reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Przerabialam różne rzeczy,leki też, ale najlepiej pomaga danie sobie w dupe, biegam ,sprzatam, jeżdżę na rowerze, kopie działkę. Zawsze znajduję zajęcie. Nie wiem co to nuda =) Ale ja taki typ człowieka ten rok też był bardzo ciężki ale uswiadomil mi że niczego nie da się zaplanować. Życie daje nam tyle ile jesteśmy w stanie znieść.
Dlatego ja staram sie doceniać kazdy dzien. Owszem, czasami jestem zbyt zblazowana i naburmuszona i muszę sobie o tym przypominać, ale staram sie cieszyć wlasnie z tego co mam. Jest to ciężkie, jeśli ma się nerwicę czy jakies inne g*wno (cały czas jadę na tabletkach na uspokojenie i tabletkach nasennych), ale staram się, bo wiem, ze mam o niebo lepiej od innych.

reklama
Dziewczyny, pozwolę sobie zmienić temat na bardziej radosny, zeby @Olineekg nie była zawalona samymi smutnymi rzeczami.

Moja młodsza corka od kilku miesiecy ciagle pyta o swoje urodziny, ktore ma 21 listopada. Stwierdziłam, ze urządzimy jej imprezę w sali zabaw. I teraz mam prośbę (oczywiscie solenizantka bedzie miała decydujący głos), pomożecie z wyborem tortu? Ten piętrowy oczywiscie w razie czego bedzie "bez dołu" tzn samo pietro.
IMG_5255.jpg

IMG_5256.jpg
IMG_5257.jpg
IMG_5258.jpg
IMG_5259.jpg

Przerabialam różne rzeczy,leki też, ale najlepiej pomaga danie sobie w dupe, biegam ,sprzatam, jeżdżę na rowerze, kopie działkę. Zawsze znajduję zajęcie. Nie wiem co to nuda =) Ale ja taki typ człowieka ten rok też był bardzo ciężki ale uswiadomil mi że niczego nie da się zaplanować. Życie daje nam tyle ile jesteśmy w stanie znieść.

Mi bardzo duzo dają studia, pod warunkiem, ze od nich nie mam jeszcze gorszej depresji[emoji23]

Dziewczyny, pozwolę sobie zmienić temat na bardziej radosny, zeby @Olineekg nie była zawalona samymi smutnymi rzeczami.

Moja młodsza corka od kilku miesiecy ciagle pyta o swoje urodziny, ktore ma 21 listopada. Stwierdziłam, ze urządzimy jej imprezę w sali zabaw. I teraz mam prośbę (oczywiscie solenizantka bedzie miała decydujący głos), pomożecie z wyborem tortu? Ten piętrowy oczywiscie w razie czego bedzie "bez dołu" tzn samo pietro.
Zobacz załącznik 1035584
Zobacz załącznik 1035585Zobacz załącznik 1035586Zobacz załącznik 1035587Zobacz załącznik 1035588
Jakie cudne [emoji7] nie umiem się zdecydować i doradzić, wzięłabym wszystkie [emoji16]

Zobacz załącznik 1035584
Zobacz załącznik 1035585Zobacz załącznik 1035586Zobacz załącznik 1035587Zobacz załącznik 1035588
O mój Boże! Jakie piękne [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Nie wiem jak dasz radę się zdecydować z córką [emoji23]

A ja się tak cieszyłam że mnie cycki nie bolą bo wiecie.. to zawsze odstępstwo od normy. A tu nagle od dziś postanowiły dac o sobie znać. No nie [emoji26]

O mój Boże! Jakie piękne [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Nie wiem jak dasz radę się zdecydować z córką [emoji23]

A ja się tak cieszyłam że mnie cycki nie bolą bo wiecie.. to zawsze odstępstwo od normy. A tu nagle od dziś postanowiły dac o sobie znać. No nie [emoji26]
W zeszłym roku miała taki (jakosc zdjęcia powala, no ale screen robiony kalkulatorem[emoji85]).

A co do cycków, to skoro zaczęły bolec pozniej to jest jednak jakies odstępstwo od normy :D a nie powinno byc teraz jakos zagnieżdżenie? Moze to taka reakcja wlasnie?

IMG_5265.jpg

Zobacz załącznik 1035584

Kurka ale smaka narobilas tymi tortami , ciężki wybór

reklama
Do góry