reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No ja dokładnie tak samo myślałam, jeszcze pamietam jak „teściowa” ciagle dzwoniła i po każdej wizycie pytała czy już wiadomo a ja za każdym razem sobie myślałam że chyba oszalała, że tak wcześnie a ona za każdym razem mowila „No ale na następnej wizycie to już chyba będzie wiadomo” tak mnie wkurzała [emoji23] teraz to już chyba całkiem zbankrutuje [emoji23][emoji23][emoji23] w ogole zamiast jechać wybrać w końcu suknie ślubną to myśle kiedy by tu jechać wózki oglądać [emoji23]
Haha no ja też się na wózki czaję i chyba w przyszłym tygodniu pojadę [emoji16] chociaż kupować będę pewnie w lutym

reklama
Haha no ja też się na wózki czaję i chyba w przyszłym tygodniu pojadę [emoji16] chociaż kupować będę pewnie w lutym

Ja oglądam też używane wózki na olx, czasem tez można coś fajnego trafić wiec nie wykluczam kupna używanego ale jednak kurczę chce pooglądać na żywo żeby wiedzieć mniej więcej w ogole czego szukać [emoji3] może wyciągnę mojego tez jakoś niedługo [emoji85]

Ale Wam zazdroszczę kobietki tych wyprawek wózków itd. Za chwilę naprawdę będą tutaj same ciężarówki (chyba oprócz mnie)

Ja dziś ostatni dzień w pracy jutro na groby i od razu po ruszam z m na weekend w góry. Niestety bez plodnych ale mam nadzieję że oczyscimy głowę

Ale Wam zazdroszczę kobietki tych wyprawek wózków itd. Za chwilę naprawdę będą tutaj same ciężarówki (chyba oprócz mnie)

Ja dziś ostatni dzień w pracy jutro na groby i od razu po ruszam z m na weekend w góry. Niestety bez plodnych ale mam nadzieję że oczyscimy głowę

Proszę takich głupot nie opowiadać! Zobaczysz, że Tobie tez się uda i prędzej czy później też będziesz wybierać wózki i inne rzeczy! Jeśli nam się udało to Wam i Tobie też się uda!!! [emoji8] a wyjazd na pewno dobrze Wam zrobi- korzystajcie! Ja to bym chętnie się gdzieś wybrała.. mam już dość tego leżącego l4, a z drugiej strony i tak nigdzie dalej nie ma sensu się wybierać bo po prostu nie dam rady [emoji23] gdzie dokładnie jedziecie? mi to się marzy Zakopane tej zimy.. [emoji85]

Będziemy razem tu tkwić [emoji23] niemartw się

reklama

Jeszcze trochę i sama będziesz szukać wózków [emoji6] zazdroszczę wypadu w góry, przyda Wam się [emoji6] zresetujecie się, wrócicie z czystymi głowami i pozytywnym nastawieniem, a wtedy już do zafasolkowania jeden krok [emoji4]
Proszę takich głupot nie opowiadać! Zobaczysz, że Tobie tez się uda i prędzej czy później też będziesz wybierać wózki i inne rzeczy! Jeśli nam się udało to Wam i Tobie też się uda!!! [emoji8] a wyjazd na pewno dobrze Wam zrobi- korzystajcie! Ja to bym chętnie się gdzieś wybrała.. mam już dość tego leżącego l4, a z drugiej strony i tak nigdzie dalej nie ma sensu się wybierać bo po prostu nie dam rady [emoji23] gdzie dokładnie jedziecie? mi to się marzy Zakopane tej zimy.. [emoji85]
O nieeee... Nie mów o Zakopanem [emoji24] ja tak tęsknię... Od kiedy poznałam męża to byliśmy tam dwa razy w roku, to moje miejsce na ziemii, zawsze lato i zima, a teraz już drugi rok bez.. Na nartach w zeszłym sezonie nie byliśmy, bo kupiliśmy dom i już kasy nie było, w tym sezonie też nie pojedziemy, wiadomo. Ech... Tak tęsknię [emoji24] wzięlo mnie na wspominki, więc biorę się za oglądanie naszych filmów z wyjazdów [emoji4]
U mnie leci 17 tydzień [emoji6]

Dziewczyny narzekające zaraz zostaniecie wysłane na kurs optymizmu do @Isasza4444 [emoji16] niedługo wszystkie spełnicie swoje marzenia [emoji4]

Do góry