reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana piersi już nie bolą i plamie wiec niema po co robić bety. Niemam złudzeń . Tak robiłam drożność jajowodu . Z badań które Niemam to komórki nk i zespół antyfosfolipidowy i to tyle . A i chromatyne plemnikowa nie robiliśmy . Na tyle co z badań nam zostało i napewno je zrobimy teraz

Przykro mi[emoji17] ale głowa do gory i działajcie dalej. Wiem, ze cieżko o pozytywne myślenie w takich chwilach, ale musisz wstać, poprawić koronę i dalej dążyć po swoje[emoji173]️

reklama
Dzień dobry [emoji178]
Dzisiejszy test snieznobiały - więc odstawiam dupka I czekam na @. Dzień mam zaplanowany w domu, obiad jest wczorajszy, jakieś pranie się zrobi, psy ja spacer zabierze.. I oby do jutra.

Dziewczyny w końcu mam dobry dzień! To znaczy dobrze zaczęłam dzień [emoji16] wczoraj dałam radę z bólem głowy bez tabletki, zimny okład trochę pomógł. I w końcu trochę energii... Może dlatego, że wczoraj w końcu zaczęłam normalnie jeść [emoji4] najlepsze było jak mnie wieczorem naszło na ananasa i mąż gnał do sklepu żeby zdążyć zanim mi to minie [emoji23]

@fiddlee dopóki nie ma @ wierzymy, że jej nie będzie [emoji6]

Witam się i ja dziewczyny.. Mam dzisiaj paskudny dzień. Dziś dzień utraconego dziecka. I jest mi bardzo przykro ze wszystkie dzieci są aniołkami. Mam ochotę ryczeć cały dzień [emoji26][emoji26]

Dziewczyny w końcu mam dobry dzień! To znaczy dobrze zaczęłam dzień [emoji16] wczoraj dałam radę z bólem głowy bez tabletki, zimny okład trochę pomógł. I w końcu trochę energii... Może dlatego, że wczoraj w końcu zaczęłam normalnie jeść [emoji4] najlepsze było jak mnie wieczorem naszło na ananasa i mąż gnał do sklepu żeby zdążyć zanim mi to minie [emoji23]

@fiddlee dopóki nie ma @ wierzymy, że jej nie będzie [emoji6]

Oby już tak zostało! [emoji39] super, że lepiej się czujesz [emoji5] ah te zachcianki, mam to samo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry [emoji178]
Dzisiejszy test snieznobiały - więc odstawiam dupka I czekam na @. Dzień mam zaplanowany w domu, obiad jest wczorajszy, jakieś pranie się zrobi, psy ja spacer zabierze.. I oby do jutra.

Ja jeszcze wierze! Może będziesz kolejnym przypadkiem tak jak @paola425 jednego dnia test negatywny a drugiego pozytywny![emoji3]

reklama
Do góry