reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jeny, post mi się nie dodał [emoji35] a pisałam zaraz po wyjściu z gabinetu... To jeszcze raz.

Wszystko jest super, serduszko 160 uderzeń, reszta pomiarów tez bardzo dobrze, ryzyko tych chorób pierwsze 1:2500, a pozostałe 2 wyszły 1:10000 [emoji4] no i generalnie to nawet nie musiałam pytać, a doktor sam z siebie wypatrzył, że będzie chłopak [emoji170] ewidentnie coś tam wystawało [emoji16]
Cieszę się że wszystko w porządku. Gratuluję synka.[emoji3526]

Dziewczyny istna że mnie ChPd jak nic. Wystawiam pościel Oliwiera z przedszkola na sprzedaż a w tle mój stanik no zaje... Viście [emoji23][emoji23][emoji23][emoji48][emoji48][emoji48]
Jeny, post mi się nie dodał [emoji35] a pisałam zaraz po wyjściu z gabinetu... To jeszcze raz.

Wszystko jest super, serduszko 160 uderzeń, reszta pomiarów tez bardzo dobrze, ryzyko tych chorób pierwsze 1:2500, a pozostałe 2 wyszły 1:10000 [emoji4] no i generalnie to nawet nie musiałam pytać, a doktor sam z siebie wypatrzył, że będzie chłopak [emoji170] ewidentnie coś tam wystawało [emoji16]
E no to ekstra [emoji7][emoji7][emoji7] ja za dwa tyg mam wizytę dopiero. Macie imię już?
No właśnie ja też nie wiem. Trochę się martwię bo ja nawet się tak przed okresem nie czuje a co dopiero w 11dc. Ale do gin dam radę pójść dopiero w listopadzie. Teraz mam dużo terminów.
A jakbyś się przeszła do rodzinnego albo gdzieś. Wiem że tam u Ciebie inaczej ale chyba lekarz pierwszego kontaktu jakiś jest co?

Dziewczyny istna że mnie ChPd jak nic. Wystawiam pościel Oliwiera z przedszkola na sprzedaż a w tle mój stanik no zaje... Viście [emoji23][emoji23][emoji23][emoji48][emoji48][emoji48]E no to ekstra [emoji7][emoji7][emoji7] ja za dwa tyg mam wizytę dopiero. Macie imię już? A jakbyś się przeszła do rodzinnego albo gdzieś. Wiem że tam u Ciebie inaczej ale chyba lekarz pierwszego kontaktu jakiś jest co?
Tak mam. Ale wczoraj byłam u niego i było wszystko ok. Nie chcę żeby sobie pomyślał że jestem uzależniona od lekarzy [emoji23]
Albo w taki sposób mnie przeziębienie łapie.

Dziewczyny istna że mnie ChPd jak nic. Wystawiam pościel Oliwiera z przedszkola na sprzedaż a w tle mój stanik no zaje... Viście [emoji23][emoji23][emoji23][emoji48][emoji48][emoji48]E no to ekstra [emoji7][emoji7][emoji7] ja za dwa tyg mam wizytę dopiero. Macie imię już? A jakbyś się przeszła do rodzinnego albo gdzieś. Wiem że tam u Ciebie inaczej ale chyba lekarz pierwszego kontaktu jakiś jest co?

Ja zrobiłam coś znacznie głupszego , szwagierka ciagle kasę od nas pożycza wiec jej powiedziałam ze nie mamy bo leczenie nas dużo kosztuje itd a pozatym jeszcze wypłaty nie było.. a tego dnia wysłałam jej Zrzut z banku przelewu zamiast potwierdzenie przelewu i tam była kwota dostępna po przelewie.. a tam cała kasa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak to jest jak się robi coś na szybko . Teraz już nie będę mogła jej odmówić [emoji23]

Ja zrobiłam coś znacznie głupszego , szwagierka ciagle kasę od nas pożycza wiec jej powiedziałam ze nie mamy bo leczenie nas dużo kosztuje itd a pozatym jeszcze wypłaty nie było.. a tego dnia wysłałam jej Zrzut z banku przelewu zamiast potwierdzenie przelewu i tam była kwota dostępna po przelewie.. a tam cała kasa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak to jest jak się robi coś na szybko . Teraz już nie będę mogła jej odmówić [emoji23]
Ha ha no to nieźle. A swoją drogą musisz być asertywna. Jeśli Cię to wkurza to jie porzyczaj i tyle.

A swoją drogą apropo wystawiania rzeczy ma sprzedaż [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
b9c0840e68aee9c3c5d99755819da88d.jpeg

reklama
Do góry