Olineekg
Fanka BB :)
Byłam, przeżyłam, nawet dziś mi się słabo nie zrobiło [emoji16] już jestem w domu, po śniadaniu, więc pełnia szczęścia [emoji23]
Pani pobierająca powiedziała mi, że mam mega cienkie żyły, gdzie byłam przekonana, że mam idealne, bo nigdy nie było problemów żeby się wkłuć [emoji848] a ostatnio nasluchałam się i naczytałam historii jak to u niektórych się nie da i trzeba wkłuwać się po kilka razy i to w obie ręce [emoji50] więc szacun dla tej Pani, że tak pięknie jej to idzie. Lekarz kazał mi zrobić na kolejną wizytę mocz i morfologię, a ja sobie jeszcze standardowo dodatkowo wzięłam żelazo [emoji6]
Łącznie 43 zł, nie ma tragedii, chyba już oleje Pana nfz. Szczególnie po tym jak ostatnio czytałam, że teraz już nie powinien mi robić usg dopochwowo, bo naraża to szyjkę [emoji53] a on twierdzi, że przez brzuch to nic nie widać i to dopiero robi w bardziej zaawansowanej ciąży [emoji849]
A to faktycznie nie jakieś duże kwoty[emoji3] chyba żartujesz, że on nadal robi Ci dopochwowo?![emoji33] o masakra![emoji23] jakiś zacofany ten lekarz chyba albo ma tak słaby sprzęt [emoji39]