reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny pomóżcie. Czuję się słabo. Biegunka, twardawy brzuch, ból piersi, mdli mnie na myśl jedzenia chętnie bym zwymiotowala. Co to może być? Dzisiaj mam dopiero 11dc jestem po @ ( dziwnej) a czuje się tak jak nie które dziewczyny opisują jak są chwile przed @

A śluzu płodnego nie masz? Ale jesli nie masz to tez nie popadaj w panikę, bo ja ostatnio miałam płodny śluz kilka dni po plamieniu
Nie. Bardzo skąpe plamienie na jasnorozowy kolor. Nawet na wkladce nie ma tylko przy podcieraniu. Jajo też boli ale wmawiam sobie że 'taka moja uroda' skoro gin powiedział że wszystko gra.
Dużo czytałam i dzwoniłam do gin do farmaceuty i wszyscy mówią że dupfaston nie blokuje owu a wręcz odwrotnie pomaga.
Mój gin mówił że może blokować i mam jeść po owu

@paola425 powodzenia na wizycie, koniecznie zdaj relacje. 3mam kciuki będzie dobrze [emoji16]
Sama jestem ciekawa jak z tym clo, moja największa obawa jest ze one urosna a nie pekna. Niestety grafik nam się niedługo mija i może nie być co 2 dni ale będę walczyć, [emoji123]

@adzik a może osłabienie jesienne i nawet nie zauważyłaś. 3mam kciuki żeby to nie było nic takiego.

U mnie kolejny test negatyw. Od 16dc mam duphaston czy on blokuje owulacje??

Zobacz załącznik 1031519
U Ciebie przynajmniej widać jakąś 2 kreskę A u mnie nulll [emoji25]

Nie. Bardzo skąpe plamienie na jasnorozowy kolor. Nawet na wkladce nie ma tylko przy podcieraniu. Jajo też boli ale wmawiam sobie że 'taka moja uroda' skoro gin powiedział że wszystko gra. Mój gin mówił że może blokować i mam jeść po owu
Tyle ile osób tyle opinii. Ja czytałam różne fora dzwoniłam do ginekologow do faramceuty i każdy mówił to samo. Że dupfaston nie blokuje owu i nie podwyższa temperatury a luteina może a nie musi blokować owu i podwyższac temperatury. Także już nie wiadomo komu w co wierzyć.

Dziewczyny pomóżcie. Czuję się słabo. Biegunka, twardawy brzuch, ból piersi, mdli mnie na myśl jedzenia chętnie bym zwymiotowala. Co to może być? Dzisiaj mam dopiero 11dc jestem po @ ( dziwnej) a czuje się tak jak nie które dziewczyny opisują jak są chwile przed @
A bralas jakieś nowe leki po których możesz się tak czuć. Albo porostu osłabienie organizmu i wycienczenie.

A bralas jakieś nowe leki po których możesz się tak czuć. Albo porostu osłabienie organizmu i wycienczenie.
Nie nie biorę nowych leków. Biorę tylko euthyrox 150 glucofasch xr 1000 1x1 i to wszystko. Osłabienie organizmu raczej nie bo mam 36.6 a wycienczenie chyba po tym że siedzę w domu całymi dniami[emoji23] jestem osobą nie pracująca.

reklama
Jeny, post mi się nie dodał [emoji35] a pisałam zaraz po wyjściu z gabinetu... To jeszcze raz.

Wszystko jest super, serduszko 160 uderzeń, reszta pomiarów tez bardzo dobrze, ryzyko tych chorób pierwsze 1:2500, a pozostałe 2 wyszły 1:10000 [emoji4] no i generalnie to nawet nie musiałam pytać, a doktor sam z siebie wypatrzył, że będzie chłopak [emoji170] ewidentnie coś tam wystawało [emoji16]

Do góry