reklama
adzik
Fanka BB :)
Kurczę naprawdę nie pracowałam jakoś dużo na dodatek nie ćwiczyłem żeby się przeciazyc.O ja Cię. Trzymam kciuki toć to już dziś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Może to z przemęczenia albo z wysiłku. Różnie bywa ja raz z przepracowania miałam dwa miesiące okres. Testy też nie dają pewności. A. Może to faktycznie plamienie owulacyjnye.
Ja umieram mam taki katar... Robię inhalacje.
To moje dziecko to udane jest wczoraj jak przyszliśmy że szkoły okazało się że nie zabrał piórnika więc spowrotem do szkoły. Rano okazało się że butelek filtrujący gdzieś zostawił. No masakra naszczesicie się dziś rano znalazła.
Postaram się nie panikowac [emoji85] jajnik też dziś czuje mocniej. Ciekawa jestem co jest grane. Jak mi gin nie wytłumaczy w poniedziałek co i jak to zmieniam gina.
Też używam dzbanka dafi ponieważ pije sporo wody i jestem zadowolona [emoji4] Aczkolwiek co do zdrowotności przekonana nie jestem
Kurczę naprawdę nie pracowałam jakoś dużo na dodatek nie ćwiczyłem żeby się przeciazyc.
Postaram się nie panikowac [emoji85] jajnik też dziś czuje mocniej. Ciekawa jestem co jest grane. Jak mi gin nie wytłumaczy w poniedziałek co i jak to zmieniam gina.
Też używam dzbanka dafi ponieważ pije sporo wody i jestem zadowolona [emoji4] Aczkolwiek co do zdrowotności przekonana nie jestem
A śluzu płodnego nie masz? Ale jesli nie masz to tez nie popadaj w panikę, bo ja ostatnio miałam płodny śluz kilka dni po plamieniu
ania280891
Witam się w 23dc z bólem brzucha i kluciem w jajnikach. Czuje się koszmarnie od rana a ta pogoda mnie dobija, jeszcze nie wzięłam parasolki do pracy i wracałam w ulewie [emoji26]
Mnie ta pogoda też dobija. Mam taką mega niemoc... Nic mi się nie chce dosłownie zero energii czemu tak jest? Chodziłam do pracy to człowiek dziecko i dom ogarnął i jeszcze ta podyplomowke kończyłam a teraz [emoji24] porażka
Witam się w 23dc z bólem brzucha i kluciem w jajnikach. Czuje się koszmarnie od rana a ta pogoda mnie dobija, jeszcze nie wzięłam parasolki do pracy i wracałam w ulewie [emoji26]
Ja dzis autobusem i pociągiem i tez oczywiscie nie mam parasolki[emoji28]
Isasza4444
@paola425 powodzenia na wizycie, koniecznie zdaj relacje. 3mam kciuki będzie dobrze [emoji16]
Sama jestem ciekawa jak z tym clo, moja największa obawa jest ze one urosna a nie pekna. Niestety grafik nam się niedługo mija i może nie być co 2 dni ale będę walczyć, [emoji123]
@adzik a może osłabienie jesienne i nawet nie zauważyłaś. 3mam kciuki żeby to nie było nic takiego.
U mnie kolejny test negatyw. Od 16dc mam duphaston czy on blokuje owulacje??
Sama jestem ciekawa jak z tym clo, moja największa obawa jest ze one urosna a nie pekna. Niestety grafik nam się niedługo mija i może nie być co 2 dni ale będę walczyć, [emoji123]
@adzik a może osłabienie jesienne i nawet nie zauważyłaś. 3mam kciuki żeby to nie było nic takiego.
młoda1994
Dużo czytałam i dzwoniłam do gin do farmaceuty i wszyscy mówią że dupfaston nie blokuje owu a wręcz odwrotnie pomaga.@paola425 powodzenia na wizycie, koniecznie zdaj relacje. 3mam kciuki będzie dobrze [emoji16]
Zobacz załącznik 1031519
Aneczka85_01
Dziewczyny na temat dzbanków filtrujących słyszałam dużo nie dobrego . Potem odnajdę na insta babkę która badała to . Podeśle wam . Sama tez używałam takiego dzbanka ale już nie używam . Mąż za to pije z tej butelki z filtrem bo wypija masakryczna ilość wody .
Teraz dostałam e-mail od genetyczki ze ma nasze kariotypy . W piątek mam wizytę u niej . Mam nadzieje ze jakiejś tragedii nie będzie bo jestem po inseminacji . Nie mogłam nie podejść do niej a wyniki miały być jeszcze przed . Strasznie się denerwuje ze jednak coś w tych kariotypach jest dlaczego cały czas mam takie ciąże ;(
Teraz dostałam e-mail od genetyczki ze ma nasze kariotypy . W piątek mam wizytę u niej . Mam nadzieje ze jakiejś tragedii nie będzie bo jestem po inseminacji . Nie mogłam nie podejść do niej a wyniki miały być jeszcze przed . Strasznie się denerwuje ze jednak coś w tych kariotypach jest dlaczego cały czas mam takie ciąże ;(
reklama
Dziewczyny na temat dzbanków filtrujących słyszałam dużo nie dobrego . Potem odnajdę na insta babkę która badała to . Podeśle wam . Sama tez używałam takiego dzbanka ale już nie używam . Mąż za to pije z tej butelki z filtrem bo wypija masakryczna ilość wody .
Jak bedziesz miała chwile to podeslij, z chęcią poczytam.
Ale jesli nie daj Boże cos w tych badaniach wyjdzie, to chyba moze gin jeszcze zadziałać na tym etapie?
Podziel się: