reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pokaż zdjęcie. A w którym Ty dokładnie jesteś tyg?
Bo gdzieś koło 12 tc chlopcy i dziewczynki wyglądają tak samo
12+6 wg om, a wg usg 13+0 [emoji6] pierwsze zdjęcie z wydruku, a drugie wycięłam z filmiku, bo nagraliśmy i jak na moje to coś tam sterczy [emoji848]
Hahaha mowilam, ze bedzie chłopak :D :D :D
Mogłaś mówić odwrotnie jak tak Twoje przepowiednie się sprawdzają [emoji23]
IMG_20191008_215037.jpeg
Screenshot_20191008_215632.jpeg

reklama
12+6 wg om, a wg usg 13+0 [emoji6] pierwsze zdjęcie z wydruku, a drugie wycięłam z filmiku, bo nagraliśmy i jak na moje to coś tam sterczy [emoji848]Mogłaś mówić odwrotnie jak tak Twoje przepowiednie się sprawdzają [emoji23]Zobacz załącznik 1031663Zobacz załącznik 1031664

No niestety moje przepowiednie ida prosto z serca, a czułam chłopaka[emoji16] ale bede szukac w sobie przepowiedni, ze następna bedzie dziewczynka :D

A nie masz możliwości iść na monitoring przed 16dc albo 16dc? Bo ja również miałam zalecane od 16 dc ale sprawdziłam jak tam jajeczka rosną i okazało się, że dopiero 17-19dc mam owulacje. Więc dla pewności biorę dupka od 21dc ;)
No wł nie, narazie 1-2 cykle tak o potem monitoring i wł niewiem do kiedy testy robic

reklama
Do góry