reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny dalej mnie męczy katar [emoji24] jak mnie to wnerwia. W nocy nie mogę spać mała tak kopie że aż boli momentami.
Zaczynam 7 miesiąc zleciało jak nic

Rose uwielbiam takie babcie [emoji35] ja ostatnio mam niewyparzony język i wszystko mnie wkur....

Właśnie mówili w ddtvn że PiS chce ocenzurowac fb [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] odpie... rdala im już do reszty.
Dobrze ze juz są wybory

reklama
Witamy w drugim trymestrze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] też tak miałam. A teraz w III to już w ogóle masakra jest
Czyli to przez ciążę... No nie powiązałam tego [emoji16] zobaczymy jak będzie dalej.... Na szczęście koło 6 udało mi się zasnąć i pospałam jeszcze do 10 [emoji4]
Hej dziewczyny dalej mnie męczy katar [emoji24] jak mnie to wnerwia. W nocy nie mogę spać mała tak kopie że aż boli momentami.
Zaczynam 7 miesiąc zleciało jak nic

Rose uwielbiam takie babcie [emoji35] ja ostatnio mam niewyparzony język i wszystko mnie wkur....

Właśnie mówili w ddtvn że PiS chce ocenzurowac fb [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] odpie... rdala im już do reszty.
Dobrze ze juz są wybory
No fajnie, że wybory, ale ja nie sądzę, że coś się zmieni. Ludzie mają klapki na oczach i ślepo idą za obecną władzą [emoji53]
A ja dalej sobie plamie. Czuje się fatalnie. Psychicznie. Też 12 dc... eh
Też się czuje psychicznie źle... A myślałam, że jak się wyśpię to ochłonę [emoji849]
Ciekawe co to plamienie oznacza... Oby lekarz to zdiagnozował, bo najgorsza niewiadoma [emoji53]

Witamy w drugim trymestrze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] też tak miałam. A teraz w III to już w ogóle masakra jest

Ja tak sam od początku ciąży praktycznie, a odkąd zaczęłam wstawać siku w nocy to nie mogę później zasnąć przez 3 godziny.. a jak już zasnę to później śpię do 11 [emoji23][emoji23]

Dziewczyny wreszcie się zwazylam, starałam się ost mało jeść, ważyłam się na glidniaka, zrobiłam nawet [emoji90] a tu na wadze niemal 68kg, wtf??!! No niby super że nie 7 z przodu ale jak zacznę jeść to zaraz piszybuje w górę. Chyba muszę zacząć ćwiczyć. Uparlam się że chce przed [emoji1768]zejść do 60kg żeby pod koniec [emoji1768]mieć nax 80kg ( w ost przytyłam 18,5kg ale zaczynałam z waga 52 kg kończyłam z 70kg, teraz mam bez ciąży wagę przedporodowa[emoji23][emoji23]). Dzisiaj się pozalamuje jutro wstaje i walczę [emoji123]

Super! To już jakiś mały sukces jak nie ma 7 z przodu[emoji3] jak dorzucisz trochę ruchu do tego to na pewno będzie jeszcze lepiej! Powodzenia [emoji3]

reklama
Do góry