Pamiętam o tobie dziś kochana, bardzo mi przykro domyślam się jak bardzo to boli [emoji17] dzisiejszy dzień jest przykrym dniem dla wielu kobiet na świecie.. Nie tak powinno być Ja też nie wiem sama jak to ogarnąć bo ani to ciepło ani to zimno [emoji2368]No właśnie ciężko stwierdzić z tą pogodą bo raz w kwietniu śnieg a raz słońce..
Ja kupuje troszkę 56 ale naprawdę mało reszta 62 większość i trochę 68 ale też nie dużo, głównie 62 bo najwyżej troszkę do nich podrosnie. U mojej chrzesnicy kupili za dużo 56 i większości nigdy nie założyła
Ja tam liczę na to, że mój maluch będzie maleńki u będzie nosił 56 chociaż przez jakiś czas [emoji16]
Przez 2 tygodnie co kilka dni będę miała 4,5 letnią chrzesnicy na noc... Nie to że nie lubię dzieci ale ona jest bardzo bardzo trudna [emoji2368] i nie ukrywam rozpieszczona więc nie wiem jak sobie z nią poradzę, boję się że nie będzie chciała chodzić do przedszkola bo jest z tym problem u niej.. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo nerwy nie są mi wskazane mam nadzieję że nie będzie problemu chociaż z przedszkolem [emoji849]
A jak się czujesz? W sensie ciążowych objawów. Masz siłę, żeby zająć się małą?
Ja chciałam wziąć na weekend synka znajomych, bo ciagle się dopytuje kiedy będzie mógł do nas przyjechać, ale przy moich obecnych wahaniach samopoczucia to aż się boję [emoji53]
A no właśnie, maj w tym roku też nie był za ciekawy [emoji848] trzeba wszystkiego po trochu pokupować [emoji16]Właśnie tez obstawiałam na lato 68 i tez tak do tego 68 zamierzam kupować a później to i tak się okaże dopiero po porodzie czy się sprawdza nasze przypuszczenia [emoji23] mi się chyba za bardzo nudzi dziś bo zaraz wykupie cały internet hahaha[emoji85]
No właśnie.. coś cieplejszego tez trzeba, czasem w maju jeszcze wcale nie jest tak ciepło [emoji23]
Mówisz, że dziś dzień zakupów? Pochwal się co upolowałaś, może mnie natchnie [emoji4]