fiddlee
Fanka BB :)
Koleżanka mi ostatnio mówiła, że na samym początku to czuła jakby coś jej tam pływało, smyrało w brzuchu ajjj też bym już chciała [emoji173]Dziewczyny, chyba znowu poczułam to "wiercenie się" w brzuchu, więc stwierdzam, że to musi być moje dziecko [emoji16] dziwne uczucie, ale też niesamowite [emoji3059]
Kochana, Ty pamiętaj, że nie możesz się denerwować. Mimo to hak trzeba to zwróć flądrze uwagę. [emoji16][emoji847]Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam...
Poszłam po Oliwiera musiałam też odebrać koleżanki syna. Wyszła klasa Olisia i oni podszli do płotu a ta z ryjem na niego jak tam podeszłam to jej nagadalam. A teraz mu na drzewo nie karze wlazic zaraz jej walne
Dzień dobry kochane
Ja dzisiejszy dzień spędzam w domu, trochę musu.. Nie wiem jak ja to zrobiłam, że odpuściłam prawie na miesiąc metformine, a że muszę ją brać to od poniedziałku mecze się z biegunkami. Oby do końca tygodnia i zazwyczaj przechodzi. Ten cykl nic nie mogę odpuścić, za dwa dni kończę clo, 2xsymfolic do końca cyklu, acard.. @ wczoraj się skończyła ale zamiast bamboszyc to wysłałam męża spać, poprzednia noc spał tylko 1h. Mam nadzieję, że dzisiaj wróci wypoczęty robią nam dalej elewacje, więc w domu nie za bardzo idzie odpocząć [emoji23]