa dla testów ciążowych.

Ja mam usunięty woreczek bo miałam małe dolegliwości ale potem się nasilały po zjedzeniu obiadu i zdecydowałam na usunięcie . Lepszej decyzji nie podjęłam w życiu [emoji23] teraz mogę jeść wszytko i nic mnie nie boli a dietę miałam tylko może dwa miesiące po operacji

Dzień dobry

Obiecałam sobie, ze dzisiaj już siedzę na dupie i nigdzie się nie ruszam z domu, ale moja młodsza córka, a raczej jej układ moczowy, pokazał mi środkowy palec[emoji31] w nocy się młoda posiusiała, od rana boli ją „siusiu” i nawet nie mogę zebrać moczu do badania, bo dziecko oddaje siki po kropelce[emoji31]

reklama
Ja mam usunięty woreczek bo miałam małe dolegliwości ale potem się nasilały po zjedzeniu obiadu i zdecydowałam na usunięcie . Lepszej decyzji nie podjęłam w życiu [emoji23] teraz mogę jeść wszytko i nic mnie nie boli a dietę miałam tylko może dwa miesiące po operacji

Serio? To mnie pocieszyłaś :D chociaż nie wiem, czy będę miała odwagę zjeść jeszcze kiedykolwiek pizzę, ale może chociaż kawę będę mogła[emoji85]

Do góry