reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Temat usuwania ciazy to ciężki temat. Ja zawsze uważałam, ze jesli dowiem sie, ze dziecko ma ciężkie wady, nie pozwalające na przeżycie albo jedynie na wegetację, to bym usunęła. Nie musiałam sie zmierzyć z taką sytuacją, ale wystarczyło mi jak patrzyłam na cierpienie mojej corki, na jej nocne płacze, na to jak mała istotka, ktora tak kocham, pada ze zmęczenia od płaczu i bólu i powiedziałam, ze nigdy, przenigdy żadnej istocie nie pozwoliłabym juz tak cierpieć. Oczywiscie moja corka jest praktycznie zdrowa dziewczynka, dlatego mowię tu o wadach nieuleczalnych.

Otóż to.. [emoji20]

reklama
Ogólnie pisze do mnie i wogule i powiedział że przygotuję pokój dla nas spanie i wogule. Więc mam nadzieję że będzie możliwość i pojadę na ponad tydzień bo mama ma jeszcze urodziny.

A właśnie mam pytanie może doradzcie mi co mogę mamie na 48 urodziny kupić? Chciała talerze kwadratowe to dostała chciała ramkę ze zdjęciami też dostała chciała patelke na naleśniki dostała. Nie mam już pomysłów. Pomóżcie

Teraz modne sa takie szklanki z podwójnym dnem. Moja przyjaciółka kupuje wlasnie mieszkanie i zażyczyła sobie takie szklanki na prezent na parapetówkę :p moze akurat Cie zainspirują
IMG_5252.jpg

Teraz modne sa takie szklanki z podwójnym dnem. Moja przyjaciółka kupuje wlasnie mieszkanie i zażyczyła sobie takie szklanki na prezent na parapetówkę [emoji14] moze akurat Cie zainspirują
Zobacz załącznik 1035453
Są super. Mnie zainspirowaly i pewnie będę szukać takich, ale dla siebie[emoji23] moja mama ma swoje ulubione szklanki i z żadnej innej się na napije a i z tego co wiem to ma zamiar wymieniać meble i już nam zaznaczyła że żadnych szkieł za szybę do mebli bo nas wyrzuci razem z tymi szklankami i różnymi rzeczami ze szkla[emoji23] ona kocha kwiaty, ale na urodziny kwiaty na imieniny kwiaty na dzień mamy kwiaty dzień kobiet kwiaty już nie ma miejsca na kwiaty ale ona chce kwiaty. [emoji23]

U nas tez sa dość drogie te szklanki. Planuje je kupic, ale na razie buduje sobie armie pięknych szklanek z home & you z diamencikami w dnie. Dzisiaj wlasnie mama mnie zaciągnęła do h&y i oczywiscie pare szklaneczek wpadło do kolekcji, a ja wydałam pieniadze, których nie chciałam wydać[emoji23]. Jak wroce do samochodu to wyśle Wam zdjęcie.

Na razie jestem u fryzjera na kolejne rozjaśnianie. Dzisiaj powinnam byc juz bardziej blondynka :p jeszcze odbiorę z serwisu swoj biały samochod, nałożę białe kozaki, kupie jakies różowe futerkoi i bede rasową blondi[emoji16]

Otóż to.. [emoji20]
Wszystko będzie dobrze pappa to niestety statystyka na którą wpływ ma wiele zmiennych. Będę za was trzymac kciuki i myśleć o was bo wiem że to ogromny stres. Sanco albo nifty rozwieje wszelkie wątpliwości zobaczysz. Wg USG nasze dzieciaczki maja mniej więcej takie same wymiary nawet BPD więc wierzę że skoro mój skarb jest zdrowy to twój też. Odpoczywaj i bądź dobrej myśli, jak będziesz czegoś potrzebowała to śmiało pisz [emoji3590]

Ja szklanki mam z ambitiona podwójne płaciła po 50 zł za dwie. Czasem w Kauflandzie są w promocji po 30 zł
U nas tez sa dość drogie te szklanki. Planuje je kupic, ale na razie buduje sobie armie pięknych szklanek z home & you z diamencikami w dnie. Dzisiaj wlasnie mama mnie zaciągnęła do h&y i oczywiscie pare szklaneczek wpadło do kolekcji, a ja wydałam pieniadze, których nie chciałam wydać[emoji23]. Jak wroce do samochodu to wyśle Wam zdjęcie.

Na razie jestem u fryzjera na kolejne rozjaśnianie. Dzisiaj powinnam byc juz bardziej blondynka [emoji14] jeszcze odbiorę z serwisu swoj biały samochod, nałożę białe kozaki, kupie jakies różowe futerkoi i bede rasową blondi[emoji16]

reklama
Otóż to.. [emoji20]

Kochana, trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się potoczyło [emoji173]

Teraz modne sa takie szklanki z podwójnym dnem. Moja przyjaciółka kupuje wlasnie mieszkanie i zażyczyła sobie takie szklanki na prezent na parapetówkę [emoji14] moze akurat Cie zainspirują
Zobacz załącznik 1035453

Ja ten cykl również zaczynam na clo. To ostatni w tym roku, może się uda ;)

Są super. Mnie zainspirowaly i pewnie będę szukać takich, ale dla siebie[emoji23] moja mama ma swoje ulubione szklanki i z żadnej innej się na napije a i z tego co wiem to ma zamiar wymieniać meble i już nam zaznaczyła że żadnych szkieł za szybę do mebli bo nas wyrzuci razem z tymi szklankami i różnymi rzeczami ze szkla[emoji23] ona kocha kwiaty, ale na urodziny kwiaty na imieniny kwiaty na dzień mamy kwiaty dzień kobiet kwiaty już nie ma miejsca na kwiaty ale ona chce kwiaty. [emoji23]

Pazurki śliczne![emoji173]

Super są też poluje na nie. Ale chciałabym takie 270ml max.

Gratulacje dla synka za 6 [emoji16][emoji123]

Przepraszam, że tak od czapy pozaznaczałam posty ale coś mi się tnie [emoji14]

Jestem Dzisiaj po ostatnich jazdach, stwierdziłam, że dokupię dwie godziny w przyszlym tygodniu żeby tak długiej przerwy nie robić sobie przed egzaminem. Moja @ się rozkręca, brzuch zaczyna boleć. :/ jutro odwiedziny matki mej i ojca [emoji178][emoji16] zaplanowałam upiec szybki jabłecznik, mąż musi ciasto zagnieść. Wyciągnęłam to też rano do sklepu i kupiliśmy nowe zasłony i inne pierdoły do salonu;D

Do góry