reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kurna ufo porwało cała grupę styczniowych ciężarówek;P zapanował chaos i nikt nic nie wie co się stało.
Grupa zniknęła o!
Jak to? Dawno tam nie zaglądałam

O kurde faktycznie
Jeszcze trochę i sama będziesz szukać wózków [emoji6] zazdroszczę wypadu w góry, przyda Wam się [emoji6] zresetujecie się, wrócicie z czystymi głowami i pozytywnym nastawieniem, a wtedy już do zafasolkowania jeden krok [emoji4]O nieeee... Nie mów o Zakopanem [emoji24] ja tak tęsknię... Od kiedy poznałam męża to byliśmy tam dwa razy w roku, to moje miejsce na ziemii, zawsze lato i zima, a teraz już drugi rok bez.. Na nartach w zeszłym sezonie nie byliśmy, bo kupiliśmy dom i już kasy nie było, w tym sezonie też nie pojedziemy, wiadomo. Ech... Tak tęsknię [emoji24] wzięlo mnie na wspominki, więc biorę się za oglądanie naszych filmów z wyjazdów [emoji4] U mnie leci 17 tydzień [emoji6]

Dziewczyny narzekające zaraz zostaniecie wysłane na kurs optymizmu do @Isasza4444 [emoji16] niedługo wszystkie spełnicie swoje marzenia [emoji4]
U mnie 15+2, kiedy to zleciało [emoji33]
To jeszcze trochę dziewczyny w okolicach 18 tc powi niscie znać płeć. Chociaż @paola425 Ty już nasz [emoji4]

Jak to? Dawno tam nie zaglądałam

O kurde faktycznie
To jeszcze trochę dziewczyny w okolicach 18 tc powi niscie znać płeć. Chociaż @paola425 Ty już nasz [emoji4]
Wczoraj o 23 wywaliło. Fakt chciałyśmy się zamknąć, żeby nas obcy nie czytali :D ale wyszło jak wyszlo grupy nie ma teraz wcale. Niby wisi, że jest ale całe 942 strony zniknęły. Nawet w mojej i dziewczyn aktywnoci wygląda to tak jakbyśmy tam się nigdy nie udzielały. No cuda na kiju. Sprawa zgłoszona do administracji no ale święta długi weekend:) pewnie potrwa a dziewczyny się niecierpliwią.

Halo halo laski!! POZYTYWNE MYŚLENIE WŁĄCZAMY!!! proszę brać przykład z @Isasza4444 [emoji39]
Oj będziemy musialy. Chciała bym choć w połowie przejac tego optymizmu.
Ja się też dołączam. Nie będziecie same. [emoji846]
No to piąteczka dziewczyny
Będziemy razem tu tkwić [emoji23] niemartw się
Proszę takich głupot nie opowiadać! Zobaczysz, że Tobie tez się uda i prędzej czy później też będziesz wybierać wózki i inne rzeczy! Jeśli nam się udało to Wam i Tobie też się uda!!! [emoji8] a wyjazd na pewno dobrze Wam zrobi- korzystajcie! Ja to bym chętnie się gdzieś wybrała.. mam już dość tego leżącego l4, a z drugiej strony i tak nigdzie dalej nie ma sensu się wybierać bo po prostu nie dam rady [emoji23] gdzie dokładnie jedziecie? mi to się marzy Zakopane tej zimy.. [emoji85]
Niedaleko bo do Istebnej:) ale miejsce ma swój klimat jak będzie ładnie to wyśle Wam jakieś fotki.

Jestem w szoku bo sama po sobie nie widzę jak ten czas leci. Ale jak piszecie o wieku ciąży to nie wierzę. Za niedługo będziecie się bobasami chwalić. Lada moment Marta i za chwilkę Wy [emoji3059]

Ale Wam zazdroszczę kobietki tych wyprawek wózków itd. Za chwilę naprawdę będą tutaj same ciężarówki (chyba oprócz mnie)

Ja dziś ostatni dzień w pracy jutro na groby i od razu po ruszam z m na weekend w góry. Niestety bez plodnych ale mam nadzieję że oczyscimy głowę
I mnie i mnie ! Spokojnie, ja Ci dotrzymam towarzystwa z burzchem ale spożywczym:D

Cześć dziewczyny :) apokalipsa na dworze -2 :( wczoraj cały dzień smigałam autkiem, mąż mi kazał [emoji23]

A w nocy pierwszy raz musiałam widać uwaga! Espumisan! Tak mnie od zjedzenia nie mam pojęcia czego bolał brzuch :/

Dzisiaj za to nie ruszam się z chaty bo na mieście jakiś Armagedon, że o sklepach nie wspomnę..

reklama
Oj będziemy musialy. Chciała bym choć w połowie przejac tego optymizmu.No to piąteczka dziewczynyNiedaleko bo do Istebnej:) ale miejsce ma swój klimat jak będzie ładnie to wyśle Wam jakieś fotki.

Jestem w szoku bo sama po sobie nie widzę jak ten czas leci. Ale jak piszecie o wieku ciąży to nie wierzę. Za niedługo będziecie się bobasami chwalić. Lada moment Marta i za chwilkę Wy [emoji3059]

Byłam kiedyś w Istebnej , piękne miejsce

Do góry