reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Oj będziemy musialy. Chciała bym choć w połowie przejac tego optymizmu.No to piąteczka dziewczynyNiedaleko bo do Istebnej:) ale miejsce ma swój klimat jak będzie ładnie to wyśle Wam jakieś fotki.

Jestem w szoku bo sama po sobie nie widzę jak ten czas leci. Ale jak piszecie o wieku ciąży to nie wierzę. Za niedługo będziecie się bobasami chwalić. Lada moment Marta i za chwilkę Wy [emoji3059]
[emoji2772][emoji2772]

Też was będę nawiedzać bo planuje się mnożyć jak zając. O ile mój mózg to podźwignie. Wczoraj zajrzałam z ciakawości w wynik rezonansu i poza torbielem 4x6 w szyszynce to mam jeszcze 3 mm zmianę ogniskową w prawym wzgórzu. czy jakoś tak... We wtorek neurolog to mnie oświeci co mi się w tej glowie tworzy.

Dziewczyny wszystkie tu będziemy [emoji16]
Ja tu zgadzam się z @fiddle bo jakby tak popatrzeć to ja już od lat w ciąży... Spożywczej [emoji23][emoji23] wiecie taki efekt motyla ktoś gdzieś na świecie wpierdziela hamburgery a mnie się tłuszcz odkłada [emoji23]

Wiecie ja to po prostu doszłam do wniosku że nawet jak jest źle to jest dobrze, jak mi się trafia [emoji90][emoji90][emoji90] to nie myślę "o fuj znowu g****o mnie w życiu wyszło" tylko "oh jak dobrze że nie wdeplam".

Muszę wam podesłać demota bo on mne ostatnio tak śmiechotkuje że niewiem [emoji2957]
pobrane.jpeg

Też was będę nawiedzać bo planuje się mnożyć jak zając. O ile mój mózg to podźwignie. Wczoraj zajrzałam z ciakawości w wynik rezonansu i poza torbielem 4x6 w szyszynce to mam jeszcze 3 mm zmianę ogniskową w prawym wzgórzu. czy jakoś tak... We wtorek neurolog to mnie oświeci co mi się w tej glowie tworzy.
@Celia89 a ile ten [emoji235][emoji235][emoji195][emoji195] przewiduje zajączątek??
No ja jeszcze w 2ga [emoji1768]nie zaszła a nieraz myślę o 3 [emoji23][emoji23] ale to też czas pokaże bo niewiem ile czasu mi to zajmie i czy nie sruchnieje [emoji23][emoji23]

@Celia89 a ile ten [emoji235][emoji235][emoji195][emoji195] przewiduje zajączątek??
No ja jeszcze w 2ga [emoji1768]nie zaszła a nieraz myślę o 3 [emoji23][emoji23] ale to też czas pokaże bo niewiem ile czasu mi to zajmie i czy nie sruchnieje [emoji23][emoji23]
moj partner zgodzil sie na 3 ale on jeszcze nie wie ze to znaczy 4 ;p narazie musze pierwsze urodzic ;p

Jak to? Dawno tam nie zaglądałam

O kurde faktycznie
To jeszcze trochę dziewczyny w okolicach 18 tc powi niscie znać płeć. Chociaż @paola425 Ty już nasz [emoji4]
No niby wiem, ale czekam na potwierdzenie. Ciężko uwierzyć, że w 12 tc można zgadnąć płeć na 100 % [emoji16]
Nieee.... Właśnie z Salsą do adminki pisałyśmy o zamknięcie, a zamiast zamknięcia grupa się skasowała. Po za tym dziewczyny które są na liście miały być dodane do zamkniętej.
U nas jak robili zamknięty na kwietniówkach to ten stary i tak został tylko otworzyli dodatkowo nowy zamknięty dla tych dziewczyn z listy [emoji6]
moj partner zgodzil sie na 3 ale on jeszcze nie wie ze to znaczy 4 ;p narazie musze pierwsze urodzic ;p
Wow, szacun za odwagę [emoji16] ja to się zastanawiam czy dam radę drugi raz, a Ty jeszcze trzy planujesz [emoji16]

reklama
No niby wiem, ale czekam na potwierdzenie. Ciężko uwierzyć, że w 12 tc można zgadnąć płeć na 100 % [emoji16]U nas jak robili zamknięty na kwietniówkach to ten stary i tak został tylko otworzyli dodatkowo nowy zamknięty dla tych dziewczyn z listy [emoji6]Wow, szacun za odwagę [emoji16] ja to się zastanawiam czy dam radę drugi raz, a Ty jeszcze trzy planujesz [emoji16]
:p ciąża i macierzyńswto nie są mi straszne ale porodu się boję :D...

Do góry