reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

I jestem już po wizycie u fizjo. Nie jest dobrze ale dramatu nie ma. Muszę chodzić na rehabilitację więc mok budżet dodatkowo zeszczupleje o jakieś 200zl miesięcznie [emoji51]

No i mam zakaz ćwiczeń na razie więc moja ukochana siłownia będzie musiała poczekać:(

reklama
no ja żartuje sobie ;-) a tak na serio to nie wiem czy to cos w moim przypadku pomoze bo mnie boli miedzy łopatkami własnie od ciezaru cycków,
Ja wiem, ze żartujesz :D ale wlasnie o to mi chodzi, ze nawet jesli cycki obciążają kręgosłup, to masaż by pomógł. Masaże sa dobre nie tylko wtedy, gdy sa w stanie wyleczyć zródło bólu, dobre sa tez przy uśmierzaniu bólu, który ma przyczynę gdzies indziej.

I jestem już po wizycie u fizjo. Nie jest dobrze ale dramatu nie ma. Muszę chodzić na rehabilitację więc mok budżet dodatkowo zeszczupleje o jakieś 200zl miesięcznie [emoji51]

No i mam zakaz ćwiczeń na razie więc moja ukochana siłownia będzie musiała poczekać:(
O mamo :o to ile bedziesz miała zabiegów miesięcznie? Raz w tygodniu?

Dzień dobry [emoji178]
Dzisiejszy test snieznobiały - więc odstawiam dupka I czekam na @. Dzień mam zaplanowany w domu, obiad jest wczorajszy, jakieś pranie się zrobi, psy ja spacer zabierze.. I oby do jutra.
Tak jak dziewczyny piszą - nadzieja jeszcze jest :)

@paola425 w jakim rozmiarze kupujesz ubranka? [emoji3] kurczę totalnie nie wiem jak się wstrzelić z rozmiarami co do pory roku[emoji23] później się okaże, że grubsze rzeczy będzie miał dobre w lecie.. Help [emoji23]

@paola425 w jakim rozmiarze kupujesz ubranka? [emoji3] kurczę totalnie nie wiem jak się wstrzelić z rozmiarami co do pory roku[emoji23] później się okaże, że grubsze rzeczy będzie miał dobre w lecie.. Help [emoji23]
Ja od kiedy się dowiedziałam, że będzie chłopak i kupiłam kilka ciuszków to już nic nie kupuję dopóki się nie potwierdzi płeć [emoji16] ale te co mam to 56 i 62, kilka tych maleńkich 50 [emoji6] myślę, że te rozmiary przydadzą się na wiosnę, a potem na lato już te 68 pewnie, które też sobie pokupuję jeszcze w ciąży [emoji6]
Tak myślę, że trzeba by jakiś kombinezon misiowy i inne cieplejsze ciuszki też mieć, bo kwiecień to jeszcze chłodny miesiąc raczej [emoji848]

Witam się i ja dziewczyny.. Mam dzisiaj paskudny dzień. Dziś dzień utraconego dziecka. I jest mi bardzo przykro ze wszystkie dzieci są aniołkami. Mam ochotę ryczeć cały dzień [emoji26][emoji26]
Pamiętam o tobie dziś kochana, bardzo mi przykro domyślam się jak bardzo to boli [emoji17] dzisiejszy dzień jest przykrym dniem dla wielu kobiet na świecie.. Nie tak powinno być
Ja też nie wiem sama jak to ogarnąć bo ani to ciepło ani to zimno [emoji2368]
Ja od kiedy się dowiedziałam, że będzie chłopak i kupiłam kilka ciuszków to już nic nie kupuję dopóki się nie potwierdzi płeć [emoji16] ale te co mam to 56 i 62, kilka tych maleńkich 50 [emoji6] myślę, że te rozmiary przydadzą się na wiosnę, a potem na lato już te 68 pewnie, które też sobie pokupuję jeszcze w ciąży [emoji6]
Tak myślę, że trzeba by jakiś kombinezon misiowy i inne cieplejsze ciuszki też mieć, bo kwiecień to jeszcze chłodny miesiąc raczej [emoji848]
No właśnie ciężko stwierdzić z tą pogodą bo raz w kwietniu śnieg a raz słońce..
Ja kupuje troszkę 56 ale naprawdę mało reszta 62 większość i trochę 68 ale też nie dużo, głównie 62 bo najwyżej troszkę do nich podrosnie. U mojej chrzesnicy kupili za dużo 56 i większości nigdy nie założyła

