reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Oj będziemy musialy. Chciała bym choć w połowie przejac tego optymizmu.No to piąteczka dziewczynyNiedaleko bo do Istebnej:) ale miejsce ma swój klimat jak będzie ładnie to wyśle Wam jakieś fotki.

Jestem w szoku bo sama po sobie nie widzę jak ten czas leci. Ale jak piszecie o wieku ciąży to nie wierzę. Za niedługo będziecie się bobasami chwalić. Lada moment Marta i za chwilkę Wy [emoji3059]
[emoji2772][emoji2772]

Też was będę nawiedzać bo planuje się mnożyć jak zając. O ile mój mózg to podźwignie. Wczoraj zajrzałam z ciakawości w wynik rezonansu i poza torbielem 4x6 w szyszynce to mam jeszcze 3 mm zmianę ogniskową w prawym wzgórzu. czy jakoś tak... We wtorek neurolog to mnie oświeci co mi się w tej glowie tworzy.

Dziewczyny wszystkie tu będziemy [emoji16]
Ja tu zgadzam się z @fiddle bo jakby tak popatrzeć to ja już od lat w ciąży... Spożywczej [emoji23][emoji23] wiecie taki efekt motyla ktoś gdzieś na świecie wpierdziela hamburgery a mnie się tłuszcz odkłada [emoji23]

Wiecie ja to po prostu doszłam do wniosku że nawet jak jest źle to jest dobrze, jak mi się trafia [emoji90][emoji90][emoji90] to nie myślę "o fuj znowu g****o mnie w życiu wyszło" tylko "oh jak dobrze że nie wdeplam".

Muszę wam podesłać demota bo on mne ostatnio tak śmiechotkuje że niewiem [emoji2957]
pobrane.jpeg

Też was będę nawiedzać bo planuje się mnożyć jak zając. O ile mój mózg to podźwignie. Wczoraj zajrzałam z ciakawości w wynik rezonansu i poza torbielem 4x6 w szyszynce to mam jeszcze 3 mm zmianę ogniskową w prawym wzgórzu. czy jakoś tak... We wtorek neurolog to mnie oświeci co mi się w tej glowie tworzy.
@Celia89 a ile ten [emoji235][emoji235][emoji195][emoji195] przewiduje zajączątek??
No ja jeszcze w 2ga [emoji1768]nie zaszła a nieraz myślę o 3 [emoji23][emoji23] ale to też czas pokaże bo niewiem ile czasu mi to zajmie i czy nie sruchnieje [emoji23][emoji23]

@Celia89 a ile ten [emoji235][emoji235][emoji195][emoji195] przewiduje zajączątek??
No ja jeszcze w 2ga [emoji1768]nie zaszła a nieraz myślę o 3 [emoji23][emoji23] ale to też czas pokaże bo niewiem ile czasu mi to zajmie i czy nie sruchnieje [emoji23][emoji23]
moj partner zgodzil sie na 3 ale on jeszcze nie wie ze to znaczy 4 ;p narazie musze pierwsze urodzic ;p

Jak to? Dawno tam nie zaglądałam

O kurde faktycznie
To jeszcze trochę dziewczyny w okolicach 18 tc powi niscie znać płeć. Chociaż @paola425 Ty już nasz [emoji4]
No niby wiem, ale czekam na potwierdzenie. Ciężko uwierzyć, że w 12 tc można zgadnąć płeć na 100 % [emoji16]
Nieee.... Właśnie z Salsą do adminki pisałyśmy o zamknięcie, a zamiast zamknięcia grupa się skasowała. Po za tym dziewczyny które są na liście miały być dodane do zamkniętej.
U nas jak robili zamknięty na kwietniówkach to ten stary i tak został tylko otworzyli dodatkowo nowy zamknięty dla tych dziewczyn z listy [emoji6]
moj partner zgodzil sie na 3 ale on jeszcze nie wie ze to znaczy 4 ;p narazie musze pierwsze urodzic ;p
Wow, szacun za odwagę [emoji16] ja to się zastanawiam czy dam radę drugi raz, a Ty jeszcze trzy planujesz [emoji16]

reklama
No niby wiem, ale czekam na potwierdzenie. Ciężko uwierzyć, że w 12 tc można zgadnąć płeć na 100 % [emoji16]U nas jak robili zamknięty na kwietniówkach to ten stary i tak został tylko otworzyli dodatkowo nowy zamknięty dla tych dziewczyn z listy [emoji6]Wow, szacun za odwagę [emoji16] ja to się zastanawiam czy dam radę drugi raz, a Ty jeszcze trzy planujesz [emoji16]
:p ciąża i macierzyńswto nie są mi straszne ale porodu się boję :D...

Do góry