reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
E no to ekstra [emoji7][emoji7][emoji7] ja za dwa tyg mam wizytę dopiero. Macie imię już?
Mamy, nie mamy... Kiedyś tak sobie myślałam, że Marcel.. Ale no byłam przekonana, że będzie dziewczynka, więc aż tak bardzo nad imieniem dla chłopca się nie skupiałam [emoji848] a teraz to już chyba pewne skoro siusiaka widział, więc trzeba będzie intensywnie to przemyśleć [emoji16]

A kolejna wizyta dopiero za 4 tyg [emoji50]

Jeny, post mi się nie dodał [emoji35] a pisałam zaraz po wyjściu z gabinetu... To jeszcze raz.

Wszystko jest super, serduszko 160 uderzeń, reszta pomiarów tez bardzo dobrze, ryzyko tych chorób pierwsze 1:2500, a pozostałe 2 wyszły 1:10000 [emoji4] no i generalnie to nawet nie musiałam pytać, a doktor sam z siebie wypatrzył, że będzie chłopak [emoji170] ewidentnie coś tam wystawało [emoji16]
Pięknie pięknie! Cudownie !

Mamy, nie mamy... Kiedyś tak sobie myślałam, że Marcel.. Ale no byłam przekonana, że będzie dziewczynka, więc aż tak bardzo nad imieniem dla chłopca się nie skupiałam [emoji848] a teraz to już chyba pewne skoro siusiaka widział, więc trzeba będzie intensywnie to przemyśleć [emoji16]

A kolejna wizyta dopiero za 4 tyg [emoji50]
Pokaż zdjęcie. A w którym Ty dokładnie jesteś tyg?
Bo gdzieś koło 12 tc chlopcy i dziewczynki wyglądają tak samo

Jeny, post mi się nie dodał [emoji35] a pisałam zaraz po wyjściu z gabinetu... To jeszcze raz.

Wszystko jest super, serduszko 160 uderzeń, reszta pomiarów tez bardzo dobrze, ryzyko tych chorób pierwsze 1:2500, a pozostałe 2 wyszły 1:10000 [emoji4] no i generalnie to nawet nie musiałam pytać, a doktor sam z siebie wypatrzył, że będzie chłopak [emoji170] ewidentnie coś tam wystawało [emoji16]

Hahaha mowilam, ze bedzie chłopak :D :D :D

reklama
Do góry