reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Haha Twoje komentarze kocham Cię [emoji3590][emoji3590]

Moja przyjaciółka ma jeszcze lepszy pomysł na komentarz, stwierdziła, ze wyglądam jak ten pies[emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_5160.jpg

reklama
Dziewczyny wreszcie się zwazylam, starałam się ost mało jeść, ważyłam się na glidniaka, zrobiłam nawet [emoji90] a tu na wadze niemal 68kg, wtf??!! No niby super że nie 7 z przodu ale jak zacznę jeść to zaraz piszybuje w górę. Chyba muszę zacząć ćwiczyć. Uparlam się że chce przed [emoji1768]zejść do 60kg żeby pod koniec [emoji1768]mieć nax 80kg ( w ost przytyłam 18,5kg ale zaczynałam z waga 52 kg kończyłam z 70kg, teraz mam bez ciąży wagę przedporodowa[emoji23][emoji23]). Dzisiaj się pozalamuje jutro wstaje i walczę [emoji123]

Dziewczyny od godziny nie mogę spać... Pies mnie obudził na siku i tak leżę i gapię się w sufit [emoji849] chyba z nadmiaru wczorajszych emocji [emoji23]

Dzien dobry dziewczyny :)
Ja juz w pociągu i od rana mam podły humor. W nocy moja młodsza corka nie spała, bo ma straszny katar. Jak jej tłumaczyłam, ze musi oddychać przez usta, to zaczynała płakać a ja krzyczeć[emoji29] pozniej cos mnie podkusiło zrobic test ciążowy i oczywiscie jedna kreska, a teraz w pociągu pokłóciłam sie fest z jakaś babcia. Dodatkowo dalej nie dzwonili z serwisu, a ja nawet nie mam odpowiedniej kurtki na stanie i marznięcie na przystankach :( I jakoś mi tak z tym wszystkim źle na sercu[emoji174]

@Isasza4444 suuuuper, ze waga spadła! Ja 60+ to pamietam jedynie sprzed 1 ciąży :p
Tez musze sie wziąć za siebie, karnet na siłownie sie kurzy, ale cieżko mi zgrać uczelnie i siłownie i pozniej lecieć na pociąg (bo niezależnie od awarii samochodu, miałam i tak jeździć pociągiem). Musze sie jakoś logistycznie ogarnąć.

@paola425 no niestety w ciazy często następuje bardzo poranne wstawanie :p

reklama
@paola425, @MartaSx masakra II i III trymestr kiedy to zleciało [emoji15][emoji16]

@RoseGold współczuję przejść, może taki dzień dziś na opak potem będzie lepiej.
U mnie silka odpada wk że wgl na mnogość obowiązków i nieregularny tryb, wydalabym na karnet a poszła trzy razy. Także wolę ćwiczenia w domu i bieganie (kiedyś czyt. Sto lat przed murzynami, cwiczylam chodakowska i były super efekty).

U mnie dziś 12dc, czuję się dobrze [emoji16]

Do góry