adzik
Fanka BB :)
Kochana tak się cieszę że u Was wszystko dobrze ! Tak mocno się cieszę że nasze ciężarówki rozwijają się świetnie! Jeszcze raz gratulacje.Dziękuję dziewczyny bardzo [emoji3590] za wszystko.
U nas w rodzinie same dziewczynki także kolejna nikogo aż tak nie dziwi a ja się cieszę niezależnie od płci chociaż od początku tak czuję i tak też się do niej zwracam.
Obysmy wszystkie tak ladnie rosły do końca i dziewczyny które czekają zebuscie w końcu się doczekały bo ja sama wiem dokładnie co czujecie. [emoji177]
Wiem będę przez cały dzień sama... Mało rozmawiam o mojej stracie i boję się strasznie jutrzejszego dnia... kupiłam mały biały znicz i zamierzam zapalić w domu.Jeszcze jutro jest Dzień Dziecka Utraconego takiego dola załapałam dziewczyny . Uspokoić się nie mogę . Tyle badań i za każdym razem wszytko ok . Nie możemy znalezdz przyczyny . Gdybym miała pcos albo mąż miał problem z nasieniem to inna walka jest . Szlak mnie zaraz trafi . Zamilkne na jakich czas bo jednak przerosła mnie ta beta . Trzymam za was kciuki kochane
Ja ogólnie czuje taki wewnętrzny spokój jeśli chodzi o starania. Bo tak myślę co ma być to będzie. Nie wiem czy to jest spowodowane akurat ta fazą cyklu czy dzisiejsza wizyta u gin że póki co wszystko dobrze. Najważniejsze jest to że mam czym zająć głowę i mam 2 cele które chce zrealizować