Przez 2 tygodnie co kilka dni będę miała 4,5 letnią chrzesnicy na noc... Nie to że nie lubię dzieci ale ona jest bardzo bardzo trudna [emoji2368] i nie ukrywam rozpieszczona więc nie wiem jak sobie z nią poradzę, boję się że nie będzie chciała chodzić do przedszkola bo jest z tym problem u niej.. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo nerwy nie są mi wskazane mam nadzieję że nie będzie problemu chociaż z przedszkolem [emoji849]

Właśnie tez obstawiałam na lato 68 i tez tak do tego 68 zamierzam kupować a później to i tak się okaże dopiero po porodzie czy się sprawdza nasze przypuszczenia [emoji23] mi się chyba za bardzo nudzi dziś bo zaraz wykupie cały internet hahaha[emoji85]
No właśnie.. coś cieplejszego tez trzeba, czasem w maju jeszcze wcale nie jest tak ciepło [emoji23]

Pamiętam o tobie dziś kochana, bardzo mi przykro domyślam się jak bardzo to boli [emoji17] dzisiejszy dzień jest przykrym dniem dla wielu kobiet na świecie.. Nie tak powinno być Ja też nie wiem sama jak to ogarnąć bo ani to ciepło ani to zimno [emoji2368]No właśnie ciężko stwierdzić z tą pogodą bo raz w kwietniu śnieg a raz słońce..
Ja kupuje troszkę 56 ale naprawdę mało reszta 62 większość i trochę 68 ale też nie dużo, głównie 62 bo najwyżej troszkę do nich podrosnie. U mojej chrzesnicy kupili za dużo 56 i większości nigdy nie założyła

Ja też dosłownie pare 56 zamierzam mieć, po mojej siostrzenicy też się już nauczyłam, niektórych rzeczy w ogole nie ubrała.

Przez 2 tygodnie co kilka dni będę miała 4,5 letnią chrzesnicy na noc... Nie to że nie lubię dzieci ale ona jest bardzo bardzo trudna [emoji2368] i nie ukrywam rozpieszczona więc nie wiem jak sobie z nią poradzę, boję się że nie będzie chciała chodzić do przedszkola bo jest z tym problem u niej.. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo nerwy nie są mi wskazane mam nadzieję że nie będzie problemu chociaż z przedszkolem [emoji849]

Na pewno dacie sobie radę ze sobą! Ale powiem Ci, że ja moją chrześnice uwielbiam chociaż tez jest strasznym łobuzem zawsze jakoś sobie dawałam z nią radę, a teraz jak mam się nią zająć to czasem nie mam do niej siły[emoji23]

reklama
Pamiętam o tobie dziś kochana, bardzo mi przykro domyślam się jak bardzo to boli [emoji17] dzisiejszy dzień jest przykrym dniem dla wielu kobiet na świecie.. Nie tak powinno być Ja też nie wiem sama jak to ogarnąć bo ani to ciepło ani to zimno [emoji2368]No właśnie ciężko stwierdzić z tą pogodą bo raz w kwietniu śnieg a raz słońce..
Strasznie boli. Nadal jest to dla mnie bardzo nie sprawiedliwe. Ale najwidoczniej taki mój los. Jakaś tego przyczyna musiała być ze nie było mi dane urodzić zadnego dziecka i choć przez chwilę zobaczyć przytulić na zywo.

Do góry