reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kurna ufo porwało cała grupę styczniowych ciężarówek;P zapanował chaos i nikt nic nie wie co się stało.
Grupa zniknęła o!
Jak to? Dawno tam nie zaglądałam

O kurde faktycznie
Jeszcze trochę i sama będziesz szukać wózków [emoji6] zazdroszczę wypadu w góry, przyda Wam się [emoji6] zresetujecie się, wrócicie z czystymi głowami i pozytywnym nastawieniem, a wtedy już do zafasolkowania jeden krok [emoji4]O nieeee... Nie mów o Zakopanem [emoji24] ja tak tęsknię... Od kiedy poznałam męża to byliśmy tam dwa razy w roku, to moje miejsce na ziemii, zawsze lato i zima, a teraz już drugi rok bez.. Na nartach w zeszłym sezonie nie byliśmy, bo kupiliśmy dom i już kasy nie było, w tym sezonie też nie pojedziemy, wiadomo. Ech... Tak tęsknię [emoji24] wzięlo mnie na wspominki, więc biorę się za oglądanie naszych filmów z wyjazdów [emoji4] U mnie leci 17 tydzień [emoji6]

Dziewczyny narzekające zaraz zostaniecie wysłane na kurs optymizmu do @Isasza4444 [emoji16] niedługo wszystkie spełnicie swoje marzenia [emoji4]
U mnie 15+2, kiedy to zleciało [emoji33]
To jeszcze trochę dziewczyny w okolicach 18 tc powi niscie znać płeć. Chociaż @paola425 Ty już nasz [emoji4]

Jak to? Dawno tam nie zaglądałam

O kurde faktycznie
To jeszcze trochę dziewczyny w okolicach 18 tc powi niscie znać płeć. Chociaż @paola425 Ty już nasz [emoji4]
Wczoraj o 23 wywaliło. Fakt chciałyśmy się zamknąć, żeby nas obcy nie czytali :D ale wyszło jak wyszlo grupy nie ma teraz wcale. Niby wisi, że jest ale całe 942 strony zniknęły. Nawet w mojej i dziewczyn aktywnoci wygląda to tak jakbyśmy tam się nigdy nie udzielały. No cuda na kiju. Sprawa zgłoszona do administracji no ale święta długi weekend:) pewnie potrwa a dziewczyny się niecierpliwią.

Halo halo laski!! POZYTYWNE MYŚLENIE WŁĄCZAMY!!! proszę brać przykład z @Isasza4444 [emoji39]
Oj będziemy musialy. Chciała bym choć w połowie przejac tego optymizmu.
Ja się też dołączam. Nie będziecie same. [emoji846]
No to piąteczka dziewczyny
Będziemy razem tu tkwić [emoji23] niemartw się
Proszę takich głupot nie opowiadać! Zobaczysz, że Tobie tez się uda i prędzej czy później też będziesz wybierać wózki i inne rzeczy! Jeśli nam się udało to Wam i Tobie też się uda!!! [emoji8] a wyjazd na pewno dobrze Wam zrobi- korzystajcie! Ja to bym chętnie się gdzieś wybrała.. mam już dość tego leżącego l4, a z drugiej strony i tak nigdzie dalej nie ma sensu się wybierać bo po prostu nie dam rady [emoji23] gdzie dokładnie jedziecie? mi to się marzy Zakopane tej zimy.. [emoji85]
Niedaleko bo do Istebnej:) ale miejsce ma swój klimat jak będzie ładnie to wyśle Wam jakieś fotki.

Jestem w szoku bo sama po sobie nie widzę jak ten czas leci. Ale jak piszecie o wieku ciąży to nie wierzę. Za niedługo będziecie się bobasami chwalić. Lada moment Marta i za chwilkę Wy [emoji3059]

Ale Wam zazdroszczę kobietki tych wyprawek wózków itd. Za chwilę naprawdę będą tutaj same ciężarówki (chyba oprócz mnie)

Ja dziś ostatni dzień w pracy jutro na groby i od razu po ruszam z m na weekend w góry. Niestety bez plodnych ale mam nadzieję że oczyscimy głowę
I mnie i mnie ! Spokojnie, ja Ci dotrzymam towarzystwa z burzchem ale spożywczym:D

Cześć dziewczyny :) apokalipsa na dworze -2 :( wczoraj cały dzień smigałam autkiem, mąż mi kazał [emoji23]

A w nocy pierwszy raz musiałam widać uwaga! Espumisan! Tak mnie od zjedzenia nie mam pojęcia czego bolał brzuch :/

Dzisiaj za to nie ruszam się z chaty bo na mieście jakiś Armagedon, że o sklepach nie wspomnę..

reklama
Oj będziemy musialy. Chciała bym choć w połowie przejac tego optymizmu.No to piąteczka dziewczynyNiedaleko bo do Istebnej:) ale miejsce ma swój klimat jak będzie ładnie to wyśle Wam jakieś fotki.

Jestem w szoku bo sama po sobie nie widzę jak ten czas leci. Ale jak piszecie o wieku ciąży to nie wierzę. Za niedługo będziecie się bobasami chwalić. Lada moment Marta i za chwilkę Wy [emoji3059]

Byłam kiedyś w Istebnej , piękne miejsce

Do góry