reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

O matko, to co Wy macie za Maybacha, ze tyle wymiana silnika będzie kosztować? :o może podrzućcie samochód do Polski, tutaj na pewno zmienicie się w kwocie 5-6tys, tylko w walucie innej

Ja ostatnio miałam tak wysoko szyjkę, ze nie mogłam jej dosięgnąć palcem (a palce mam długie), a na następny dzień miałam okres, wiec niestety to tak nie działa.
Kochana Audi A4 B5 silnik 2.6 z 1995r. Tak nam mechanik wycenil. Ale skonsultowalismy to z innym mechaniki em i okazało się że tylko potrzeba wymienić rozrusznik. Ale raczej sprzedamy samochód i kupimy inny nowszy z mniejszym silnikiem.

reklama
Kochana Audi A4 B5 silnik 2.6 z 1995r. Tak nam mechanik wycenil. Ale skonsultowalismy to z innym mechaniki em i okazało się że tylko potrzeba wymienić rozrusznik. Ale raczej sprzedamy samochód i kupimy inny nowszy z mniejszym silnikiem.

Oooooo, my tez mamy A4, mój ukochany samochód[emoji173]️ szkoda tylko, ze serwis tak zepsuł u nas sprawę i musimy szukać czegoś nowego[emoji17]

Patrzcie na co natknęłam się dziś na jednej z grup fb
IMG_0110.JPG

Zajebiste auto. Fajnie się jeździ a raczej jezdzilo[emoji23] wygodne dużo miejsca.

Hahah masz racje, fajnie się „jeździło”[emoji23]
Dzisiaj drugi raz oglądałam samochód, który teraz chcemy kupić i powiem szczerze, ze właśnie w porównaniu do A4 to załamała mnie ilość miejsca z tylu[emoji17] ogólnie ciasny, chociaż bagażnik chyba większy... sama nie wiem, mam mętlik w głowie, najchętniej to odzyskałabym swoje audi. A niestety tak się prezentuje na lawecie[emoji24]
Zobacz załącznik 1041838

Załączniki

• IMG_0120.JPG
    IMG_0120.JPG
    248,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry