reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak właśnie miałam się odezwać, jesteśmy po usg wszystko jest dobrze dzidzia rośnie jak na drożdżach i wg USG jest starsza o 5 dni! Prawdopodobnie będzie dziewczynka tak jak czułam od początku [emoji4] w piątek mam się jeszcze zgłosic do szpitala na dodatkowe usg na którym doktor pomiędzy wszystko zeby mieć pewność ze wszystko okej a następna wizytę mam w poniedziałek na NFZ [emoji23] cóż będziemy ją oglądać więcej haha, mam tylko takie zdjęcie bo za bardzo Wariowala
IMG_20191014_180717.jpeg

reklama
Tak właśnie miałam się odezwać, jesteśmy po usg wszystko jest dobrze dzidzia rośnie jak na drożdżach i wg USG jest starsza o 5 dni! Prawdopodobnie będzie dziewczynka tak jak czułam od początku [emoji4] w piątek mam się jeszcze zgłosic do szpitala na dodatkowe usg na którym doktor pomiędzy wszystko zeby mieć pewność ze wszystko okej a następna wizytę mam w poniedziałek na NFZ [emoji23] cóż będziemy ją oglądać więcej haha, mam tylko takie zdjęcie bo za bardzo Wariowala Zobacz załącznik 1033857
Ale super [emoji3590] wiedziałam, że wszystko będzie dobrze [emoji4] no i zazdroszczę dziewczynki max [emoji7]

Tak właśnie miałam się odezwać, jesteśmy po usg wszystko jest dobrze dzidzia rośnie jak na drożdżach i wg USG jest starsza o 5 dni! Prawdopodobnie będzie dziewczynka tak jak czułam od początku [emoji4] w piątek mam się jeszcze zgłosic do szpitala na dodatkowe usg na którym doktor pomiędzy wszystko zeby mieć pewność ze wszystko okej a następna wizytę mam w poniedziałek na NFZ [emoji23] cóż będziemy ją oglądać więcej haha, mam tylko takie zdjęcie bo za bardzo Wariowala Zobacz załącznik 1033857

Gratuluje córeczki [emoji5] super, że wszystko w porządku! Teraz chyba już możesz odetchnąć [emoji8]

Mam wpisane ze beta 16.10..ale ja jestem zawsze mądrzejsza . On mówił ze mam nie robić testów ani bety wcześniej . Ale skoro inseminacje miałam 2.10 i jeśli następnego dnia doszło do zapłodnienia to już raczej powinno być zagnieżdżenie .
A ja spokojnie bym poczekała do 16.10. Właśnie również tak jak @RoseGold widziałam jakiś czas temu, że zagniezdzenie może być do 12dpo +/- 3dni aż! [emoji173] A od zagniezdzenia beta zaczyna być wykrywalna po 48h. Także no, uszy do góry kochana ! [emoji173]
Super [emoji173] aż się serducho raduje [emoji178]

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z naszym stadem [emoji16] Dzisiaj koło 18 przez minutę albo dwie, miałam takie uczucie wbijajacych się kilku igieł w brzuchu. Mejbi coś się tam dzieje. [emoji847]
Screenshot_20191014-193136_Gallery.jpeg

Cuuuuudownie, gratulacje!!!! Moj tata przy pierwszej i drugiej ciąży, jak przychodziłam z usg z informacją, że dziewczynka, mówil, że cieszy się, że to dziewczynki, bo dziewczynki są fajniejsze i ładniejsze hahaha. Nie wiedział, że jedna jego wnuczka urodzi się z ADHD i pobije zachowaniem wszystkich chłopaków hahah

A ja spokojnie bym poczekała do 16.10. Właśnie również tak jak @RoseGold widziałam jakiś czas temu, że zagniezdzenie może być do 12dpo +/- 3dni aż! [emoji173] A od zagniezdzenia beta zaczyna być wykrywalna po 48h. Także no, uszy do góry kochana ! [emoji173]Super [emoji173] aż się serducho raduje [emoji178]

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z naszym stadem [emoji16] Dzisiaj koło 18 przez minutę albo dwie, miałam takie uczucie wbijajacych się kilku igieł w brzuchu. Mejbi coś się tam dzieje. [emoji847]Zobacz załącznik 1033874
Stadko cudne!

Dziękuję dziewczyny bardzo [emoji3590] za wszystko.
U nas w rodzinie same dziewczynki także kolejna nikogo aż tak nie dziwi a ja się cieszę niezależnie od płci chociaż od początku tak czuję i tak też się do niej zwracam.

Obysmy wszystkie tak ladnie rosły do końca i dziewczyny które czekają zebuscie w końcu się doczekały bo ja sama wiem dokładnie co czujecie. [emoji177]

Jeszcze jutro jest Dzień Dziecka Utraconego :( takiego dola załapałam dziewczyny . Uspokoić się nie mogę . Tyle badań i za każdym razem wszytko ok . Nie możemy znalezdz przyczyny . Gdybym miała pcos albo mąż miał problem z nasieniem to inna walka jest . Szlak mnie zaraz trafi . Zamilkne na jakich czas bo jednak przerosła mnie ta beta . Trzymam za was kciuki kochane

Byłam w aptece heviran 200 jest tylko na receptę i dała mi hascovir control. 25 tabletek 25zl [emoji35] niby to to samo. Ginekolog mówi ze te też mogę.
Super gratulacje.
Wynik negatywny [emoji17]
Wydaje mi się ze za szybko. Skoro gin kazał teraz nie robić to pewnie miał powód. Czasami do zapłodnienia dochodzi później. .

Jeszcze jutro jest Dzień Dziecka Utraconego :( takiego dola załapałam dziewczyny . Uspokoić się nie mogę . Tyle badań i za każdym razem wszytko ok . Nie możemy znalezdz przyczyny . Gdybym miała pcos albo mąż miał problem z nasieniem to inna walka jest . Szlak mnie zaraz trafi . Zamilkne na jakich czas bo jednak przerosła mnie ta beta . Trzymam za was kciuki kochane

Tak, jadę jutro ma cmentarz zapalić znicz za mojego Aniołka :(

reklama
Do góry